היי,שמעתי שיש הופעה של רונה בבראקה [בבאר שבע] מישהו יודע אולי מתי? :)
נ ניצנוץ דמעה New member 22/6/07 #1 היי,שמעתי שיש הופעה של רונה בבראקה [בבאר שבע] מישהו יודע אולי מתי?
א אני טליה New member 22/6/07 #2 בשלישי הקרוב (סופסוף) בעשר. כרטיסים אפשר להזמין מיום א'. http://www.barakabeat.co.il/lines.asp?yom=3
א אני טליה New member 25/6/07 #6 הזמנתי כרטיס איזה כיפלי. ואם הפרטנרים יבריזו לי אאלץ להיטפל למישהו מחברי הפורום. :]
D darling2 New member 25/6/07 #9 מקווה מאוד../images/Emo45.gif רוב הסיכויים צריכה עוד לברר ולארגן כמה דברים.. ובין לבין להזמין כרטיס. למרות שתכלס בטח תהיה אפשרות לקנות בקופה..
מקווה מאוד../images/Emo45.gif רוב הסיכויים צריכה עוד לברר ולארגן כמה דברים.. ובין לבין להזמין כרטיס. למרות שתכלס בטח תהיה אפשרות לקנות בקופה..
א אני טליה New member 25/6/07 #10 נו, באר שבע.. בטוח יהיו כרטיסים :] מקסימום הבארקה החלטוריסטים ימציאו עוד כמה כרטיסים. אגב המחיר ממש נחמד. ציפיתי שיהיה יותר יקר ושמחתי לגלות שעם הנחת חייל / סטודנט כרטיס עולה רק 50 ש"ח, שזה מפתיע כי כמעט כל ההופעות שיצא לי לראות שם עלו בסביבות ה70.
נו, באר שבע.. בטוח יהיו כרטיסים :] מקסימום הבארקה החלטוריסטים ימציאו עוד כמה כרטיסים. אגב המחיר ממש נחמד. ציפיתי שיהיה יותר יקר ושמחתי לגלות שעם הנחת חייל / סטודנט כרטיס עולה רק 50 ש"ח, שזה מפתיע כי כמעט כל ההופעות שיצא לי לראות שם עלו בסביבות ה70.
D darling2 New member 25/6/07 #11 כמה עולה בלי הנחות? עם אני מתגייסת עוד שבועיים זה תופס?!.. סתם..נו אני אבוא גם בלי זה. מקווה.