היי שלום לפורום הזה שאלה!!!!!!!

היי שלום לפורום הזה שאלה!!!!!!!

יש לי שאלה האים אתם מכירים להקה או זמר חסידים ששרים בסיגנון של "סאבלימינל"? משהו חזק כזה ראפ יהודי!

MENIMEN M

New member
יש בערוצי הרדיו החרדים...

כל מיני שירי ראפ בתור סינגלים אבל רוב השירים הם שירים שהחזירו בתשובה כמו אני יכול ששר משה לוי. יש בדיסק חברים שרים פורים שיר ראפ על פורים וגם בדיסק חברים שרים חנוכה יש שיר ראפ וגם בדיסק השני של שמשון דלבקוביץ יש שיר אמר רבי עקיבא שהוא שיר ראפ. הראפ נכנס אל תוך עולם המוזיקה החסידית טיפין טיפין אבל בסוף הוא יכנס חזק כמו שקרה אם הדאנס

תודה אבל....אני מתכוונת יותר

לא לשירים שחידשו אלאלשירי ראפ חסידים יהודים מקוריים כאלה... משהו שהולך ככה איזה כיף ליהיות יהודי יא יא יא

שלום25

New member
זה לא ראפ...

זה "רוק" והזמר ששר בסגנון שאת מחפשת הוא, "עדי רן" זמר ששר בסגנון רוק במקצת כסחיסתי.

א ר י 85

New member
יש את חגיגה..

של אהרן רזאל שזה גם המון מלל אם זה מה שאת מחפשת.. שזה כן די יהודי לא יודע אם חזק...

אוקיי1

New member
בקרוב יוצא שיר ראפ איכותי...

אושי גרוס עובד על אלבום מיוחד עם דברים מעניינים במיוחד וחדשניים. אחד מהשירים באלבומו הוא שיר ראפ מקצועי הזמר בו מכנה את עצמו "הישראפר" (כך נודע לי) נחכה ונראה

בהופעה שהתקיימה

במלון הייאט כמדומני במוצאי פסח, הציג מנחם טוקר זמר ראפר חדש ממוצא אמריקאי בשם "מייקל ברי" מייקל הזה היה נשמע טוב, תוסיפי לזה את מבטאו האמריקאי, אז בכלל קיבלת ראפר קלאסי, אבל אינני יודע אם יש לו חומר פרטי שיצא או עומד לצאת.

עדי רן ואהרון אזרל זה לא ראפ

יש שירים של ראפ בסגנון סאבלימינל? לא רוק אלא ראפ יהודי............

למעלה