היי..שתי שאלות..

היי..שתי שאלות..

לאיזה בית ספר לברמנים יש סניף באילת?
אני חיילת, ואני עושה שבוע-שבוע, יש אפשרות להרשם לקורס, לעשות חצי מהשיעורים, ואז במחזור שאחריו להשלים את החצי שהפסדתי (אם יהיה בי"ס שייתן לי את האפשרות הזה, אני לא אתעקש על אילת
)

maxfain

New member
לא כדאי לך..

זה סתם בלאגן.. לא נראה חי ששום בית ספר יסכים, כי את תופסת מקום ל2 מחזורים, והם די מנסים להגביל (20 פחות או יותר) את מספר התלמידים בכל שיעור. זה גם לא כדאי לך.. תלמדי מה שאת יכולה בבית דרך האינטרנט, תעבדי באילת ואולי בכלל לא תצטרכי את הקורס.

יש משהו במה שאתה אומר

האמת שלא לגמריי חשבתי על כל הפרטים, זה סתם רעיון שמישהו זרק לי, ורציתי לדעת אם זה מעשי. אבל למה שמישהו יסכים לקבל אותי בלי קורס, כשיש כל כך הרבה אנשים שסיימו את הקורס ולא תמיד מוצאים עבודה?

כי את בחורה, וכי את באילת

ואף אחד לא מבקש לראות תעודה אז אם יש לך ידע פשוט זרקי שם שם בית ספר ויהיה בסדר. ואם את יודעת לדבר ואת ניראית טוב אז זה כבר 90% מהסיכוי להתקבל. ואם את לא יודעת לדבר ואם את ניראית רע שום קורס לא יעזור...סורי

maxfain

New member
יקירתי,

קורס ברמנים זה בסך הכל קורס ברמנים.. לא תואר בהנדסת טילים.. הם מכינים אותך כמה שאפשר להכין בחודש וחצי-חודשיים לעבודה מאחורי הבר.. כמו שחברי אמר כאן כבר, את בחורה - ואת באילת.. קצת רצון והגדלות ראש יפתרו לך את הבעיה עד השחרור.. בינתיים את יכולה ללמוד גם מהבית. (ובעבודה, אם תמצאי) שיעור ראשון בבית ספר לברמנים (אני חושב שאפילו בכולם): לא אומרים איכס על אלכוהול. מי שאומר איכס שותה וודקה עם גרנדין.

למעלה