היי ,שמי טלילה

11talila

New member
היי ,שמי טלילה

טוב, זה הולך להיות ארוך אני בת 36 ומאובחנת כ-10 שנים עד הלידה הראשנה הסתדרתי איך שהוא עם המחלה עם שני התקפים בשנה לערך אחרי הלידה הראשונה כנראה לא הייתי מוכנה נפשית לכל השינויים שמגיעים עם הלידה ועם היותי אמא צעירה וחולה ומלאי ההורמונים המשתוללים אז נכנס אפקט הרחמים העצמיים ובאופן אוטומטי הדרדר מצבי מ-2 התקפים בשנה ל-6 במשך 3 שנים. לא ראיתי אף אחד מולי חוץ ממני לא עניין אותי אף אחד לא בעלי ולא הבן שלי הייתי מגעילה וכלבה ברמה בן לאומית אני עד היום לא יודעת איך בעלי נשאר איתי בתקופה הנוראה הזו עד שבוקר אחד הוא התיישב מולי ואמר לי אני עוזב את הבית נבהלתי יצאתי מהבית והתקשרתי לאחירון נסעתי למחרת ללא ידיעתו של בעלי לתל השומר נכנסתי לפסיכיאטר ואמרתי לו עכשו תרשום מרשם לפרוזק התחלתי לבלוע בהסטריה את הכדור ונרגעתי קצת יחד עם הפרוזק הלכתי לפסיכולוגית הפסקתי לקחת תרופות והתחלתי לעבוד על עצמי בראש בראש בראש לקחתי בחשבון רק את בעלי והבן באותה תקופה אחירון ישבה מולי ביקורת אחת ואמרה לי שאין ביכותה לעזור לי יותר כי עם אמשיך כך עם ההתקפים בתדירות של פעם בחודשיים אני אגיע למיטה טיפולית כבר הייתי בכסא.... האפשרויות שהיא נתנה לי היא השתלת מח עצם בפעם הראשונה בארץ או נסיעה לטקסס יוסטון למחקר חדש כבר היינו במהלכים לנסיעה כאשר דודתי התקשרה אלי וסיפרה לי על הילר אחד שמגיע מאנגליה פעם בחודשיים כבר לא היה לי מה להפסיד ניגשתי לראות אותו והוא העמיד אותי על הרגליים אחרי 5 טיפולים אינטנסיביים אני אישית חושבת שאם לא הייתי מאמינה בזה אז גם זה לא היה עוזר לי אבל היום אני חסידה גדולה גם עברתי קורס רייקי ואני מטפלת בעצמי כאשר הגעתי לביקורת פעם ראשונה אחרי הטיפול של ההילר כל המחלקה הגיעה לראות בנס הרפואי אבל שוב אני חוזרת וחוזרת:הכל בראש היום אני מרגישה מצויין הולכת ואפילו רצה אחרי ביתי שרק אתמול התחילה ללכת . כמובן שיש ימים פחות טובים בדר"כ בשעת המחזור החודשי אבל אני מקבלת באהבה את הימים הללו זורמת איתם נותנת מקום למחלה יש לה את הימים שלה עם היא רוצה לצוץ מדי פעם אז אני מרשה לה אני לא נלחמת בה וזה עובר בקשר להריונות אז לכל אחת יש את ההריון שלה בלי כל קשר למחלה העקרון הוא לעבור את זה רגיל אני יודעת איזה כמות חרדות יש כפול ומכופל מכל אחת אחרת בריאה אבל באמת שאין צורך הרופאים צריכים להיות מעודכנים לגבי המחלה כך שבלידה עצמה (לידה רגילה)עם לא יהיה לכן כוח מספיק אז יעזרו לכן ותאמינו לי בגלל הפחד הזה שלא יהיה לי כח מספיק היה לי כוח של סוס לגבי לידה קיסרית עם לא צריכים בגלל משקל ייתר של הילוד לא ללדת קיסרי בשום אופן ההחלמה אורכת יותר זמן כאבי תופת בלי קשר למחלה אני לא מבינה נשים שרוצות ללדת כך סתם. זה הכל פחות או יותא אבל עם יש עוד משהוא שאני יכולה לעזור אני נותנת את מספר הטלפון שלי למי שרוצה לשוחח כי עוד מגילה כזו פעם נוספת תהרוג אותי סתם........ 04-6550077 ביייי טלילה

אורית...2

New member
היי טלילה !!!../images/Emo8.gif

ההילר הזה שכתבת עליו, זה אותו אחד שמקבל במלון דן אכדיה ???? כי כשחליתי מישהוא סיפר לי על מישהוא שמגיע אחת לכמה חודשים ומקבל במלון דן אכדיה, ואני ממש לא זוכרת מי זה, ........ רק הזהירו אותי שמחכים המון בתור.........זה ההילר הזה או שאני מבלבלת??? אם מישהוא יודע פרטים לגבי זה שמקבל בדו אכדיה ???אשמח, ואם תוכלי לנדב פרטים על ההילר הזה........כי יש מישהיא שאני ממש חייבת לשלוח...ביי ותודה !!!!

11talila

New member
הילר

ההילר שאני מדברת עליו מגיעה פעם בחודשיים מאנגליה שמו סטפן טורפ והוא מקבל במלון דניאל בהרצליה אם משהו מעוניין אתן את מספר הטלפון של הזוג מישראל שמביא אותו לארץ חוץ מזה אני מרגישה ממש טוב באתר שלכם יש כאן כ"כ הרבה אנרגיה חיובית והמון אהבה והרי זה מה שכולם צריכים בלי קשר לכלום. אני ממש לא מצליחה להתאפק כל היום כדי להתחבר ואני הייתי פעם חולת אינטרנט והיום זה עבר לי אבל לאתר הזה אני לא מצליחה להתאפק ובעצם למה להתאפק מאד כיף איתכם. בריאות לכולם טלילה

RomiVais

New member
טלילה יקרה!!! ../images/Emo13.gif

אני כל כך שמחה לשמוע שאת מרגישה כאן כל כך טוב. זו בדיוק המטרה של הפורום ואין לי מילים לתאר לך כמה אני שמחה לדעת שהוא משיג את המטרה!!
אני מרגישה שאת מתמכרת אלינו
אין צורך שתתאפקי, זו לפחות לא התמכרות שמזיקה
שיהיה לך ולכולם ערב נפלא רומי

RomiVais

New member
טלילה יקרה!!! ../images/Emo13.gif

הסיפור שלך מדהים!!!!! אני כל כך שמחה לשמוע על מקרים שהצליחו לשרוד תקופות כל כך קשות, כי זה נותן המון תקווה!!!! כשאני הייתי קטנה, אמא שלי היתה בריאה לחלוטין ועבדה כפיזיוטרפיסטית. היא היתה הולכת לביקורי בית אצל חולת טרשת נפוצה שהיתה לה בת בגילי. אני הייתי הולכת איתה, בהתחלה כדי לשחק עם הילדה ומאוחר יותר - כדי להיות עם האמא - אהבתי אותה מאוד והיא היתה שונה כשהייתי איתה. האישה הזאת היתה ההיפך המוחלט מאמא שלי ומכל אחד החברים שאני הולכת ומכירה כאן - היא פשוט הרימה ידיים - ויתרה לעצמה ופשוט הרסה לעצמה את הכל, כי החיים שלה כבר לא היו חיים - וזה כל כך עצוב. זה היה מדהים לראות את השוני בפנים שלה, כשהיינו מגיעות וכשהיינו הולכות. כשהגענו היא היתה מצוברחת, עצבנית, נטולת חיים וכשהלכנו היא היתה אישה חדשה - היה לה אור בפנים והיא היתה מאושרת. לאט לאט מצבה הלך והשתפר ואפילו היינו מוציאות אותה לטיולים קצרים מסביב לבניין ואפילו באוטו. זה היה מדהים. וזה ממש תענוג לשמוע על מקרים שבהם לא מרימים ידיים ונלחמים כדי לשכות בחיים טובים ובריאים יותר!!! אני ממש שמחה ששינית את צורת המחשבה ושהיום את בטח מאושרת!! מאחלת לך רק דברים טובים והמון המון בריאות ואושר מכל הלב, רומי

RomiVais

New member
../images/Emo24.gif

אני צריכה להיות יותר מקורית בכותרות שלי....... שמת לב? חזרתי על אותה כותרת בדיוק - פעמיים!!

למעלה