היי! שנקר מול בצלאל

היי! שנקר מול בצלאל

אני עוד מעט מסיים שירות בצבא, ואני מתחיל לחשוב על לימודים. אני רוצה ללמוד תקשורת חזותית עם כיוון של אנימציה, ורציתי לדעת מאלה שכבר מנוסים כאן, מה ההבדל בין הקורס של שנקר לשל בצלאל?

amitais

New member
לא יודע אם ואיזה אנימציה יש בשנקר

בבצלאל תלמידי תקש"ח יכולים ללמוד קורסים במחלקה לאנימציה שזה יתרון חשוב. בשנקר לימודי האיור חזקים כי יש את פינקוס בתור ראש מחלקה, והוא ראש חזק בלי קשר לאם אתה אוהב או לא את סגנון האיור שלו. אני לאיודע איזה לימודי אנימציה יש בשנקר, תשאל בקומונת איור, שם יש רוב לשנקריסטים.

יש קורסים לאנימציה בשנקר

כחלק מהמסלול לאיור (ואולי גם למסלול אינטראקטיב משנה ג'). במסגרת הזאת יש קורסי חובה באנימציה (המסגרת עדיין לא קבועה, מה שאני למדתי במשך שנה שלמה ילמדו שנה ב' הנוכחיים רק במשך סמסטר אחד). גם מבחינת צוות המורים לאנימציה, בלי לזלזל בכבודם שלך חבר'ה מעולים בתחומם כמו איתמר דאובה וגיא חרל"פ (ששמים דגש על אנימציה ממוחשבת), כמו גם הציוד הזמין והרמה הכללית - יש לבצלאל יתרון. בכל מקרה, אני לא חושב שיש אפשרות לסטודנטים לתקשורת חזותית בשנקר ללמוד את הנושאים האלה. אני מציע לך לרחרח ולבדוק את המצב בשנקר לקראת ההרשמות ללימודים, לראות ולשאול מה המצב. כמו שאמרתי- הכל עדיין דינמי ושיפורים במסלול האיור נעשים כל הזמן.

למעלה