יודע מה?
אתה צודק, אין שום קשר לנושא הפורום ואסור לי להיות כאן כי אני לא אתרום להבנה שכל קשר בין שטניזם לפאגאניזם הינו מקרי בהחלט, ואני ממש לא אתרום כשבכל פעם שבא איזה Twit לפורום ומבקש מידע על "כת השטן", ובטח שלא תכננתי לכתוב מאמר יותר גדול בנושא שטניזם בוא אני אבהיר כמה נקודות, למשל "שטניסטים אינם פאגאניים ולהפך". ג´סטין היקר שלי, אני כאן בשביל לנסות להסיר את דימוי השטניזם מעל לפאגאניזם, אנחנו לא אוהבים אותו יותר מכם, נכון שזה נותן תירוץ טוב לחדש ולקרוא לאלים שונים בכל מני חגים ולעשות "כאילו" אנחנו פאגאניים "לפי הנצרות", ככה לספק את הפנטזיה הזו בחגים כמו האקווינוקס והסולסטיס, (אגב, באלטיין שלכם וWalpurgisnacht שלנו קרב ובא. מתי הפאגאניים חוגגים את הבלטיין? ב1 למאי או ב30 לאפריל?) אבל מעבר לחגיגות שלנו מה יש? עבודת השטן מיוחסת לפאגאניזם וויקה, ועוד יותר גרוע בשבילנו, וויקה ופאגאניזם מיוחסים לעבודת השטן. איך אני לסגוד בלי להתקל באיזה משפט נוצרי מפוצץ "התרחקו מכישוף וויקה ועבודות שטן אחרות!" והתגובה הממש חכמה של הוויקאנים "אנחנו לא שטניסטים כי אנחנו לא שוחטים תינוקות!" (אם השמועות הנוצריות עליכם לא נכונות - למה שהן תהיינה נכונות על שטניסטים?). אני כאן כדי לוודא שהמשפט המאוד חכם ונכון "אנחנו לא שטניסטים! אנחנו לא מקריבים חתולים!" לא יופיע כאן, אני כאן כדי לוודא שהמשפט המאוד אינטלקטואלי "אז כת השטן זו כת פאגאנית?" לא יופיע כאן יותר מאשר המשפט הקודם. אני משתתף בפורום כדי לראות גם דרכי חיים אחרות, אני גם רוצה ללמוד איך הפאגאנים עושים ככה וככה ואם אני רוצה לשלב את זה בטקסים שלי (הרי אתם מיוחסים אלינו ולהפך ואני רוצה לנצל את זה), חוץ מזה אני חושב שהעובדה שבמשך זמן מה הייתי וויקאני נותנת לי את הזכות להימצא כאן. נ.ב אל תתעצבן כאן על שטויות, תזכור שאני לא אויב שלך. אגב, אתה מוכן להחליט בן כמה אתה? (אל תענה 3, שחקת את זה) Hail Satan!