היי שמוליק, אולי תוכל לעזור לנו?

היי שמוליק, אולי תוכל לעזור לנו?

היי שמוליק,אני צופה קבוע בתוכניתך בטלוויזיה ומאזין ברדיו. יש לך תוכנית מצויינת ואתה אחלה שדרן ובנאדם. אני יודע שאתה עוזר להרבה אמנים בתחילת דרכם רציתי לבקש את עזרתך, יש לי חברה מאוד טובה, זמרת בתחילת דרכה,אולי אתה יכול לעזור לה באיזושהי צורה? אולי להשמיע איזה שיר שלה ברדיו או בטלוויזיה או משהו בסגנון? יש לה אתר אינטרנט שכתובתו TSOFNAT.HAS.IT אני מאוד אשמח אם תוכל להכנס לאתר ולהאזין לחלק משיריה, הם הוקלטו באולפן ביתי ולכן הם לא באיכות הקלטה הכי טובה אבל אפשר להבין במה מדובר, מי רואה אותי, אחרי הכל וגשם מתמשך, הם השירים הכי טובים לדעתי. זו כתובת האימייל שלי [email protected] תודה, ביי

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif ממש חוצפה../images/Emo70.gif../images/Emo123.gif

די להציף את כול הפורומים בתפוז כנ"ל לגבי סברס. רק שתדעו שאף אחד לא סובל את צופנת, רק בגלל ההצפה הזאת שלכם אתם נחסמים בכול מקום ועדיין ממשיכים. ורק שתדעו, אני בטוח שזאת את צופנת שעושה לעצמך יחסי ציבור...

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif דביל תקרא לאבא שלך

ולדעתך היא טובה כי אתה פשוט אותו בנאדם שנכנס בכמה ניקים
היה לנו את הסיפור הזה בסברס ובעוד פורומים בתפוז עם "נעריצי צופנת" היא פשוט מעוררת רחמים....

שלום לך תפוח זהב..

אתה בטוח שלא התבלבלת ביני לבין מישהו אחר? אני לא צופנת .זהו הפורום הראשון שבו אני כותב הודעה על צופנת ואף פעם לא נחסמתי בשום פורום. לא ברור לי למה אתה רוצה להרוס ולקלקל לצופנת, אני מניח שכל אחד ובעיותיו הוא.

יו הו זו אני קראתי לך דביל !!

והנה אני אומרת שוב דביל! מה הקטע? רד מהאיש.. הוא לא פנה אלייך הוא פנה אל שמוליק אז אל תתערב. האמת.. נראה לי שאתה זה מעורר רחמים אם אתה כל כך מתמצא בכל פורום שקיים עלי אדמות.. חח

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif מה את רוצה../images/Emo35.gif

מממ.. אל תשחקי אותה. ואל תפני אליי מעוררת רחמים פשוט מגעילה אותי נכנסת לכול פורום בניק אחר יאללה אל תגיבי לי בבקשה את לא לרמה שלי ביי!

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif ולא בכול

פורום
בפורום מסויים שקוראים לו סברס ובו נחסמת....

ואיי שוב זה..../images/Emo163.gif

מה זה סברס אינעל העולםםםםםםםםםםםםם!??? ולמה אני זה הוא זו היא זה הוא זה הם אלוהים... יאללה הלכתי לישון אין עם מי לדבר אני רואה

מר תפוח זהב היקר..

כנראה שההבנה שלך קצת לקויה אז אכתוב שוב. אף פעם לא פרסמתי את צופנת בשום פורום, בטח שלא הצפתי.אולי אתה מתבלבל עם מישהו אחר, אני גם יודע כמעט בוודאות שלצופנת אין זמן לפרסם את עצמה בפורומים, אבל, אני לא פוסל את האפשרות שאולי אתה דובר אמת,יש לה הרבה מכרים וידידים, אי אפשר לדעת מי עושה מה ולמה, או מה האינטרס של מישהו לחבל במוניטין של מישהו אחר. יש לי הרגשה שיש לך טינה אליה, אתה כותב "לדעתך היא טובה כי..." לדעת רבים היא טובה,לא רק לדעתי, הבנתי שלדעתך היא לא טובה, זכותך לחשוב כך, כל אחד זכאי לדעה משלו, אבל למה להשמיץ ולהפיץ שקרים רק בגלל שבעיניך היא לא מוצאת חן ? אגב, אני לא יודע מי זה זנבתונים אנחנו, אבל נראה שגם הוא מכיר אותך כאחד שאוהב להרוס לאחרים מסתבר.

בהביבו

New member
לכל מי שמשתתף בדיון הזה ! ../images/Emo88.gif

אני תוהה על מה אתם מדברים בשרשור הזה, אבל בכל אופן: אתם מתבקשים להפסיק עם ההשמצות ביניכם ושזה ייקרה עוד עכשיו. הודעות נוספות בטונים הללו יימחקו. ב. - Golden apple , אם יש לך משהו לומר לי על הגולש שמפרסם (בקשר לפרסום גורף בשאר הפורומים) - אשמח אם תעביר לי חומר על כך במסר/במייל ותיידע אותי על כך. תודה.

אובג'קשן!../images/Emo88.gif

מר בהביבו הנכבד, גולדן אפל טוען שאני "זנבונים אנחנו" ו"חשוב לי שתדעו" זה אותו אדם,שלכאורה מפרסם את האתר של זמרת בשם צפנת בפורומים ברשת, שזה אבסורד! אולי כדאי שאתה בתור מנהל הפורום ,תבדוק ותוכיח לאדון גולדן אפל שהוא משלה את עצמו ואת שאר החברים כאן בפורום לא יודעת מה הקטע שלו... הוא כל הזמן מספר אותו סיפור .. גולדן ממי מה עובר עלייך? אתה מבלבל פה את כולם

כן כן מה שתגיד....../images/Emo4.gif

במקום להודות בטעות שלך ,ולהתנצל שליכלכת כאן על אנשים , אתה מעדיף "לא לרדת לרמה שלי".. ברור..ברור..

צרו קשר במייל עם מערכת התכנית

למי שמעוניין לקדם אומנים, נא ליצור קשר דרך אתר רשת עם מערכת התכנית. חומרים מעניינים יזכו להתייחסות רצינית.

למעלה