היי שלום לכם כתבתי שיר שקשור לנושא

dagan12

New member
היי שלום לכם כתבתי שיר שקשור לנושא

אני רוצה שתגידו מה דעתכם ותעזרו לי לשפץ את השיר עם צריך אסור להפקיר חייל בשטח גם אם הוא מת את גופנו אנחנו מקריבים בדם. הכל למען המדינה ולמען ביטחונה. אבל אף אחד לא שומר עלינו שם בממשלה. פזמון: כל היום אנחנו מגעים לכאן מחדש. המשפחות והחברים מפחדים מחדש. כי אף אחד שם בממשלה לא עושה כלום. אנחנו כבר למדנו מנסיון עבר שאיפשר לסמוך. יש עדין חיילים מאוחרי קווי האויב שמחקים לחזור הביתה. אותם חיילים רוצים כבר לחזור הביתה. פזמון: כל היום אנחנו מגעים לכאן מחדש. המשפחות והחברים מפחדים מחדש. כי אף אחד שם בממשלה לא יעשה כלום. כולם אומרים שנחזיר אותם אבל לא בכל מחיר. אבל אותם אנשים שוחכים שזה מחויבות שלהם. אסור להפקיר חייל בשטח גם אם הוא מת. פזמון: כל היום אנחנו מגעים לכאן מחדש. המשפחות והחברים מפחדים מחדש. כי אף אחד שם בממשלה לא יעשה כלום. למה לנו להגיע לצבא כי אין אף אחד שישמור עלינו. אין שם שם אף אחד שישמור עלינו. אנחנו בחרנו כדי שתחזירו אותנו בשלום הביתה. כי זה המחוייבות שלכם ואין דרך לברוח מזה.

dagan12

New member
תגידו בבקשה מה דעתכם

אני רוצה לכתוב שיר על החטופים אבל אני צריך עזרה ושקודם תגידו לי מה דעתכם על זה

קודם כל הממשלה כן עושה נתחיל מזה..

דבר שני אחרי שתבין שהממשלה עושה הכל תתחיל לכתוב מחדש... דבר שלישי אין שום חיילים מאחורי קוי האויב שמחכים לחזור הביתה אם כבר מדובר על שבויים .... ואיש לא מפקיר שום חייל בשטח אלא נעשים מאמצים קדחתניים גם אם הם חשאיים וגם אם הם גלויים להשיבם.. אז דיי עם כל הנהי הזה וכל השירה הזאת המתאבלת וכל הדברים הלא הגיונים ...

למעלה