היי שלומלום חברי פורום יקרים!

היי שלומלום חברי פורום יקרים!

מצ'עמם לי כל כך אפשר להצטרף??: ) אפשר להגיד שיש בי את הגנים שיש בכל חנון..ואולי אני לא חנונית מושלמת אבל היי יש פה חנון מושלם?? אממ או קיי קצת על עצמי..אני בת 18 שנה הבאה מתחילה שירות לאומי..אההה והחולשה שלי היא ספרים!!!(ולא!!! אני אפילו לא דומה לתולעת ספרים אז אל תשוו!!) אז נו עברתי את האודישנים לפורום?? וזה לא שאני מתחננת או משו אבל בבקשה3X קבלו אותי...=))

מתן4ל

New member
ברוכה הבאה,

צריך כבר לעשות שוב רשימה של בנות בפורום...

little moon

New member
שלב האודישנים נגמר, עברת!

אבל בשבוע הבא מצביעים באס.אמ.אסים לחנון הכי טוב, אז הכיני את המשקפיים. אל תדאגי, בסוף העונה יש גם גלגל הצלה :)

חחח..קטונתי מלהיות החנונית הכי טובה אבל...

אבל אל דאגה אני יחזיר פייט!!מתחמשת בפלאפונים :)

sagima

New member
תקראי את מה שכתבת ותתקני את עצמך

בתי הקברות מלאים באנשים שעשו פחות מזה.

מתן4ל

New member
אני מדמיין אותך בקורס אינפי...

המרצה מסביר משהוא "... ואז אנכנו מכנסים איברים ומקבלים 4 פתרונות אחד מהם שלילי אז נשארנו עם שלוש." suki da yo: "לא הגיוני שיש שלוש פתרונות" המרצה: "המ... בוא נראה אולי שכחתי שורש אחד... שניה... לא אני בטוח יש שלוש" suki da yo: "סורי זה לא הגיוני" המרצה: "אז כמה שורשים לא שלילים וקטנים מ2 פאי יש לדעתך?" suki da yo: "שלושה" ...

suki da yo

New member
כן... זו אני... ../images/Emo132.gif

רק שאין ולא היה ולא יהיה לי אינפי. ככה זה. אמא לולי באה ממשפחה גבוהה- לא קיבלתי את הגנים לזה. אבא לולי גאון מתימטי- לא קבלתי את הגנים לזה. כל מה שנותר לי זה לזרוק את עצמי מהגג של אמאדו, אבל כבר טיפלו גם בזה, ואני נותרת להעביר את קיומי הלא מלהיב פה. טוב סתם אני עושה ריגשי (למי, בעצם?)

מתן4ל

New member
נראה לי 2

אבל אני לא זוכר... התכוונתי איזה מקצוע? (אני מחשבים)

suki da yo

New member
חחח הבנתי שלזה התכוונת...

סתם רציתי לדעת מה הסיכוי שאני נתקלת פה במישהו מהפקולטה שלי.. אני בהנדסה ביוכימית..

מותר לך לזרוק את עצמך מהגג של אמאדו?

זו לא פריווילגיה ששמורה לסטודנטים למתימטיקה אחרי מבחן באינפי?

למעלה