היי,תקשיבו רגע...

היי,תקשיבו רגע...

חשבתי לעצמי...הרי אם אני כל כך אוהבת את פינק פלויד, והמוזיקה שלהם עושה לי דברים שמוזיקה אחרת לא עושה...למה אשני לא אצתרף לפה ואשפר את ידעותי לגבי המוחמד של המוזיקה? למה לא באמת? אז אני פה, מעכשיו, אשתדל להראות...(למרות שזה קשה, כי יש לי אינטרנט דפוק...). קרואים לי דנה....כמעט בת 14, אממממ...קיבוצניקית מהצפון...אוהבת חוץ מפינק פלויד גם יזהר אשדות ולד זפלין... מנגנת על גיטרה יפהפיה
(אקוסטית כחולה מהממת,סתם, בשביל להשוויץ) בינתיים הכי אוהבת את האלבום More שרכשתי לפני כחודשיים (באמת שאני לא מבינה למה כולם אומרים שזה לא דיסק משהו...) והכי ממנו את גרין איז דה קולור וסימבליין...חוץ מזה אני גם מאוד אוהבת את השיר welcome to the machine מקווה שכתבתי נכון. אגב השיר הזה... על מה הוא מדבר, לדעתכם?

yportnoy37

New member
שלום שלום!

שלום לכולם! גם אני חדש כאן אני יוני בן 18 ממודיעין אני מנגן כבר כמעט 4 שנים על חשמלית, אקוסטית וקלאסית. האלבום שאני הכי אוהב שלהם הוא Dark Side, ואולי בגלל העובדה שאני מכיר רק ארבעה אלבומים שלהם? בכל מקרה, אני חושב שהשיר Welcome to the Machine הוא מעין הקדמה כזאת לWish You, בייחוד כי הוא השיר הראשון הדיסק. יוני

Nir of GondoliN

New member
welcome to the machine

לא הראשון החלקים 1-5 של שיין און יו קרייזי דיאמונד ראשונים. לא?

שמתי לב למשהו

רוב הבנות שבפורום הזה, הם או בישובים בדרום, או בצפון.. מוזר מאוד.. וברוך בואך למכונה הוא השיר השני.

meandmeandme

New member
ברוכים הבאים שניכם.

שתי נגנים הצטרפו לפורום
מישהו סופר? אממ... השיר ולקם טו דה מאשין הוא על המכונה על העולם המודרני. מגיל צעיר אומרים להם מה לחלום, מה לעשות, איך לחשוב, מה לדמיין ובכך הם בעצם שולטים בחייהם. התמסחרות, גלובליציה, מחאה, זה הרעיונות של השיר הזה.

ברוך בואך למכונה שווה ל:

ברוך בואך לחיים. ז"א, מהרגע שהאדם נולד הוא הולך ע"פ נורמות מסוימות. הנורמות של החברה. ווטרס, כרגיל, מבקר את זה.

אני ראיתי את זה דומה אבל קצת אחרת..

אני חושב שהניסיון הוא להראות את המציאות בדרך כזו- עצם הקיום הפיסי של האדם הוא למעשה ´המכונה´. אפשר לעשות הבדלה פשוטה בין עור ועצמות, שהם כמו פלסטיק, לבין נשמה, שאין משהו מקביל אליה מבחינה פיסית. מכיוון שמכונות לא עובדות בצורה אוטומטית (בשביל שיעבדו על אוטומט צריך אם המישהי/ו שילחצו על הכפתור), ברור שיש כאן גם מחאה, סביר להניח נגד חומרנות מערבית (פשוט בגלל שזה הנושא החביב ביותר על אמני רוקנ´רול בכל הקשור למחאה). כל אדם שנולד נולד לתוך מכונה, סביר להניח. (שטויות וכדומה של ראשון בבוקר מחוץ לביתספר?)

למעלה