היי שלום לכם מזל טוב על הפורום

היי שלום לכם מזל טוב על הפורום

זמן רב חיכיתי שיקום גם קלאסית בתפוז כי פורטל בלי מוסיקה קלאסית זה פשוט לא זה זה לא שלם אני חברה של ארבע העונות אנחנו ותיקים מהקלאסית של יואל ואחר כך וואלה ועכשיו ווי נט ככה חורשים את הפורומים הקלאסיים הנ"ל כבר כמעט שנתייים ונורא כיף שיש עוד מקום אחד לאוהבי האמנות השמייימית הזאת אז אני מאחלת למנהל ולכולם פורום פעיל וכייפי....

The Exorcist

New member
גם אני הייתי בIOL

לפני עידנים.. ואז כמה חודשים לפני הקריסה שלהם עברתי לכאן

מנהל..מה פירוש השם אקזורסיסט?

מאד מסקרן אותי... וכשאנשים חדשים נכנסים למה את לא מברך אותם בברוך הבא? זה לא ביקורת. סתם תמיהה...

פפנר

New member
פרוש רש"י

אולי הוא לא הספיק לענות לך כיון שהוא עדיין בביה"ס. ורק כדי להשביע את סקרנותך פרוש שמו הוא "מגרש השדים". נכון - כמו הסרט.

תודה פפנר ,מה זה משנה הרי הוא היה

עונה אם הוא היה פה מה פירוש ביצפר הוא תלמיד תיכון? המנהל? עכשיו אני מבינה למה הוא חותם "המגרש" חשבתי בהתחלה שהוא מדבר על איזה מגרש בפתח מתחת לריש

ברח לי באמצע..המשך: ואז לא קלטתי

מה עניין שמיטה להר סיני עכשיו אני גם לאמבינה מה בין הניק מגרש השדים לפורום מוס.קלאסית

The Exorcist

New member
ללמוד סיימתי לפני שנה

הייתי בעבודה... וזה לא קשור. אבל זה הכינוי שלי בכל הפורומים, אבל בקרוב אני מחליף כינוי. עוד לא החלטתי למה בדיוק...

The Exorcist

New member
לוואלה אני לא נכנס גם אם ישלמו לי

בYNET קצת הצצתי, אבל לא כתבתי (אין לי מושג למה) ואת נענע עזבתי מזמן... אבל את הפורומים עצמם והמנהלים אני מכיר (הדר עדיין מנהלת בוואלה?)

למעלה