היי שלום מה המצב =) |רמקול ציור חדש

Supermans girl

New member
יפה..

עם מה אתה צובע? זה חלק מקומיקס כלשהו? ו... לאן מחוברות האוזניות? אה ועוד משהו- לאן נעלם הדיסקאשן על הקרב בין סופר, ספיידי ובאטמן? הוא פשוט נמחק?? Superman´s girl asks a lot...

Dreamsphere

New member
אני צובע אם פוטו שופ 7

האוזיות לא מחוברות לשם מקום הם נגד רעש הוא נהג מרוצים (סימי לב שלקסדה יש מקום לאוזניות) ולא זה סתם חינטרוש שיצא לי כי המכונית מרוץ שבניתי הביאה לי השראה להשלים ולצייר לה נהג ^_^

*GormE*

New member
אני ממש לא מציעה לך לחקות מנגה

יש בזה משהו נורא מסרס אמנותי- ואמנם התוצאה נראית מאוד אסתטית אבל האי דיוקים הקטנים ביותר הם ערובה לזיוף, וזה חבל אם היה אפשרי לעשות משהו ייחודי יותר

apathic

New member
זה נכון.

גם אני פעם ציירתי מנגה. זה ממש נמאס עליי אחרי שנה בערך. זה כ"כ.. לא יודע... זה חלק מדי, לא מספיק מחוספס מבחינה סגנונית.. זה גם פשוט מדי, ואי אפשר לעשות עם זה הרבה, מבחינת סוג הקומיקס שאני עושה (אני בטוח שזה עובד מצויין לאנשים אחרים).

Dreamsphere

New member
... רואים שאתם לא ממש התעמקתם

באומנות המאנגה קודם כל זאת לא אומנות שבלונית לא מלמדים איך לצייר מאנגה בשם מקום שבעולם אפילו לא יפן הם מלמדים ציור רגיל ואת המאנגה אתה מפתח לבד אצלך לכל אומן יש סגנון משלו יש הרבה סגנונות מאנגה והם קשים יותר ואינם פשוטים מציור רגיל הם שואפים לשלמות ללא הוספת קווים מיותרים לכן הסגנון נראה קל אבל בעצם הוא לא פשוט יש הרבה דברים עוד בקשר לאומנות הנפלאה הזאת כמו המקים שהם בונים מאוד מורכבים ודורשים ידע בסרטוט הם לא מאלטרים דברים בלי להתבסס על משהו שם דבר שם לא בלתי אפשרי (הכוונה למקים נשקים מוצרים וכו) זה סגנון מאוד אמין ומאוד קשה ויש הרבה מה ללמוד כדי לדעת לצייר אותו חוץ מקשרון גם במאנגה הבעת רגשות כעס וקנאה וכו הרבה הרבה יותר גדולה מאשר בקומיקסים רגילים והם משדרים באופן כמעט מושלם את מה שהצייר מנסה להעביר לא כמו בקומיקסים אמרקאים שהגיבור תמיד נראה טוב לא משנה מה קורא לו (אל תהרגו אותי פליז!) והבעת הרגשות שם מעוררת רחמים לפעמים

golden angel

New member
קודם כל אני חייב להסכים!

ולומר שלפי דעתי אומנות המנגה דווקא פותחת יותר מאשר מגבילה את שערי ההתבטאות ולכן אישית לפי דעתי מה שאת\ה מצייר יכול לצאת רק יותר טוב במנגה... מכיוון שברגע שאומן מנגה מצייר דמות היא יותר פשוטה מבחינת קווי הפנים וכו´ ולכן יחסית למרבל וסגנונות אחרים אכן יש צורך בהבעות פנים קצת יותר קיצוניות על מנת ליצור אופי לדמות... לא כמו בתווי הפנים המדויקים שמופיעים בקומיקסים אחרים במנגה זה קצת יותר קשה מאתגר ויפה (לדעתי ) ולכן לסיום כל מי שרוצה ללמוד מנגה לפי דעתי בסוף גם יגיע לאנימציה (שם בכלל המגבלות קטנות ואפשר לעשות מה שרוצים ולהעביר אילו מסרים בדרך הטובה ביותר).. וכל מי שרוצה ללמוד משהו אחר שימשיך. העיקר שתציירו. רוני.

apathic

New member
anime זאת האניציה הכי טובה שיש

אין ספק בכלל. אי אפשר שלא להנות מסרט אניnציה יפאני משובך. אבל כקומיקס, זה פשוט לא עובד. אני מצטער. זה תמיד מוגזם מדי. ואני לא מתכוון מוגזם גראפית, אלא רגשית. אי אפשר בכלל לפרש את ההבעות. זה בלתי אפשרי כמעט תמיד. זה משתמע למיליון פנים. אבל האמת היא שאפשר לעשות את זה טוב. רק צריך להיות קצת שונים. ותעשו לי טובה, אוקי, אני מכיר יותר מ-1000 סגנונות של מאנגה, ורובם דומים כמעט במאת האחוזים. אם אתה רוצה לראות מה זה באמת מנגה, לך לאתר הזה, של אחד האמנים היותר מוערכים בעיניי... Yoshitaka Amano זה השם, והוא צייר בין השאר את סנדמן(Dream Hunters) ואת הקומיקס היחסית חדש (2001) של וולורין ואלקטרה. http://www.amanosworld.com

The Crusader

New member
לדעתי

אתה לא צודק בדיוק כלומר שלא תבינו אותי לא נכון לדעתי מאנגה זה כמו כל סגנון אחר כמו כל סגנון נורא קשה להגיע לרמה גבוהה בסגנון זה בנוסף כמו כל סגנון אחר זה לא בגביל בכלל (אני אישית לא מתלהב מזה אבל זה פשוט טעם אישי) למרות זאת אני לא מזלזל וצריך כשרון וידע רב לצייר מאנגה ברמה גבוהה אגב למי שאמר שאין הרבה קוים אז רק תנו לי להגיד בולשיט אם כל הכבוד יש איזה מליון סוגים של מאנגה ואני אישית ראיתי כאלה שמתחרים במרוול עם כמות הפרטים שיש בהם(שלא חייבים להיות קווים ה יכולים להיות גונים בצביעה!) בכל אופן מה שאני אומר כל סגנון יש לו את האפס והדאוןס ובסופו של דבר כמו כל דבר אחר גם מאנגה זו אומנות שקשה לשליטה עובדה שמתוך מליוני ציירי המאנגגה יש אולי כמה אלפים שבאמת אומרים וואו אחרי שרואים ציור שלהם ורק דבר אחרון במרוול לא כל הזמן הגיבור נראה טוב הכל תלוי בדמות לי יש מספיק קומיקסים של וולברין שבהם יש לו תמונות שהוא נראה כמו חרא עם איברים הכל תלוי בעלילה ובמסר שמנסים להעביר

*GormE*

New member
אין ספק שזו מלאכת אמנות שמאוד קשה

לעמוד בה אבל אתה בטוח שזה שווה להתאמץ כל כך עבור משהו שעוד אלפים אחרים מציירים, ונעלמים בתהום השיכחה בעוד שיצירותיהם של כולם נראות כיצירה אחידה?

מנגה זה יפה, אבל לא משנה על

מה הקומיקס זה אף פעם לא יהיה מקורי, זה תמיד יראה כמו כל שאר ציורי המנגה לפי דעתי ציורי מנגה הם מאוד יפים ומרשימים אבל לא לקומיקס

apathic

New member
אני מקווה שכולם קוראים את זה

זה חשוב. אף-פעם אל תגיבו על הודעה אם אין לכם מושג על מה אתם מדברים. מנגה זה רק סגנון. בכל סיגנון אפשר לעשות קומיקס מצויין, או ציור מצויין, או סרט. הכל תלוי במקוריות. יש אינספור סגנונות למנגה, בניגוד לכל סגנון אחר. וזה בדוק. יפן היא ארץ מתקדמת מאוד מבחינת קומיקס, נראה לי אפילו שהכי מתקדמת, אבל אני לא רוצה שתתפסו אותי על המילה. מכיוון שיפן היא כ"כ מפותחת מהבחינה הזאת, זה צפוי שגם יהיו מיליוני ציירים, מאות סוגים של קומיקס, ומספר בלתי מוגבל של סגנונות. פעם פשוט התעניינתי בזה, עכשיו כבר לא, אבל אני עדיין זוכר כל מיני שטויות שקשורות לנושא. בכל מקרה, אמן מנגה צריך סגנון מאוד ייחודי על-מנת להתעלות על מגבלות הז´אנר - שהוא מצועצע למדי, לא משנה מה תגידו. וכמובן גם סיפור מצויין, אבל זה לא חדש לאף אחד...

Humus_Chipsalat

New member
אז למה זה כן מתאים?

כלומר: מנגה. הרי, אחרי הכל.. מנגה זה בעצם ההגדרה לקומיקס, אנימה זה האנימציה... עכשיו כשעשינו את ההבדלה, אנא ממך: הסבירי את עצמך!

למעלה