היי שלום :)

היי שלום :)

אממ מישהו יכול לאמר לי אם יש אתר של העונה ה-6ף ולתת לי גם קישור אליו? אתה שיש בו תמונות של הבנות מכל העונה :) ושאלת ספויילר נוספת.. מי תזכה העונה? :)

sapirush001

New member
../images/Emo58.gif

העונה תזכה דניאל

L O L O59

New member
אוייי, זה פשוט מזעזע אותייי

לגמרייי בא לי להקיא שאני רואה אותה!!!!!!!

חאח נסחפת../images/Emo3.gif../images/Emo58.gifוכנסי

לדעתי דניאל יפיפייה,מצטלמת נדיר.

WTF?!?!?!?

היא מדהימה! מגיע לה לזכות ללא שום ספק,ואני כ"כ שמחה שזה קרה. היא מ-ד-ה-י-מ-ה-!

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

ראסמי לא הגיע לה לזכות.בהשוואה לג'ואני,כולן היו צריכות לעוף מהתחרות שנתיים לפני. בהשוואה לשאר הבנות בעונה,בלי ג'ואני,הגיע לה לזכות. מה שהכי מעצבן זה שהיא התחרתה נגד ג'ואני בפיינל 2. וכולם יודעים,השופטים בעצמם,הקהל בבית וכל שאר אנשי האופנה שג'ואני הייתה צריכה לזכות. אבל מה זה משנה זכתה או לא זכתה?!רואים תוצאות אחרי התחרות,כשג'ואני עושה היי-פשן ודניאל עושה מגזינים לילדים

NP16

New member
../images/Emo58.gif

כלכך נכון! אבל באמת לא משנה, דווקא בגלל שהגיע לה טיירה ידעה שהיא תצליח אז ניסתה לקדם את דניאל.. עובדה שדניאל הייתה זאת שבבוטום 2 לפי מה ששמעתי לא? וג'ואני הקריאו אותה ראשונה כלכך הרבה.. ולא הפסיקו להחמיא לה.. ודניאל כשלא הסכימה לעשות רווח מה אמרו לה? "היא השאירה את הרווח פתוח לבחורה אחרת" וטיירה, בלי להסס! "אני מסכימה". אולי זה לא קשור, אבל זה היה נראה שהם לא אוהבים אותה במיוחד.. לא חושב שהיו אומרים את זה על ג'ואני.. ועוד משהו. אולי היא ניסתה כלכך להוכיח שהיא באמת חושבת שדניאל יותר טובה בכך שעונה אחרי זה זכתה בלונדינית. (לפי מה ששמעתי, תתקנו אותי..)

NP16

New member
אבל לא יודע את השם שלה ולא רוצה לדעת ../images/Emo13.gif

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

השמועות ששמעת נכונות. הזוכה בעונה 7 היא אכן בלונדינית.
קארי די

Manga136

New member
אה, ו... ../images/Emo142.gif

אם אתה לא רוצה לדעת איך קוראים לה, אל תרד למטה.

L O L O59

New member
המראה שלה ..אני לא ממש אוהבת אותו

ננה הרבה יותר מדהימהההההה. אני מתה על ננה. ומבחינת התחרות, ג'ואני...היא פשוט מבחנתי..הכי מגיע לה כרגעעע.

חתולללה

New member
איכס..

עם הנחיריים שלה איך היא יכולה לזכות יש מיליון כמוה זהו נהרסה העונה

למעלה