תודה רבה לכולכן....אתן ממש מתוקות..
ר רויטל ולירון New member 13/8/02 #42 היי ברוך הבא. נראה אם אתה תישאר.. הרבה גברים נכנסו לפה הציגו את עצמם ונעלמו להם....מישהו יכול להסביר לי למה? אז אתה מהנשארים?
היי ברוך הבא. נראה אם אתה תישאר.. הרבה גברים נכנסו לפה הציגו את עצמם ונעלמו להם....מישהו יכול להסביר לי למה? אז אתה מהנשארים?
W Windbluesea New member 13/8/02 #43 אוקי נתת לי אתגר...... לפי מה שאני רואה זה.....שאני לא רואה פה גברים בכלל.. את רוצה להגיד שאני היחידי או שהם לא בסביבה כרגע... וד"א ראיתי בכרטיס שלך שאת מנהלת חנות מחשבים... יפה אולי עוד נעשה עסקים ביחד.
אוקי נתת לי אתגר...... לפי מה שאני רואה זה.....שאני לא רואה פה גברים בכלל.. את רוצה להגיד שאני היחידי או שהם לא בסביבה כרגע... וד"א ראיתי בכרטיס שלך שאת מנהלת חנות מחשבים... יפה אולי עוד נעשה עסקים ביחד.
ר רויטל ולירון New member 13/8/02 #44 אז נראה אם תעמוד בו... הגברים הולכים ובאים , אבל אף אחד משום מה לא תוקע יתד כמו שאתה אמרת. וכן אני מנהלת חנות מחשבים , אשמח לעזור בתחום.
אז נראה אם תעמוד בו... הגברים הולכים ובאים , אבל אף אחד משום מה לא תוקע יתד כמו שאתה אמרת. וכן אני מנהלת חנות מחשבים , אשמח לעזור בתחום.
ר רויטל ולירון New member 13/8/02 #46 בראשון לציון , צירפתי אותך לאייסיקיו שלי דבר איתי שם על עסקים ....