היי שלום רב בנות מה

s h i r i n 1 0

New member
היי שלום רב בנות מה

קורה? היי אני חדשה כאן מגלישה באתר כל פי מתמתלא ברוק ועושה תאבון לטרוף הכל. הכנתי יום חמישי את העוגת שמרים של שירה נותנת ביס מה זה מוצלח וטעים שאי אפשר לעמוד בפיתוי ולא לאכול את העוגה ממש כמו קנויה מהחנות. כל הכבוד בנות המשיכו לעלות מתכונים ומאכלים אך יש לי בעיה בן זוגי רגיש לביצים קמח ושמרים האם יש לכם מתכונים לעוגיות או לחם ללא המוצרים הנ"ל ? אשמח לקבל מתכונים. תודה חיזקו ואימצו.

s h i r i n 1 0

New member
אני מחכה ומחכה ומחכה אנא.........

עם יש לכם מתכונים ללא ביצים קמח ושמרים. מה ניתן לאכול ללא חומרים אלו כלל? איזה עוגות מאכלים ניתן להכין בלי שמרים קמח חלב וביצים? תודה ושבוע נפלא.

אני אנסה לעזור

יש פורום צליאק בתפוז. ודאי יש שם מתכונים ללא קמח. מה שאין בו קמח- ודאי אין בו גם שמרים. נשארה בעית הרגישות לביצים. ברוב העוגות,אם לא בכולן,יש ביצים. אין לי פתרון לכך. יתכן שתמצאי מתכון לעוגיות בלי ביצים. ואם לא- אז אין מה לעשות,אפשר לנהל חיים שלמים גם בלי עוגות. יש קינוחים אחרים. חלב זו בעיה קלה- פעמים רבות ניתן להמיר אותו בנוזל אחר. בהצלחה.

תוספת קטנטנה

במקום שבו אני גרה, יש חנות של מוצרים ביו. ושם,אפשר לקבל לחם בלי קמח,או בלי ביצים וכיוצא בזה. אין טעם שאתן פה כתובת- אני גרה באירופה. אבל אני מאמינה,שייש גם בישראל חנות או חנויות כאלה,שמתמחות במזון לקהל אלרגי למוצרים שונים. בהצלחה

קבלי מתכון לעוגיות קוואקר מעולות

שמכילות קמת מלא וסוכר חום אה. וביצה אחת... אולי אפשר לנסות לוותר עליה? לא ניסיתי . בכל מקרה הן מעולות!!! וחצי כוסות קוואקר כוס קמח מלא (70%) כוס אגוזים קצוצים 3/4 כוס שמן 1/2 כוס מיים כוס סוכר חום כפית קינמון 1/2 שקית א.אפיה מעט ת. וניל 1/2 כוס שוקולד ציפס 1/2 כוס צימוקים ביצה אחת לערבב את כל המוצרים. לכדרר כדורים בגודל כדור פינג פונג ולפחוס אותם לצורת עוגיה לסדר על נייר אפיה ולאפות בחום 180 מעלות עד להזהבה (דיי מהר) עוגיות שהן ארוחת בוקר שלמה וביננו מה יכול להיות רע בהן????

למעלה