קבל חיבוק חזק../images/Emo24.gif
מבינה אותך מאוד, כיוון שגם אבי בגד באמא שלי, שלא עשתה לא כלום. תחושת הגועל נפש הזו שיש לי ממנו, הסלידה העצומה הזו מלווה אותי בכל פעם שאני חושבת על הנושא הזה..... זו בושה ענקית, הבגידות האלה! אני כמוך, בעיקר עצובה בשביל אמא שלי, שלא עשתה לאבא שלי כלום, להפך, היות והוא אדם לא בריא בכלל (אסתמה, כליות ועוד), היא טיפלה בו באופן כ"כ מסור ואוהב, וזה מה שהיא קיבלה ממנו....... אגב, אני בקושי מדברת עם אבא שלי.....אבל זה לא דבר שהוא כ"כ מומלץ כי בסופו של דבר הוא אבא שלך.....ואני יודעת שמאוד קשה להבין את זה כי גם אני חווה דברים דומים.....ואחרי הכל, מי רוצה לדבר עם אבא שעשה דבר כזה? אבל כדאי לשמור על קשר איתו, אפילו מרוחק, כדי שאם פעם תצטרך משהו ממנו (עזרה כלכלית וכדומה), יהיה לך למי לפנות. כי אחרי הכל הוא אבא שלך ואין מה לעשות. תראה, יהיו ימים טובים יותר, באמת שיהיו. אחרי כל תהליך הגירושים בכלל המצב יהיה רגוע יותר בבית, אני מאמינה שאביך יעזוב את הבית מתישהו ואז תוכל לבקר את אמך ואחייך בלי להתענות ולפגוש את אביך. אול עכשיו זה נראה כבד מנשוא אבל אתה תגלה שאתה ואמך הרבה יותר חזקים ממה שאתם חושבים שאתם, ויהיה בסדר. שולחת לך חיבוק חזק מכאן