היי! תעזרו לי לעשות ניתוח פלסטי!

היי! תעזרו לי לעשות ניתוח פלסטי!

שלום בנות יקרות, מכיוון שאנו משתייכות למין ה"יפה", קוויתי למצוא כאן אמפטיה לבעייתי. אני מכוערת עד מאוד (מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד), ואני מארגנת שבוע תרומות ארצי למען ניתוח פלסטי שיתמקד בייחוד באזורי הפנים, הידיים, הרגליים, החזה, הבטן, הגב, והישבן. אודה לכן מאוד על התרומות, באהבה, אחת מכוערת שזקוקה לעזרה. בבקשה תגיבו, אם יש שאלות אני אשמח לענות באייסיקיו שמספרו 140431653 יומטוב לכולן, ובבקשה היו נדיבות וזכרו שלא כולן נולדו יפהפיות - וזה מציק ומשפיל!

פלוק!

New member
אז ככה....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

אממ...תשמעי אצלי זה קצת אחרת

אני מסכימה עם פלוק לגמריי רק קצת אני שונה...רק קצת... פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הבנת?!

אני חושבת שכן...

ראיתי שהיא פירסמה גם בתיכוניסטים וWWF ועוד כמה דברים...היא ממש משועממת! היא חושבת שלאנשים אין מה לעשות אלא לתת למישהי "מכוערת" כסף עבור ניתוח...גם אני רוצה ניתוחים אז?! תביאו לי כסף... מה היא חושבת שאבא שלנו רוטשילד (טוב נו) חרשנו...אז נעבור....מה את חשובת שאבא שלנו הוא בייל גייטס?! :))

*STARSHINE

New member
מישהו מוכן לתרום לי כסף כדי שאני..

אוכל לטוס לארה"ב? אני מזכיר לכם שנורא קשה לי ואני נורא עצוב.. אתם יודעים.. זה לא הרבה כסף.. כל אחד רק 200-300 שקלים.. באמת שאני לא מבקש הרבה.. אני הרי מסתפק במועט..
------------------------- טוב.. מספיק עם הציניות.. שחר.

charmingirl

New member
כןןן אני מוכנה!!

anytime! אולי אבל לפני כן תתרום לי כרטיס טיסה? (קצת נדיבות לא תזיק) עדי

למעלה