היי שלום לכולם.

היי שלום לכולם.

ראיתם את הניק שלי? איך אני מתמודד עם זה? עזרה, פליז./tapuzforum/images/emo14.gif

הדסו^ש

New member
בוא נתחיל מכך שתספר לנו קצת יותר...

בן כמה אתה? ומה קרה בדיוק? איך שמעת שאבא שלך בוגד? אמא שלך יודעת?

בגלל שלא ממש הבנתי מה הסיפור שלך,

אני רק יכולה להגיד לך שגם אבא שלי בגד באמא שלי. במשך המון זמן.

אז זהו. אני בן 24

אני מגיע הביתה פעם בשבועיים בערך. אני יודע איך אבא שלי מדבר בטלפון באיזה טונים וזה. ויום שישי באתי לעשות שבת עם ההורים אבי ישב על הכורסה ודיבר בשקט מוזר כזה לא כמו תמיד וגם כשרצה להגיד לי או למישהו מהאחים שלי משהו לא אמר לזה שמעבר לקו רק רגע . אחכ אמא שלי באה לסלון. (היא קמה ממנוחה) אז היא אמרה לאבא שלי משהו כמו אני יודעת עם מי אתה מדבר. אז אבא שלי שלא שם לב שאני קולט סינן מבין השיניים בשקט מטומטמת. זה הרס אותי. כל השבת גם כן היחסים ביניהם היו מזה קרים. שתבינו תקופה נורא ארוכה הוא כזה. בזמנו הוא היה נעלם בלילות מהבית. היה בימי שישי מבריז אמי רבה איתו על זה המון. זה טיפה מהים. אני מרגיש היום שמבחינתי אבי הוא לא יותר ממקור פרנסה. זה מזה עצוב לי גם כל הריבים האלה כי אמא שלי היא באמת אשה טובה. היא לא עושה לו רע רק טוב והוא צועק ויורד עליה. זה הורס. בגלל זה אנלא אוהב להיות בבית אבל זה לא פיתרון כי אני אוהב את אמא והאחים שלי. זה מציק נורא.

קבל חיבוק חזק../images/Emo24.gif

מבינה אותך מאוד, כיוון שגם אבי בגד באמא שלי, שלא עשתה לא כלום. תחושת הגועל נפש הזו שיש לי ממנו, הסלידה העצומה הזו מלווה אותי בכל פעם שאני חושבת על הנושא הזה..... זו בושה ענקית, הבגידות האלה! אני כמוך, בעיקר עצובה בשביל אמא שלי, שלא עשתה לאבא שלי כלום, להפך, היות והוא אדם לא בריא בכלל (אסתמה, כליות ועוד), היא טיפלה בו באופן כ"כ מסור ואוהב, וזה מה שהיא קיבלה ממנו....... אגב, אני בקושי מדברת עם אבא שלי.....אבל זה לא דבר שהוא כ"כ מומלץ כי בסופו של דבר הוא אבא שלך.....ואני יודעת שמאוד קשה להבין את זה כי גם אני חווה דברים דומים.....ואחרי הכל, מי רוצה לדבר עם אבא שעשה דבר כזה? אבל כדאי לשמור על קשר איתו, אפילו מרוחק, כדי שאם פעם תצטרך משהו ממנו (עזרה כלכלית וכדומה), יהיה לך למי לפנות. כי אחרי הכל הוא אבא שלך ואין מה לעשות. תראה, יהיו ימים טובים יותר, באמת שיהיו. אחרי כל תהליך הגירושים בכלל המצב יהיה רגוע יותר בבית, אני מאמינה שאביך יעזוב את הבית מתישהו ואז תוכל לבקר את אמך ואחייך בלי להתענות ולפגוש את אביך. אול עכשיו זה נראה כבד מנשוא אבל אתה תגלה שאתה ואמך הרבה יותר חזקים ממה שאתם חושבים שאתם, ויהיה בסדר. שולחת לך חיבוק חזק מכאן

תודה עלמת חן חמודה.

אני לא מקוה שהם יתגרשו כי נראה לי שלאימי יהיה יותר קשה. וגם לא שהוא ימות כי הוא המפרנס העיקרי.(איזה עצוב לכתוב כזה משפט). אני מקוה שהוא ישתנה אם בכלל זה יכול לקרות. היום אין לי טיפת רגש אליו. אני כמעט לא מרגיש שהוא אבא שלי. תודה בכל אופן על העידוד. ד.א. זה לא רק בגידות, זה כל ההתנהגות איתה.

למעלה