היי שלום לכולם......

מה לעשות... בחורה רגישה...

סיפורים כאלו נורא מפחידים אותי כי כל הזמן אנשים שנשואים הרבה זמן מסביבי עושים קולות של "מסכנים" וכאילו הם בעונש - ואני מרגישה כרגע שזכיתי בפרס! אני מרגישה שחיי שופרו ושודרגו לרמה אחרת.... אבל אני לא רוצה שזה יהפוך לעונש! לא מבינה למה זה צריך לקרות?!? אז היות ואני גם מצד שני טיפוס פראקטי - אני ישר מחפשת מה לעשות כדי ש"לי זה לא יקרה" ... אבל אני לא ממש גיבשתי את זה עדיין.... אולי הרבה מהסיפורים הללו הם של אנשים שהתחתנו בגיל צעיר מדי... כשעדיין לא היו מגובשים עם עצמם ועם חייהם ואישיותם... אני הייתי רווקה כל כך הרבה זמן... התנסתי כל כך בחיי ה"לבד" שאני באמת מעריכה את ההבדל... אין יותר לקום ביום שבת בבוקר או בחגים לבד בבית ולתהות מה אני עושה לבד עם עצמי ובלי מישהו לחלוק איתו את הדברים הקטנים... כמו ארוחת בוקר מול הים... אז לכל הנשואים שכבר שכחו ומשום מה מתגעגעים ללבד הזה - זה ממש לא כיף!!! בדידות היא מחלה נוראית וזוגיות עשוייה להכיל בתוכה כל כך הרבה עושר ואושר... עם או בלי כסף... (עדיף כמובן עם....)... ועוד דבר... יש לי קרוב משפחה בחצי השני של שנות הארבעים... רווק... שחגג הרבה שנים.... והיום? הוא מסכן ובודד... פספס את הרכבת... לא שחסרות לו בחורות לבלות איתן.... אבל אין לו את המשפחה שלו האישית, הפרטית... וגם ככה לא חסרות לו צרות בחיים - רק שהוא נאלץ להתמודד איתן לבדו... ואולי בעצם אין חוקים וצריך ללכת עם הלב.. לזרום קדימה ולא לשכוח לטפח את האהבה... הנה עניתי לעצמי...

Windbluesea

New member
חומד......

מאחל לך רק אושר והצלחה (וגם עושר). כל מה שאנשים יגידו ויספרו לך על חיי נישואים, תשמעי ותתייקי בזיכרון כי אף פעם את לא יודעת אם מניסיון של מישהוא אחר את יכולה ללמוד וליישם במציאות שלך. כל אדם או זוג במהלך החיים שלו וזה יכול להיות שונה/דומה מאחד לשני, כל אחד מסתכל על המצב מנקודה שלו,אז אל תבהלי תהיי חזקה ותשדלי לעמוד במטרות שהצבת לעצמך וזה הכל.

Windbluesea

New member
למרות הקושי.......

תמשיכי לחייך זה מתי שהוא יעבור.. וכמו שאומרים בהרבה מצבים.. יום אחד תזכרי ותצחקי.... מה שלא הורג מחשל.

אתי@

New member
ועוד שאלה לי אליך...

שמתי לב שאתה נשוי ומחפש. מה אתה מחפש

rona25

New member
ברוך הבא לפורומינו החמים ../images/Emo41.gif

אין קריטריונים.. וגם אני התקבלתי למרות שלא ממש טריה (נשואה שנה וחצי...) יהיה נחמד לשמוע עוד נקודת מבט גברית בפורום....
רונה25

Windbluesea

New member
תודה גם לך רונה......

מקווה להיקלט פה במהרה.... שיהיה לך יום נפלא....

kisses

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

איזה כיף שיש גם גברים בפורום.

Windbluesea

New member
תודה רבה ליטל.....קחו בדיחה טובה...

שתי נשים באו למלך שלמה כשהן גוררות צעיר לבוש בחליפה בין שתיהן. “עורך הדין הצעיר הזה הבטיח להתחתן עם בתי”, אמרה הראשונה. “לא נכון”, כעסה השניה, “הוא הבטיח להתחתן עם הבת שלי !” המלך החכם נתן להן להתווכח קצת בינן לבין עצמן ואז קרא לשקט. “הביאו לי את החרב הגדולה ביותר”, אמר לאנשיו, “ואחתוך את הצעיר לשניים. כלאחת מכן תקבל חצי”. “נשמע לי יוצא מן הכלל”. אמרה הראשונה. אך השניה התחננה ואמרה: “בבקשה, מלכי הרם, אל תפגע בו. תן לו להתחתן עם הבת שלה”. חייך המלך בסיפוק ואמר: “עורך הדין חייב להתחתן עם הבת של הראשונה”. “אבל היא רצתה לחתוך אותו לשתיים!”, קראו אנשיו של המלך. “מה שמוכיח שהיא החותנת האמיתית שלו”, אמר המלך בנחת

Windbluesea

New member
איזה חיוך....................

יש לי עוד הרבה בדיחות וחומר טוב לפרסם פה.

למעלה