I M 2 sexy 4 my shir
New member
היי,תקשיבו רגע...
חשבתי לעצמי...הרי אם אני כל כך אוהבת את פינק פלויד, והמוזיקה שלהם עושה לי דברים שמוזיקה אחרת לא עושה...למה אשני לא אצתרף לפה ואשפר את ידעותי לגבי המוחמד של המוזיקה? למה לא באמת? אז אני פה, מעכשיו, אשתדל להראות...(למרות שזה קשה, כי יש לי אינטרנט דפוק...). קרואים לי דנה....כמעט בת 14, אממממ...קיבוצניקית מהצפון...אוהבת חוץ מפינק פלויד גם יזהר אשדות ולד זפלין... מנגנת על גיטרה יפהפיה
(אקוסטית כחולה מהממת,סתם, בשביל להשוויץ) בינתיים הכי אוהבת את האלבום More שרכשתי לפני כחודשיים (באמת שאני לא מבינה למה כולם אומרים שזה לא דיסק משהו...) והכי ממנו את גרין איז דה קולור וסימבליין...חוץ מזה אני גם מאוד אוהבת את השיר welcome to the machine מקווה שכתבתי נכון. אגב השיר הזה... על מה הוא מדבר, לדעתכם?
חשבתי לעצמי...הרי אם אני כל כך אוהבת את פינק פלויד, והמוזיקה שלהם עושה לי דברים שמוזיקה אחרת לא עושה...למה אשני לא אצתרף לפה ואשפר את ידעותי לגבי המוחמד של המוזיקה? למה לא באמת? אז אני פה, מעכשיו, אשתדל להראות...(למרות שזה קשה, כי יש לי אינטרנט דפוק...). קרואים לי דנה....כמעט בת 14, אממממ...קיבוצניקית מהצפון...אוהבת חוץ מפינק פלויד גם יזהר אשדות ולד זפלין... מנגנת על גיטרה יפהפיה
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)