היי^_^

sexyvampire

New member
היי^_^../images/Emo185.gif

אז מאז שדיגימון שודר בערוץ 1 אני לא מפסיק לאהוב את התוכנית
אפשר בבקשה את שמות הסרטים? ומאיפה אתם מורידים פרקים?

Digi Lista

New member
וואי,שמתי לב שפספסתי הודעה...

לגביי שמות הסרטים,אם אני לא טועה(כואב לי הראש אז אני לא הכי מרוכזת) יש במאמרים...אם לא אני אבדוק יותר מאוחר או שמישהו אחר יענה במהירות על השאלה הזאת... לגביי ההורדות-בפורום אסור לדבר על הורדות כחלק מהוראות תפוז אבל בפרטי אני בטוחה שיש מספיק כאלה שיכולים לנדב פרטים

star_female

New member
המ... נראה אם אני זוכרת

טוב, אני לא זוכרת את כולם. אז אני אבדוק :X הראשון - של העונה הראשונה (מתרחש לפניה) - Gekijouban (... לא יודעת מה הפירוש) השני - של העונה הראשונה (מתרחש אחריה) - Bokura no War Game (משחק המלחמה שלנו) השלישי - של העונה השנייה (מתרחש ב"יקום מקביל" במהלך העונה, מה שקורה שם לא משפיע על העלילה של העונה עצמה) - Digimon Hurricane Jouriku!! Chouzetsu Shinka!! Ougon no Digimental (Digimon Hurricane Touchdown! Supreme Evolution! The Golden Digimentals) (איזה שם ארוך x.x) הרביעי - של העונה השנייה (מתרחש אחריה) - Diaboromon no Gyakushuu (דיאבורומון מכה שנית/החזרה של דיאבלומון) החמישי - של העונה השלישית - Boukensha Tachi no Tatakai (הקרב של ההרפתקנים) השישי - של העונה השלישית - Bousou Digimon Tokkyuu (לא יודעת את הפירוש) השביעי - של העונה הרביעית - Kodai Digimon Fukkatsu! (Revival Of The Ancient Digimon) השמיני - של העונה החמישית (סייברס) - Ultimate Power! Burst Mode Invoke!! (לא יצא עדיין אבל מתוכנן לצאת בדצמבר) זהו. הסרט ששודר בארץ מורכב מ-3 הסרטים הראשונים אחרי שדחפו אותם למערבל מזון, עירבבו, קיצצו, חתכו, באופן כללי התעללו בהם והוציאו החוצה חצי ממה שנשאר, הרכיבו לו עלילה חדשה ודיבוב לא קשור והפיצו לטלויזיה/וידאו. :X לגבי הורדת פרקים, זה לא חוקי להזכיר שמות של אתרים כאלה בתפוז, מה גם שלדיג'ימון ספציפית אין את כל הפרקים באינטרנט (עובדים על זה, אני חושבת). מה שיש אפשר למצוא במקומות הרגילים (טורנטים, מירק).

למעלה