היי שלום :)

danazi

New member
היי שלום :)

אני חייבת לדעת אם אני לבד בענין הזה אבל, אני רואה את הסידרה מהיום שהתחלה ועונות 5-6 מאוד מאוד מאכזבות לדעתי
בכלל אני לא יודעת אם זה רק אני אבל אני ממש לא אוהבת את הדוקטור ה11 לדעתי זה עשה נזק לסידרה ואני מאוד מחכה שהוא כבר התחלף
הוא לא מגיע לרמת תחכום וכן כן גם סקסיות של דיוד ): וגם כירסטופר (אם אני לא טועה הדוקטור ה9) היה ממש כיף לצפות בו

shaharEB

New member
את לא לבד..

אני מסכימה איתך לגמרי בזה שמאט לא מגיע לרמת התחכום והסקסית של דיוויד.. אבל מצד שני, אף אחד לא יגיע לרמות האלו

אני מחבבת את מאט ,אבל ביחס לדיוויד\כריסטופר..האולסטאר שהוא היה צריך למלא, היו פשוט גדולות מדי
ודי קשה לשכוח את הפרקים הגאוניים של עונות 1-4,
לעומת עונה 5 למשל >< שבלי כמה פרקים שיצילו אותה ,היא די סוג של נפילה. [רורי מת כל הזמן, פתירת בעיות ע"י כך שאם נחשוב על פתרון ועל אהבה ,הכל יסתדר -P וכו'..]
עונה 6 פחות מאכזבת לדעתי.. אבל עדיין ביחס לעונות קודמות..

בקיצור, מאט כבר התחבב עלי, גם איימי ורורי
אבל אני אשמח לראות קצת שינוי

seaking

New member
עכשיו רואה את הסדרה פעם שניה

ואני חייב לציין שיש בו קסם שחבל על הזמן.

הכל נכון הוא בחיים לא יהיה כמו דיווד ואכן יהיה קשה למצוא לו מחליף ראוי, אבל מאט בהחלט בעל קסם רב.

אגב החלטתי שהפרק הראשון של עונה חמש הוא פשוט פרק חמוד וחבל שאיימי לא מלווה אותו יותר בתור ילדה. ומזל שעשו עוד כמה פרקים עם הילדה החמודה הזו. היא פשוט קורעת!

shaharEB

New member
בעל קסם,אבל אין ספק שאת הרושם של

ה-דוקטור ,השאיר דיוויד טננט ,עליי לפחות

danazi

New member
היה לי לפני איזה שנה ומשהו שיחה עם דויד

אני מנסה לחפש אותה כדי להביא לכם לפה, אבל עיקרון לפי מה שאני הבנתי וזוכרת הוא לא כזה אוהב שאוהבים אותו רק בכלל הפרסום בדוקטור הו הוא שואף ליותר.
(אני עכשיו במסע חיפושים במחשב למצוא אותה חח)

shaharEB

New member
רגע..וואט ? שיחה עם דיוויד 0_0 ?

ואני דווקא מכירה אותו גם מדברים אחרים

אבל את הדברים האחרים הכרתי בזכות דוקטור הו

SuperYaelina

New member
מסכימה איתך

גם לדעתי דיויד הוא הד"ר הו המושלם ביותר.

דבר ראשון הוא יפה

דבר שני שחקן מעולה.

אני חושבת שהסידרה עם דיויד היתה טובה במיוחד. יחסית לאחרות גם מבחינת הרעיונות בפרקים.

יש בו משהו שיש לאנשים המאוד חכמים, (שאין בד"ר האחרים לכן לדעתי הוא היחיד עד כה לדעתי, ששיחק את הד"ר בצורה מושלמת). הוא מאוד חכם ויחד עם זה מאוד צנועה, הדמויות האחרות יש בהם, לראייתי, תחושה של אני שולט במצב מתוך אגו.
אצלו זה פשוט בא מתוך סקרנות והרפקנות ורוגע פינמי. הוא רואה איזה יצור או איזה חיזר- בעוד שאחרםי היו נסים אותו זה מרתק, הוא באמת מצליח להתפעל מהיופי של העולם ולחקור אותו מתוך ענין אמיתי ובלי אגו אלה באמת מתוך סקרנות וכמובן שליחות
ואי אפשר שלא להתאהב בו. בשחקנים האחרים ממש לא התאהבתי- רק בדיויד.

הוא באמת הצליח להעביר לי את המהות המהממת של ד"ר הו בעוד דויות אחרות, ממש לא.

טוב שיש שידורים חוזרים

יעלי

בלוגי:
http://yaelin10.blogspot.com/2012/05/blog-post_04.html

למעלה