היי תמי

היי תמי ../images/Emo140.gif

מה שלומך יקרה ? אם כבר הגעתי, ואת כאן, ואפשר לשאול משו. אודה לך יקרה - עדיין לא מכרנו את הבית במודיעין, הכל הסתדר ורשום בטאבו על שלושתנו, וסגרנו את המשכנתא. האם יש לך איזה ידע (שאני לא ניטרלית לגביו) מדוע התהליך לא זז ? האם יש משהו מהצפון שאני עוד יכולה לעשות ? אחויותי לא מוכנות לשלם פרסום בעיתון, יש אצל הרבה מתווכים, וגם בנט בכל אתרי המכירה ...( חחה, הקריסטלים עדיין בגדר שאלה- בבויידם של...) ועוד - מה עלי לעשות, כדי לקדם את עצמי, בסדנאות וטיפולים..??? בזמנך, אודה המון אהבה אריאלה

כמו שאומרים כל עקבהלטובה..

אבל למה אתם לא מנסים להשכיר במקביל....? דירה שעומדת ריקה הופכת לנטל מחירי הדירות יעלו בנתיים... לשם קידום נושא הסדנאות.. עלייך לפרוץ מחסום רגשי שלך בנושא העומק הרגשי שאליו את מתירה לעצמך להכנס...אולי תרשמי לסדנת שחזור גילגולים אוהבעה בכתיבה או משהו כזה...הסדנאות שאת מעביר הן הצד הנלווה לדרך שאת עושה.. לפחות אני רואה שאם בעלך יש שיפור לאחרונה האין זאת?

תודה תמי../images/Emo13.gif

לא רוצים להשכיר, כדי שיהיה פנוי מיידית, השכרה זה שנה/ שנתיים לפחות, המטרה למכור, יודעת שהמחירים במגמת עליה, לכן, ממשיכים לכוון מכירה. מעניין מה שאת כותבת, כי אני רוצה לכתוב ספר זמן רב, אך אין באזור שלנו, אף אחת מהסדנאות האלו. ולגבי שחזור גלגולים מה זה יעזור, עוד לימודים שהיקום כל הזמן, , מעל 5 שנים מוסר לי לא ללכת.... כל פעם שהיה קורס כזה ועמדתי להרשם, הייתה תקלה ...מסרים מהבורא. דווקא כן למדתי טתא הילינג את 2 הקורסים . ודווקא אני רואה בלימוד העברת ידע , כיעוד בזמן הזה. העניין הוא התעסוקה ? כל עבודה היא חלק מהדרך, אז אולי אני לא בדרך הנכונה שקשורה לפרנסה ? זה בעצם מה שאת אומרת ? לא הלימודים, לומדת 12 שנים ( בנוסף לתעשיה וניהול שעסקתי 12 שנה בעבר ) המון לימודים במכללהארותפיה, דמיון- מודרך לריפוי, רפלקסולוגיה בכירה הילינג. וכן, רייקי מסורתי, סייכם ועוד.. לימודי תיקשור,וסדנאות מכל תחומי מודעות עצמית וכו' ומה שאת אומרת הריפוי הוא חלק מדרך ? אז צריך קריירה רביעית...???? מה את אומרת? חיבוק אהבה אריאלה

להפך

אני אומרת איחוד ולא פרוד טאיחוד שמקורו ברגש.. השפע יבוא את לא צריכה להביא אותו רק פיתחי אל ליבך אהבה בחזרה

נראה לי

שלא הבנו אחת את השניה, אני מדברת על תעסוקה לפרנסה ולנפש, לא העיקר הפרנסה כרגע, העיקר הוא התעסוקה, בלי קשר שאני גם עוזרת, אך גם מה שאני עושה הוא חייב להיות בתשלום, כי זו העבודה שלי. וזרימת אנרגיה נכונה זה כשאדם מוכן להבין, שיש צורך בתמורה על עבודה אנרגטית. יש לי פורום, אני נותנת שם את כל אהבתי, ולפעמים בעוד מקומות, אבל שאלתי על איך לקדם את עצמי, שיכירו, שלא יגיעו אלי כאלו- כבר הוצאתי 1000-2000 ש"ח, אצל מיסטיקנים ומטפלים, עכשיו רוצים בחינם... אחותי עדיין מחפשת עבודה בעקבות מתקשרת מעירכם, שאמרה לה שהיא תתחיל לעבוד בעבודה ניהולית, שקיבלה המלצות ... איך , איך , לפרסם... התקשרו אלי מטלויזיה, לא רוצה.. אני צריכה לשנות את החשיבה , אולי?

טוב כאן יש בנינו הבדלי גישות

קצת קשה לי לתת לך את המענה לו את מצפה ממני משום שזה מחזיר אותי לויכוח לא ממש נעים שהתעורר בנינו לפני שנתיים ו...בפורום רונים (זצ"ל).... אני 'רואה' שמשתלמדי להרפות ולקבל משהו שאת עוצרת ברגש..היקום ישלח לך הרבה שפע....השפע שאת זוכרת מההבטחה השמורה בלבך..ומטרידה את מנוחתך... (צר לי שזה לא מה שאת מצפה לשמוע אך זוהי דרכי לאמור זאת...מהלב
!) ושתהיה שבת נפלאה....!

למעלה