היי תקלטו קטע מטורף

blinksum18241

New member
היי תקלטו קטע מטורף

הנה הודעה ששחר שלח לי באי מייל פרטי, נשבע לכם בחייהם של ההורים שלי שזה אמיתי - "היי אידיוט, רציתי רק להגיד לך שאולי קצת הגזמתי עם הירידות עליך, פשוט אתה ממש לא בוגר וילדותי יחסית למישהו בן 20 בקשר לוויכוח על הגראנג´ פאנק, יכול להיות שאתה צודק כי ראיתי כתבה באיזה אתר באינטרנט על זה... אבל זה עדיין לא סיבה להתנהג כמו מפגר אז תראה בזה כבקשה להפסקת אש שחר" שככה יהיה לי טוב זה אמיתי!!!!!!! נשבע לכם בחיי הכלב שלי ושכל המשפחה שלי תמות בפיגוע אם אני משקר. הייתי בהלם!!!!! שחר שחר שחר, כמה נמוך תרד? שחר אני לא מכיר את הצד המתרפס הזה שלך דרך אגב באיזה אתר ראית את הכתבה הזאת??? אולי נביא הוכחה לכולם man life is nice

מה יש לך?!

אז הוא היה נחמד אליך?!, מה אתה רץ לפה לספר לנו את זה!?, היה לכם ריב הוא בסך הכל רצה להשלים ואתה כמו אידיוט מתלהב רץ לפה לספר לנו את זה?!,אולי חשבת שתרשים אותנו בזה אבל אתה יודע מה עד עכשיו לא רציתי להתערב בריב שלכם, מצידי עכשיו שכל הפורום ירד עליך,במקום שתשלח לו גם מסר שהתוכן שלו יהיה כזה "שחר, אתה צודק, בוא נפסיק עם הריב הטפשי שלנו, אני מקבל את הבקשה שלך להפסקת אש, נתרא בפורום", היה כל כך קשה?, כנראה שכן....

HandsomeDevil

New member
יכול להיות שזה בגלל שאני ממש עייף,

אבל לא זכור לי שום אי.מייל. עד כמה נמוך אתה יכול לרדת?! אוייש, ילדים בני 20 ללא חיי חברה, תראו לאן השיעמום מביא אותם.....

blinksum18241

New member
ויכול להיות שאתה פשוט פאתטי

מצטער שחר הייתי חייב להראות לכולם את פרצופך (ugly as it is) hey by the way - WAR STILL ON

HandsomeDevil

New member
אתה שקרן!

אבל בעיקרון לא ממש אכפת לי, כי לאחר כל מה שקרה פה רב חברי הפורום מאמינים לי, ולא לך, כך שאני לא ממש צריך להצדיק את עצמי בפנייך. דרך אגב, איך הגעת לניסוח כזה? זה ממש לא הסגנון שלי.. מצטער

HandsomeDevil

New member
אתה לא אמור להתמגנב עכשיו בים?!

כן, יש סגנון. לא, תשתוק, אל תגיב להודעות שלי, תצא לי מהחיים.

xero1

New member
כבר הייתה לנו שיחה על זה

אבל אני פשוט חייב להגיב, זה דורש את זה - כן, יש סגנון, דה פריק סטייל !
אך.. אני עוד אגיע לגהנום בסוף.

xero1

New member
נכון, עצוב, עצוב ביותר

צריך פחות פריקים בשיכבה הזאת...

cha ching

New member
איזה חתיכת

בנזו*ה!!!! איזה מאניק אתה!! אני מניחה שפשוט נמאס לו שאתם רבים על שטויות, והגיוני שנמאס לו, אז מה אתה בא ומספר את זה, וממשיך לרדת עליו?! איזה תינוק אתה!

HandsomeDevil

New member
הקטע הוא שלא כתבתי את זה....

באמת שלא. לא שהייתה לי בעיה, אבל לא כתבתי את זה.

xero1

New member
תנחומיי על כלבך ומשפחתך

כי לא ניראה לי שמישהו באמת כתב לך את זה.

HandsomeDevil

New member
לא מסתדר לי פה משהו...

בהודעה, זה נראה כאילו אתה תומך בצד שלי?

למעלה