המאסטר של הסקרים
New member
היי, תמיד רציתי לבדוק
שלום לכולם, אני חדש... ראיתי את כל העונות במשך כל השנים, אבל רק השנה התחלתי לראות בקצב של ארה"ב. בכל מקרה, תמיד התחשק לעשות רשימה של כל ההפתעות והבליינדסידים של כל עונה (מהמיזוג, כי לפני המיזוג קשה לזכור וזה גם לא כל כך משמעותי). זה כולל הפתעות של הצופים, וגם הפתעות של מי שהועף. אחרי זה תוסיפו דעה או תוסיפו משהו ששכחתי, ואני אראה איזו עונה הייתה הכי לא צפויה. בסוף אעשה סקר: מה הייתה ההעפה שהכי אהבתם. אזהרה:
לכל העונוות! עונה 1- בגלל שזו הייתה העונה הראשונה לא היו כמעט, אבל היה כמובן את הבגידה של קלי בסו בהצבעה החוזרת בפיינל 4. עונה 2- ההעפה של ג'ף לא הייתה צפויה, במהלך כל הפרקים שלפניכם נתנו לצופים את ההרגשה שקוצ'ה יהיה השבט שישלוט בעונה, והיה נראה כאילו יש להם יתרון גדול. אחרי זה טינה קולבי וקית' עשו בליינדסיידד לג'רי, ואחרי שתי העפות הם עשו עוד בליינדסיידד, הפעם לאמבר. ואחד הדברים הכי פחות צפויים שכולנו זוכרים בתולדות התוכנית, זה כשקולבי החליט לקחת את טינה במקום את קית'. אני באופן אישי פערתי את הפה ולא האמנתי. עונה 3- עונה קצת יבשה, אבל היו 2 שזכורים לי במיוחד- ההעפה של קלי, אחרי שלקס יוצא במסע נגדה, אף על פי שהייתה בת בריתו והיא לא באמת הצביעה לו, וגם הבליינדסיידד שהם תקעו לברנדון בפרק שאחרי. עונה 4- ההעפה של בוסטון רוב הייתה מאוד לא צפויה, כשהיה נראה שחברי שבט רוטו החדשים עומדים לסלק את קאתי/נליה/פסקל. רוב היה במצב של כוח אבל עשה יותר מדי בלגנים והועף. בפרק שלאחר מכן יש את טעות הרוטו המפורסמת, שחשפו באתגר אחד את סדר ההעפה של המתמודדים עד הפיינל 4. אז שון, וספיה, קאתי, נליה ופסקל התאספו יחד והפתיעו את ג'ון, שלא ראה את זה מגיע. לאחר מכן בפיינל 4, פסקל עף לאחר גורל אבנים אכזר, ואבן סגולה שתחקק בזכרונו לנצח (טוב, אולי קצת הגזמתי...) וכמובן היה את הפיינל 3, כשוספיה תקעה לקאתי סכין בגב ועשתה הסכם מחודש עם נליה לפיינל 2. עונה 5- כמובן, העונה הכי צפויה. אבל בהחלט אפשר להגיד שטד והלן לא ראו את זה בא. עונה 6- או, הגענו לעונה מפוצצת בדברים לא צפויים. זה התחיל מהבליינדסידד שהבנים תקעו לרוג'ר ודייב בתחילת האיחוד. אחרי זה, כשנראה שהייתה ברית של 5 ששולטת, דינה התחילה לעשות בגלנים וניסתה להעיף את אלכס. היא עשתה טעות מרה כשסיפרה את זה לג'נה והיידי, שסיפרו לאלכס, והחליטו להעיף אותה. גם רוב תקע לה סכין בגב אחרי הברית החשאית שלהם לפיינל2. בפרק שאחרי, הייתה ברית לפיינל 4 של רוב-אלכס-ג'נה-היידי.... או שלא. אלכס מספר לרוב שכשיגיעו לפיינל 4 הוא ייאלץ להצביע נגדו. רוב הופך את היוצרות, מתץאחד עם בוץ'-כריסטי-מת'יו ומעיף את אלכס. בפרק שלאחר מכן, ג'נה והיידי מנסות לשכנע את כריסטי להבציע איתם, וכריסטי ברוב טיפשותה אוןמרת לרוב שהיא צריכה לחשוב ולא יודעת מה לעשות. רוב שוב הופך את היוצרות, וכורת ברית מחודשת עם ג'נה, היידי, ומת'יו ומעיף את כריסטי ההמומה. פרק לאחר מכן, מת'יו ורוב מפרקים את הברית וחוברים לבוץ' (אני מרגיש שאני חוזר על עצמי) ומעיפים את היידי. עונה מסוחררת. אבל זה לא הסוף. ג'נה זוכה בחסינות, והם מחליטים להעיף את בוץ', האיום הכי קטן, בהחלטה שקשה להבין. ובגמר, 6-1! 6-1 לג'נה!!! וזה עוד כשרובנו היינו בטוחים שמאט ייקח. וואו, התעייפתי. חלק ב' יבוא מאוחר יותר, וגם הסקר.
שלום לכולם, אני חדש... ראיתי את כל העונות במשך כל השנים, אבל רק השנה התחלתי לראות בקצב של ארה"ב. בכל מקרה, תמיד התחשק לעשות רשימה של כל ההפתעות והבליינדסידים של כל עונה (מהמיזוג, כי לפני המיזוג קשה לזכור וזה גם לא כל כך משמעותי). זה כולל הפתעות של הצופים, וגם הפתעות של מי שהועף. אחרי זה תוסיפו דעה או תוסיפו משהו ששכחתי, ואני אראה איזו עונה הייתה הכי לא צפויה. בסוף אעשה סקר: מה הייתה ההעפה שהכי אהבתם. אזהרה: