היי:) תגידו יש עוד עונה לרווקה או

../images/Emo58.gifהרווק 7

בטח חלקכם יודעים, אבל הרווק בעונה 7 הוא לא אחר מאשר צ'רלי אוקונ'ל - אחיו של ג'רי אוקנול שהופיע ב"גולשים בזמן" (וגם צ'רלי הופיע שם לעונה). הייתי ממש מופתע כששמעתי שהוא הרווק - זה לא הסתדר לי פשוט... לא יודע למה...

יאאאאאא

אני מתגעגעת לגולשים בזמן. אהבתי את הסדרה הזאת כ"כ!

TheCharm

New member
נו, זה הרווק, זה תמיד מצחיק

מצחיק, ודבילי, וממכר בצורה הכי לא מוסברת בעולם. הטיפשיות היא כל ההנאה (כשמזדמן)

אני רגיל לדמות שלו מסליידרס...

אז גם לי הוא נראה די מוזרמצחיק כזה... ראיתי גם את רוב הפרק הראשון של העונה הזאת (אבל התייאשתי באמצע - די - שעה וחצי - כמה אני יכול
) ודווקא היה נחמד... אבל לא אמרו כלום על זה שהוא היה בסליידרס
.

../images/Emo12.gif את מי הוא שיחק בסליידרס?!

כי עכשיו כשחושבים על זה.. הוא דומה לקווין!

זה כי הם אחים במציאות ../images/Emo13.gif

וגם בסדרה -הוא שיחק את קולין, האח האבוד של קווין... אוף אני מתגעגע לסליידרס... אולי תקנו את הזכויות לזה יקי

Aviad1987

New member
גם אני אהבתי את הסדרה ../images/Emo7.gif

אוף. למרות שלקראת העונות האחרונות הם התחרפנו קצת וגרמו לי לסיוטים (במיוחד אחרי שפרופסור ארתורו מת.. הייתי ילד קטן לא הייתי רגיל לזה שהורגים דמויות בטלוויזיה! בדרדסים לא עשו את זה). ואת העונה האחרונה בכלל בכלל לא ראיתי בגלל מה שעשו לה... אני חוש בשהיה להם איזה סכסוך כי אבא של קולין וקווין (שכחתי איך קוראים להם במציאות) במציאות הפיק את הסדרה ובעונה האחרונה שלושתם פרשו ונתנו איזה תירוץ פתאטי. לא יכולתי להמשיך לראות ככה את הסדרה ועוד שהשאירו כל כך הרבה דברים לא פתורים =\ שחושבים על זה הכל מתערבב לי ... ואם כבר אנחנו בקטע של סליידרס - הפרק שהכי דיכא אותי היה שהם חזרו הביתה וקולין בדק את השער והוא לא חרק אז הם חזרו ושניה אחר כך יצאה אמא שלו עם איזה מישהו שתיקן את השער
וואי והייתה את הכוסית ההיא שהצטרפה באמצע אחרי שארתורו מת. והיו את הקרמגונס או איך שלא קראו להם. ואת הסינית ההיא שחשבו שהיא מתה.. לאיזה תסבוכים הסדרה הזאת הכניסה אותי, אני מקווה שלא קראתם את ההודעה עד הסוף כי זה סתם ערבוב של המחשבות שלי חחח זה בכלל לא צריך להיות כתוב. בעצם במחשבה שניה אני אמחק את זה... אבל אחר כך לא תוכלו לראות את זה ומן הסתם אתם קוראים את זה אז זה כתוב אז החלטתי לא למחוק. סתאאם אני צוחק
אני לא מחורפן, זה רק כי לא לקחתי את הכדורים!
שבת שלום.

הידעת? ארטורו לא מת...

קלבנט דריקס התראיין אחרי שהסדרה נגמרה וגילה מה באמת קרה: בעונה השנייה היה פרק בו הכפיל של ארטורו מאיזהשהו עולם רצה לגלוש איתם - אז היו 2 ארטורואים ולא ידעו מי היה המקורי - אז הם ניחשו - והצופים (והדמויות) ל ידעו אם זה המקורי או לא, והוא המשיך איתם. התכנון המקורי היה שהארטורו שמת - זה היה הארטורו "המזוייף" - והארטורו האמיתי בעצם עדיין היה בעולם הזה... אבל הם אף פעם לא הגיעו לנקודה כזו בסדרה....

Aviad1987

New member
יואואווא נכון.

זכרתי את זה שהייתי בטוח שהם לקחו את השני. אני זוכר את הפרק הזה...

TheCharm

New member
חח אוי ראיתי מקודם את הפרומו המלא

חח זה גירסא לסבית לרווק/ה
בת כדי לזכות בבת. סתם, אבל הוא מצחיק ומוזר

למעלה