היי, תראו מי חזר..

The Gunslinger

New member
היי, תראו מי חזר.. ../images/Emo8.gif

וכך עבר לו שבוע במילואים.. חוויה מומלצת דרך אגב, גורמת לך להעריך יותר את הדברים הפשוטים.. כמו מים זורמים בברז.. כמו אוכל חם.. כמו לישון יותר משעתיים בלילה.. כמו לישון במצב מאוזן בלי קוצים ואבנים מתחתך.. אבל מי מתלונן??
טוב, אני רואה שפספסתי הרבה, נלך להשלים פערים.. ועדיף מאוחר מאשר לעולם לא - מאוד נהנתי במפגש ואני כבר מחכה להזדמנות הבאה..

מה שלומך יקירי?

רק תזכיר עם מי אני מדבר....כי כבר השתגעתי מהכינויים.... תודה על קבלת הפנים! גם אני נהנתי במפגש ואני בטוח שבמפגש הבא יהיה הרבה יותר כיף!!! שמחתי להכיר את כולכם, למרות שאני לא ממש זוכר את כולם וכבר התגעגתי אליכם!!!

MiTZi Shpitzi

New member
מה זו העוינות הזו ??

סתם. רק רציתי לשאול אם היית היום במסיבה של המצעד בחוף טרומפלדור, ואם כן, איך היה. פשוט רציתי ללכת ובסוף לא יצא. אז תהיתי מה הפסדתי.

principeza

New member
מיצי

העויינות אינה כלפייך ולא לא הלכתי למצעד האהבה לצערי הרב..

principeza

New member
לא נורא

אתה מוזמן לפעם הבאה כשנפגש כולנו(יותר נכון חלקנו )

voguemaster

New member
חמודה

כולם מוזמנים, תמיד זה היה כך, זאת המהות של המפגשים. נקווה שליאן לא שכחה את זה.

ליאן.

New member
עם כל הכבוד, אלי..

אתה ממש טועה. אני לא חושבת שתוכל לגבות את הטענה שלך, לגבי המפגשים, על סמך תקנון הפורומים. מפגשי הפורום שאני מארגנת, יוזמת ומשקיעה בהם עמל רב ללא תמורה, הינם בונוס. אם אדם כלשהו לא מסוגל להעריך אותם כיאות או רואה בהם את המובן מאליו, רצוי שיוותר. מה גם שיש מקרים בהם כוונת האנשים היא לחבל במפגש. על מנת למנוע התרחשות מעין זו, ובשביל לשמור על השקט והסדר הטוב, אנשים שכאלה פשוט לא יוזמנו.

הנה ... גם כאן...

יש כאילו שרוצים לחבל במפגש.... שילכו ל..... מי שלא טוב לא שלא יבוא! ומי שכן מוזמן - ואני לא חושב שיש כזה דבר בונוס... מפגש הוא מפגש - כולם מוזמנים אם הם שייכים! ויש להם מה לעשות שם! אלא אם כן הוא אישית לא מוזמן ע"י כול מי שכן מוזמן!

voguemaster

New member
ליאן יש לי הערה

עזבי אותך מהגדרות, בונוס או לא בונוס. יש מעט מאוד אנשים שרוצים לחבל במפגשי הפורום שלנו, ואני יודע בדיוק מי הם. אל תתרמי לזה בעצמך בבקשה.

The Gunslinger

New member
תודה על קבלת הפנים??

זה לא אמור להיות המשפט שלי? לא רק אתה, גם אני חזרתי משבוע מילואים.. ואתה מדבר עם ניר, זה עם הפסטו, לא זה עם השגעון לפילים..

principeza

New member
ניר

אנחנו יודעים שאתה זה הבחור הגבוה עם שיגעון הפסטו (שאגב היה מדהים!!!) איך היה במילואים?

The Gunslinger

New member
איך היה?

בסדר, לא קשה מדי.. נקווה שירדו ממני לחצי שנה הקרובה..
הייתי בתרגיל בגליל, נוף מדהים (כשיכולתי להוציא את הראש מהנגמ"ש..
), מזג אויר נעים, וזה התרגיל השלישי שאני עושה עם אותו צוות, אז כבר מכירים את השריטות של כולם והעבודה זורמת..

The Gunslinger

New member
לא..

אני בחט´ 500, ומשתתף רק בתרגילי אוגדה (ומכאן יוצא שאני במילואים פעם בחצי שנה..)

למעלה