היי שלום לכולם......

Windbluesea

New member
היי שלום לכולם......

הצצתי בפורום שלכם, והמקום נראה מעניין. אני נשוי 3 שנים זה מספיק טרי??? ועומד בקריטריון הקבלה??? שיהיה לכם אחלה יום.

שמופית

New member
או. אז כאן הבעיה !

פשוט.... אין כאן שום קריטריון קבלה
אני מניחה שהמטרה כאן היא פשוט לדבר ולהתייעץ בכיף, אז אם זה נראה לך - ב ר ו ך ה ב א

Windbluesea

New member
תודה שמופית.......

תודה על קבלת הפנים.... שמח להכירך, נעים מאוד.. שמי ווינדי.

אתי@

New member
../images/Emo20.gif ברוך הבא ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

ה"מוטו" של הפורום זה שטרי זה עניין של הרגשה...

Windbluesea

New member
תודה אתי...שמח להכיר...

אם טרי זו רק הרגשה... אז אצלי כבר פג תוקף..... חחחחחחחחחחחחח נישואים יכולים להיות ממש קשים ולא רק מבחינה של זוגיוות. אחלה של חתימה אהבתי.

אתי@

New member
אתה יכול להסביר למה הכוונה?

איזה קשיים יש בנישואים שלא קשורים לזוגיות???

Windbluesea

New member
הכוונה היא......

השאלה שלך נכונה באיזו שהיא נקודה זה מתקשר לזוגיות. הכוונה שלי היתה לכל הקשיים שיש בחיי היום יום.. במיוחד במצב הכלכלי הקשה במדינה, ישנם זוגות שיש להם עזרה כלכלית מהורים ומשפחה, לנו אין את זה. לכל מה שהגענו עד היום בחיי הנישואים עשינו הכל לבד ללא עזרה... כבר 3 שנים מאז החתונה אני עובד שעות מטורפות כדי להכניס עוד קצת כסף והיום אני מרגיש שבגיל 26 דפקתי קילומטראז כמו של אדם בן 35-40 כי שלוש השנים האחרונות היו ריצה מטורפת של הישרדות והתבססות. דבר כזה קצת פוגם... כי לנו היו תוכניות אחרות כמ:לחסוך כסף,ללמוד ולהתבסס שהשתבשו עם הולדת הבת...וכשיש ילדים ולא משנה כמה זה עולם אחר לגמרי. אז היום אני מרגיש די מותש ועדיין נלחם כדי לשרוד ולהתקיים בכבוד, ולי זה פוגם בזוגיות כי אני מרגיש שאני מפספס דברים בחיים משותפים כמו ליטול חלק בגידול והתפתחות הילדה,ולהיות עם אישתי. בגלל אני מרגיש שאצלי העסק ממש לא טרי ואני מרגיש די בלוי,כי לא הספקתי לעשות כלום וישר "ניכנסתי לענינים".

אז איך בכל זאת שומרים על הגחלת?

אז בתור בעל נסיון (בעל - תרתי משמע...) כיצד היית מציע לזוג טרי לשמור על הטריות והזוגיות? אני תמיד חשבתי שנורא חשוב להתעקש ולהשחיל ליומיום "פינוקים" קטנים ששומרים על זוגיות.... למרות שאני מודה כי במציאות זה קשה יותר מאשר בתיאוריה...

Windbluesea

New member
נכון שבתיאוריה זה קל מהמציאות....

אבל חשוב להדגיש מה המצב של הזוג. ישנם זוגות כמו שציינתי שיש להם עזרה כלכלית מהמשפחה אז החיים יותר קלים הם כן יכולים להרשות לעצמם במרוצת בניית החיים המשותפים כמו קניית בית, הבאת ילדים לעולם וכו´ לקחת פסק זמן ולהרגע. אבל ישנם זוגות שמצבם יותר קשה משלי, מה אפשר לעשות??? לדעתי קודם כל לפני שמביאים ילדים צריך להתבסס,לחסוך כסף,ללמוד,להשתקע במקום עבודה או להתמקצע במשהוא לקחת קצת זמן להרגיש את החיים המשותפים של להיות ביחד עם בן בת הזוג... ולעשות את כל הצעדים ב-EASY. ואת צודקת חשוב להשחיל מידי פעם פינוקים ביומיום כדי לצאת משיגרה כלשהיא,אבל זה לא הכל.

אתי@

New member
../images/Emo4.gif כסף...

אני בהחלט מבינה למה אתה מתכוון. כשכל הזמן עסוקים בהישרדות, איך אפשר להנות, או לטפח את הזוגיות וההורות

rona25

New member
לא רק כסף

אבל כמובן שבעיות פיננסיות מחבלות בזוגיות כשאתה עסוק בטרדות היומיום זה מזכיר לי שאלה ששאלתי פעם את אמא שלי כשההורים חגגו 30 שנות נישואין (הלוואי על כולנו). שאלתי אותה - איך מחזיקים כ"כ הרבה זמן עם אותו בנאדם בלי להשתגע ובלי שימאס לך? והיא ענתה לי שהקשר מתחזק בכל שלב - כשהילדים נולדו הם (ההורים שלי) נקשרו אחד לשני, ואח"כ עם הנכדים, ושהקשר כל פעם השתנה עם הסיטואציה וחיבר אותם יותר אחד לשני... ואני גם חושבת שצריך לגדול ביחד - הקשר לא יכול להישאר סטטי אלא 2 בני הזוג צריכים להשתנות תוך כדי הבעיות (גם פיננסיות) / מכשולים / הישגים ביחד, וזה הסוד (נשמע פשטני משהו) כמובן שצריך המון המון אהבה וסבלנות אחד לשני , וכמובן - נאמנות..

Windbluesea

New member
תראי....

בני אדם משתנים כל יום.... הבן זוג שבחרתי לחיות איתו לפני X זמן היום הוא שונה(לא מכליל ישנם אנשים שלאורך שנים ישארו אותו דבר), השינויים יכולים להיות מבחינת דעות,אורח חיים,וכו´, הדבר החשוב בלשרוד זה איך מקבלים ומתמודדים עם השינויים שחלו בבני הזוג בצורה הטובה ביותר וזה באמת מצריך המון אהבה וסבלנות כי בלי זה חבל על הזמן.

kisses

New member
אני לא כל כך מסכימה עם התאוריה

הזו, אנחנו זוג צעיר שמצליח הם לחסוך כסף והן להנות מהחיים. לדעתי זה נכון אין להביא ילדים לעולם (וזה דעתי האישית) עם אנחנו לא מבוססים מספיק אחרת זה תמיד יהיה משחק של השרדות. מבחינת זוגיות תמיד יש דרכים לשמור על הגחלת בסך הכל אתה נשוי 3 שנים שזה עדיין טרי. קשה להאמין שאתה לא מוצא את אשתך מושכת ונחשקת. (אז מה עם יש ילד) אין, אני מסרבת להאמין שברגע שיש ילד הזוגיות נעלמת.

אתי@

New member
לא לזה התכוונתי

מה שאמרתי זה שכשמאוד עסוקים בלהביא כסף הביתה (=לשרוד) ועובדים בשביל זה שעות נוספות וכיו"ב, אז באופן טבעי יש פחות זמן להשקיע במשפחה. מסכימה איתך שילד לא חייב לפגוע בזוגיות. הכל תלוי בגישה של בני הזוג ובעיקר ברצון

גם אני איתך לא מסכימה

אנחנו זוג צעיר אמנם (נשואים שנה וחצי עוד מעט) עם ילדה בת חודש ונכון לא מספיקים להיות ממש יחד ולהנות כמו פעם אבל הזוגיות שלנו לא נפגעה אנחנו מאוהבים עד הגג ......

kisses

New member
למה להתייאש רק התחתנת כבר

נכנסת לדכאון סיפור של משהוא אחד לא חייב להיות הסיפור שלך. יש מלא זוגות שיספרו לך שלהיפך ילדים רק מקרבים בין בני הזוג.

למעלה