היי, שמעתי שיש כת פגאנית שמחדשת את

Rectumolog

New member
היי, שמעתי שיש כת פגאנית שמחדשת את

הדת המצרית הקדומה, למישהו יש פרטים עליה. נדמה לי שמורנינג סטאר אמר משהו בנושא כששאלתי לא מזמן על כתות פגאניות. שיהיה לכם יום סום וקסום ובשום ונפלא! שלכם נדב הרקטמולוג
 

Ranger One

New member
ok then....

אני מבין שיש לך בעיה קלה מאוד עם עברית... "כת פאגאנית" = לא הגיוני מבחינת לוגיקה. אין כזה דבר "כת פאגאנית"! אנשים כאן ממש היו נדיבים אלייך אבל מסתבר שהמוח בגודל אגוז שלך לא קלט את זה עדיין! יש "דת פאגאנית" , אין "כת פאגאנית"! "דת" לא שווה "כת". משהו כאן הלך לאיבוד בתרגום לשפת האם שלך, נעלית מצוייה?! מסתבר שיש לך בעיה לקלוט רמזים עדינים שאנשים נותנים לך, אז טוב שאני כאן! בשם האלים, אתה לא קולט שאתה טיפה פוגע ,אבל רק טיפה, באנשים שהם פאגאנים שאתה מכנה את הדת שלהם ככת?! ואם כבר אני מעוצבן.... למה לעזעזל וריית´ מדבר על הדת שלו בפורום הזה?! נשבר לי לשמוע על שטניזם בפורום פאגאניזם! אני היחידי שזוכר שנוודי אמר שהוא ימחק כל הודעה שלא קשורה לפורום?! אז אני מצטער לספר לכולכם, אב ללשטניזם אין שום זיקה וקשר לפאגאניזם! למרות שאני מעריך את שטניזם, אבל זה יוצר רושם רע שבפורום על פאגאניזם יש כל כך הרבה דיבורים על שטניזם! (זה מה שקורה שהמחשבה על 120 הגועיות היפות שהכנתי אתמול מתקלקלות במקום להאכל מטרידה את מוחי)
 

MGP

New member
רון

תרגע, תתקלח, תעשה מדיטציה... ומה עוד??? אה תשתוק!
 

Ranger One

New member
מושלם.

אני מעלה סוגיה אמיתית שהקונטציה השלילית של שטניזם לא תורמת בכלל לפאגאניזם והתגובה הראשונה שלך היא לנסות לזרוק אותה מתחת לשטיח?! שתוק כבר נעל! זהו פורום ובהתאם למה שאני יודע ,מותר להביע כאן דעות.
 

The Wraith

New member
יודע מה?

אתה צודק, אין שום קשר לנושא הפורום ואסור לי להיות כאן כי אני לא אתרום להבנה שכל קשר בין שטניזם לפאגאניזם הינו מקרי בהחלט, ואני ממש לא אתרום כשבכל פעם שבא איזה Twit לפורום ומבקש מידע על "כת השטן", ובטח שלא תכננתי לכתוב מאמר יותר גדול בנושא שטניזם בוא אני אבהיר כמה נקודות, למשל "שטניסטים אינם פאגאניים ולהפך". ג´סטין היקר שלי, אני כאן בשביל לנסות להסיר את דימוי השטניזם מעל לפאגאניזם, אנחנו לא אוהבים אותו יותר מכם, נכון שזה נותן תירוץ טוב לחדש ולקרוא לאלים שונים בכל מני חגים ולעשות "כאילו" אנחנו פאגאניים "לפי הנצרות", ככה לספק את הפנטזיה הזו בחגים כמו האקווינוקס והסולסטיס, (אגב, באלטיין שלכם וWalpurgisnacht שלנו קרב ובא. מתי הפאגאניים חוגגים את הבלטיין? ב1 למאי או ב30 לאפריל?) אבל מעבר לחגיגות שלנו מה יש? עבודת השטן מיוחסת לפאגאניזם וויקה, ועוד יותר גרוע בשבילנו, וויקה ופאגאניזם מיוחסים לעבודת השטן. איך אני לסגוד בלי להתקל באיזה משפט נוצרי מפוצץ "התרחקו מכישוף וויקה ועבודות שטן אחרות!" והתגובה הממש חכמה של הוויקאנים "אנחנו לא שטניסטים כי אנחנו לא שוחטים תינוקות!" (אם השמועות הנוצריות עליכם לא נכונות - למה שהן תהיינה נכונות על שטניסטים?). אני כאן כדי לוודא שהמשפט המאוד חכם ונכון "אנחנו לא שטניסטים! אנחנו לא מקריבים חתולים!" לא יופיע כאן, אני כאן כדי לוודא שהמשפט המאוד אינטלקטואלי "אז כת השטן זו כת פאגאנית?" לא יופיע כאן יותר מאשר המשפט הקודם. אני משתתף בפורום כדי לראות גם דרכי חיים אחרות, אני גם רוצה ללמוד איך הפאגאנים עושים ככה וככה ואם אני רוצה לשלב את זה בטקסים שלי (הרי אתם מיוחסים אלינו ולהפך ואני רוצה לנצל את זה), חוץ מזה אני חושב שהעובדה שבמשך זמן מה הייתי וויקאני נותנת לי את הזכות להימצא כאן. נ.ב אל תתעצבן כאן על שטויות, תזכור שאני לא אויב שלך. אגב, אתה מוכן להחליט בן כמה אתה? (אל תענה 3, שחקת את זה) Hail Satan!
 

Ranger One

New member
never the less...

לשטניזם יש דימוי הרה יותר גרוע בישראל מאשר בשאר העולם. למרות שאני יודע, ואתה יודע, שאין שום קשר בינך לבין "כת השטן", אנשים לא יודעים את זה. תראה, כרגע בישראל לפאגאניזם אין שום דימוי שלילי (זה בגלל שאין לו שום דימוי בכלל). זאת לעומת שטניזם שיש לו דימוי מאוד שלילי. אז תסלח לי אם אני מעדיף לא לקשור את עצמי לספינה שוקעת.
 

The Wraith

New member
תודה רבה על התמיכה

אבל ממש מ&!;%^ $# !@ %&$ן מה אנשים חושבים על שטניזם. למעשה, לא אני הייתי זה ששם את המאמר בפורום. אני משתתף בפורום אבל אני לא ממלא אותו בחומר על שטניזם, חוץ מזה שאתה יכול לטעון דבר דומה לגבי מאגיה וכישוף ולנסות להרחיק אותי משניהם. אבל אני נשאר, כאן ושם.
 

Ranger One

New member
או קיי...

אין לי שום כוונה לנסות להרחיק אותך משום מקום... אתה הפכת להיות יותר מדי דומה אליי כדי שאני ארצה שתתרחק (כן! אתה דומה אליי! כולם אומרים לי את זה! Mouhaha!). אתה כן ממלא את הפורומים בחומר על שטניזם. כל פעם שמישהו אומר משהו שלא מתאים לשטניזם אתה מתקן אותו, וזה ממש ממש מיותר. לפני שאתה עונה לאנשים תחשוב לרגע. אם העץ הוא לא באופן ספציפי על שטניזם אז אנשים לא רוצים לקבל ממך הרצאה (אפילו בת פסקה אחת) על שטניזם ,כי זה לא הנושא של העץ. אפילו אם זה סותר לחלוטין את האמונה שלך. תשים לב שיש עצים שאפשר לראות אותי בהם באופן מאוד אקטיבי ויש כאלה שבכלל אין אותי. וזה בגלל שברגע שאין לך משהו להגיד שמתקשר לאינטרסים ולצרכים של חברת הרוב אז צריך לשתוק. ככה זה הולך בחברה של בני-אדם.
 

The Wraith

New member
כלומר

אתה רוצה שאני אתחשב במה שכולם רוצים שאני אהיה? אתה רוצה שאני אקריב את הרצון שלי לטובת הרצון של הרוב? ........................... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH! מה קרה לך? נפלת על השולחן וחטפת בקודקוד את הקצה? תקרא מחדש על שטניזם. נ.ב גם אני לא תמיד מגיב על הכל, תודה שאתה מלמד אותי דברים שאני יודע כבר ממזמן, אתה כמו המורים שלי בביה"ס, אני כבר יודע את כל מה שאתה ללמד אותי. HS!
 

Ranger One

New member
מושלם.

אני מבין שאתה רוצה שאני אתקוף כל מה שאתה אומר על שטניזם בעזרת הידע האישי שלי? בשמחה. מזמן לא צלבתי מישהו באמצע בפורום! זה בהחלט תהיה חוויה מעניינת. ורק לציין שאני יודע בעשירית מ"ספר הצללים" שלי יותר מאשר שאתה אי-פעם תדע על הכל.
 

dopey_wizard

New member
האם אתה מודע לזה

שאתה מבקש דברים משטניסט??? והדברים שאתה מבקש לא ממש הולכים אם שטניזם... זה יותר להיות "בדרך ימין" שזה ההפך משטניזם.. ולמה שלא יגיב? לי למשל התגובות שלו מאוד עוזרות... וחוץ מזה , זה פורום, מותר לו להגיד הכול כול עוד זה לא נוגד את החוקים ואת נושא הפורום... ובכלל.. למה אתה חושב שזה לא מעניין מה שהוא אומר.. אני בטוח שאני לא היחידי שנהנה לקרוא את זה.. ---> דוד
 

Ranger One

New member
אתה באמת נעל?

אם יש מישהו שהוא עד כדי כך עלוב שכל מה שמגדיר אותו זה הדת שלו ,אז מגיע לו להשרף בספירלת הנשמות המקוללות. אם (ורק אם, התנצלות מראש אם טעיתי) וריית´ מגדיר את עצמו כ"שטניסט" ותו לא יותר זה פשוט עצוב. אני מגדיר את עצמי כלפחות 1,000 שמות תואר שונים ובמקרה שאחד מהם "דרואיד". דוד יקירי, אתה צריך להבין שטל הוא לא רק שטניסט. הוא גם חבר בפורום הזה, בן-אדם , חבר פרודקטיבי בחברה ,זכיזופרן וכך הלאה. וכל אלה ביחד מעצבים את הגישה שלו לחיים. ואם אני טועה, אז הוא באמת בן אדם עצוב כמו שהזכרתי למעלה.
 

morning star

New member
נעל ספורט?

נעל בית? אני יודע, מגפי רכיבה! (לא, זה מסריח...). מסכנות הנעליים, כל הזמן דורכים עליהן...
 
למעלה