היי 2שאלות לגבי היטל השבחה

מצב
הנושא נעול.

יהלי 14

New member

1.אם רוצים לערער על היטל השבחה לעיריה (במקרה זה ת"א) למי אמורים לפנות ? עו"ד/שמאי?
2.עד כמה שידוע לי התשלום הזה במידה והוא נדרש, אמור להתבצע עם הצגת חוזה מכירה . השאלה היא מאחר ומתחייבים כלפי הקונה לתאריך מסירה שהוא יחסית קרוב , האם כדי לא לעמוד במצב של הפרת חוזה כלפיו אפשרי לשלם את היטל ההשבחה ואח"כ לערער ? או שיש מצב שאם אשלם , הסיכוי שלי לקבל פטור או הנחה כלשהיא קלוש ?
תודה מראש

ערעור על היטל השבחה

1.אם רוצים לערער על היטל השבחה לעיריה (במקרה זה ת"א) למי אמורים לפנות ? עו"ד/שמאי?
2.עד כמה שידוע לי התשלום הזה במידה והוא נדרש, אמור להתבצע עם הצגת חוזה מכירה . השאלה היא מאחר ומתחייבים כלפי הקונה לתאריך מסירה שהוא יחסית קרוב , האם כדי לא לעמוד במצב של הפרת חוזה כלפיו אפשרי לשלם את היטל ההשבחה ואח"כ לערער ? או שיש מצב שאם אשלם , הסיכוי שלי לקבל פטור או הנחה כלשהיא קלוש ?
תודה מראש
ערעור על היטל השבחה
הי יהלי, הגורם הראשון שמומלץ לפנות אליו על מנת לבדוק את חיוב היטל ההשבחה, זה לשמאי מקרקעין מומחה בתחום שיבחן את הדרישה. לעיתים יתכן שהשמאי יחליט שכדאי לערב גם עו"ד בהתאם לנסיבות המקרה. אין שום מניעה לשלם את ההיטל ובמקביל להגיש ערעור. במידה וההיטל יופחת, יבוצע החזר כספי. אני ממליץ לך להכנס גם לקישור המצורף לסרטון הסבר נוסף בנושא. https://youtu.be/ONSlU4UA2Qc

מצב
הנושא נעול.
למעלה