גם אני אהבתי את הסדרה ../images/Emo7.gif
אוף. למרות שלקראת העונות האחרונות הם התחרפנו קצת וגרמו לי לסיוטים (במיוחד אחרי שפרופסור ארתורו מת.. הייתי ילד קטן לא הייתי רגיל לזה שהורגים דמויות בטלוויזיה! בדרדסים לא עשו את זה). ואת העונה האחרונה בכלל בכלל לא ראיתי בגלל מה שעשו לה... אני חוש בשהיה להם איזה סכסוך כי אבא של קולין וקווין (שכחתי איך קוראים להם במציאות) במציאות הפיק את הסדרה ובעונה האחרונה שלושתם פרשו ונתנו איזה תירוץ פתאטי. לא יכולתי להמשיך לראות ככה את הסדרה ועוד שהשאירו כל כך הרבה דברים לא פתורים =\ שחושבים על זה הכל מתערבב לי ... ואם כבר אנחנו בקטע של סליידרס - הפרק שהכי דיכא אותי היה שהם חזרו הביתה וקולין בדק את השער והוא לא חרק אז הם חזרו ושניה אחר כך יצאה אמא שלו עם איזה מישהו שתיקן את השער
וואי והייתה את הכוסית ההיא שהצטרפה באמצע אחרי שארתורו מת. והיו את הקרמגונס או איך שלא קראו להם. ואת הסינית ההיא שחשבו שהיא מתה.. לאיזה תסבוכים הסדרה הזאת הכניסה אותי, אני מקווה שלא קראתם את ההודעה עד הסוף כי זה סתם ערבוב של המחשבות שלי חחח זה בכלל לא צריך להיות כתוב. בעצם במחשבה שניה אני אמחק את זה... אבל אחר כך לא תוכלו לראות את זה ומן הסתם אתם קוראים את זה אז זה כתוב אז החלטתי לא למחוק. סתאאם אני צוחק
אני לא מחורפן, זה רק כי לא לקחתי את הכדורים!
שבת שלום.