היי שני

היי שני ../images/Emo24.gif

(אני מעבירה את השיחה ביננו לכאן כי לך יש בעיה בתיבת מסרים ולי יש בעיה באימייל שלי
) להזכירך, דיברנו על הרובי. רציתי להמשיך ולשאול- האם נשיאה על הגוף הכוונה לתליון?. אני גרה כמה שעות נסיעה מהחנות (אם כי יצא לי להיות בה פעם, מזמן) ואני יודעת שיש חשיבות למשיכה אינטואטיבית לאבן. מה קורה אם אני מזמינה אבן בקנייה מקוונת מהחנות ואין את החיבור הזה ביננו? האם זה בכלל ייתכן או שהאבן תתאים עצמה אלי?. תודה רבה רבה על התשובה במסר! שבת שלום וחג שמח!

RainBird

New member
אני גר בטבריה ונוסע במיוחד לסטונאייג'- כל הדרך שזה יוצא במקרה הטוב שלוש שעות הלוך, ושלוש חזור. זה שווה את זה לדעתי.

stoneage

New member
היי. רבים חשים שנכון יותר

לבחור את האבן באופן אישי ולא להזמין באינטרנט - וזו הסיבה שלקח לנו כל כך הרבה זמן לפתוח חנות און ליין. תמיד חשתי שאנשים לא יזמינו בלי לחוש. אבל, אנשים מכל העולם קונים אבנים און ליין ואנחנו מקבלים רק תודות ופרגון. נכון - כל אבן נועדה לאדם מסויים ובהגיעך לחנות קרוב לוודאי שתמשכי לזו שלך אבל אולי היקום "דואג" שאני אבחר דווקא את האבן שנועדה לך - אעלה אותה לאתר ואת תבחרי בה....את את מעדיפה , את יכולה להתקשר אליי, להזמין בטלפון ואז אבחר עבורך - תוך כדי שיחה. אולי כך אבחר את הנכונה לך. אני בד"כ שם בבקרים, 03-5784506 השבוע עדיין בלאגן של חופש אבל מיום חמישי = שגרה. קרוב לגוף - תכשיט או בכיס, בחזיה. אני באופן אישי חיברתי את הרובי לשעון מתי שרציתי להכנס להריון. כך היתה צמודה אליי כל הזמן. בהצלחה

למעלה