היי. D: |חדשה|

Ayelet chan

New member
היי. D: |חדשה|

אז קודם אני אציג את עצמי- איילת, בת 20, משהם, חיילת בצה"ל, משהב"ט, משרתת בעזריאלי. אה, בקריה, כן... טוב, עכשיו אחרי שסיימתי גם את הספר השני, נראה לי שזה הזמן להצטרף לפורום, פחות ספוילרים בשבילי! אז ככה- שמעתי על הספר עוד כשהוא יצא, חברה שלי קנתה אותו וממש התלהבה ממנו וחפרה לי שנים לקרוא אותו, ולא רציתי כי בהתחלה חשבתי שהוא על אנורקסיה, עד שהיא התחילה להסביר לי על מה הוא בכלל, ואז לא ראיתי לקרוא כי זה נשמע לי פשוט נורא מדי, המשחקים האלה... אבל בסוף אחרי שיצא הספר האחרון, והודיעו שיוצא סרט, היא אמרה שאני חייבת לקרוא אותו לפני הסרט. אז הנחתי את משחקי הכס בצד (יופי, אני לא אספיק לסיים לפני עונה השנייה עכשיו!
) והתחלתי לקרוא את משחקי הרעב. (לקחתי באנגלית מהספרייה אחרי שהבנתי שאני חיילת ואין לי כסף לקנות כמו שאני עושה בדרך כלל עם ספרים... ולאף אחד לא היה אותו באנגלית!) וממש אהבתי את זה! הייתי שקועה בספר ולא הצלחתי להפסיק לקרוא!! לא משתווה עדיין לאהבתי להארי פוטר, אבל מתקרב. מוזמנים לשרשר לפה סרטונים\פאנארטים שלא יעשו לי ספוילרים!! |המשך בהודעה הבאה כדי שאנשים לא יקראו בלי כוונה ספוילרים לספר השני|

Ayelet chan

New member
CF

CF
CF
CF
CF
CF
CF
CF
CF
CF
CF
CF
CF
CF
CF
CF
CF
CF
CF
CF
CF
CF
CF
CF
CF
CF
CF
CF
CF
CF
CF
CF
CF
CF
CF
CF
CF
אחרי זה לקחתי את הספר השני, כולי מאושרת שנגמרו המשחקים ויש דברים חדשים בספר השני! ואז הם הלכו למשחקים שוב. ורציתי למות. באמת. הפסקתי לקרוא איזה שבועיים במחאה מרוב עצבים... וכן אני יודעת, הספר האחרון יעצבן אותי יותר, אבל אל תבאסו אותי לפני שקראתי אותו ): הכי ביאס אותי שספיילרו לי שסינה ימות, ואז כל פעם שהוא דיבר\הזכירו אותו התחלתי לייבב. וכשהוא מת נכנסתי לדקת דומייה. ;________; אז לפני שאני קוראת את הספר השלישי (הזמנתי את הבוקסט אבל בנתיים אני אקרא במחשב\אנדרואיד\אלך לספרייה כשיהיה לי זמן), הנה כמה דברים שמעניינים אותי איך היא תסביר- -למה קטניס לא יולדת -איך קטניס תישן בלילה בלי פיטה -האם קטניס תלך לחפש את פיטה -מי יחליף את סינה -אם יהיה תיאור בגדים של פיניק או שאני אמשיך לדמיין אותו ערום -כמה פעמים הרביצו לסוזן קולינס שהיא הייתה ילדה ולמה היא מחזירה לנו על זה? אשמח אם לא תענו לי, כי אני רוצה לקרוא לבד. תודה.
|סחפירה|

Ayelet chan

New member
אה ועוד משהו,

סורי אם אני כותבת\אכתוב שם של דמויות לא נכון, פשוט קראתי באנגלית ואין לי מושג איך כותבים את השמות בעברית, וחלק מהם אין לי מושג איך מבטאים. XD

N o R i K o

New member
איילתתתתתתת

AKA: הבחורה שלא רק סובלת את החפירות שלי כאן, היא גם קוראת את כל הסטטוסים שלי בפייסבוק. קבלי קטניס\פיטה סתם כי אני נחמדה 3:

Ayelet chan

New member
שיט, עלית עליי!

לא ידעתי איך לספר לך את זה ); אבל לכי תדעי, אולי הספר האחרון ישנה את דעתי! אני אכנס איתך לדיון מעמיק יותר על זה כשאני אסיים את הספר השלישי.

N o R i K o

New member
אני מניחה שהוא לא

ואת לא רוצה להיכנס איתי לדיונים... זוכרת את הויכוחים שלי ושל גל ביום ההולדת שלי? ברגע שאני פוצה את פי אי אפשר להפסיק אותי

Digi Lista

New member
ברוכה הבאה איילת

רציני, יש לך גם סטטוסים בפייסבוק?... לי אין פייסבוק מאז שהחלטתי בערך שבועיים אחרי שפתחתי אותו (לפני שלוש שנים או יותר) לא להיכנס אליו ועמדתי בהחלטתי, פייסבוק זה לא לכאלה שכותבים הרבה...

N o R i K o

New member
תתפלאי, אפשר גם לחפור בפייסבוק

כשיצא הסרט השביעי של הארי פוטר מישהי יצאה בסטטוס מחאה נגד חפירות הה"פ שלי בפייסבוק. תופתעי לגלות כמה לייקים היא קיבלה!
אבל כן, אפשר לחפור גם בפייסבוק. את חפירת ה-22 עמודים המפורסמת שלי תמצתי לסטטוס: "סוזאן קולינס פרה מטומטמת. גייל\קטניססססססס" ואת החפירה כשיצא הטריילר סיכמתי ל"אומייגאד שניות 17-20!!!11" *לינק* חוץ מזה זה נחמד כדי לשמור על קשר עם אנשים מרוחקים, להתעדכן בכל מיני חדשות שלא תמצאי בעיתונים וסתם לגלות דברים מגניבים. מה שכן, טוויטר זה לא לאנשים חופרים. ניסיתי לפתוח אחד ופשוט לא הסתדרנו... 140 תווים זה מעט מדי!

Digi Lista

New member
טוויטר אפילו לא ניסיתי...

שמעתי על מישהי נשואה עם ילדים שגוררת את בעלה שעובד קשה מאוד למקומות רק כדי לצלם תמונות ולהעלות לפייסבוק (רציני, הם אפילו לא מבלים באותם המקומות! לפי הבעל), זה נראה לי הזוי... איזה דברים מעניינים את מגלה בפייסבוק?...

N o R i K o

New member
אוי ואבוי, חריף!

הבחורה הזאת צריכה גמילה. הייתה לי פעם חברה כזאת, שהייתי באה אליה, היינו עושות כלום ואז היא הייתה אומרת "בואי נצטלם ונעלה לפייסבוק!" ואז לא היה לי כל כך אכפת, היום זה נראה לי קצת פתטי
זה מדהים בכמה אחוזים ירדה העלאת התמונות שלי בפייסבוק בהתאם לגיל שלי... אבל בגיל 16 זה היה להיט P: והיי, זה- http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2279&messageid=159393015 הגיע מפייסבוק!

Digi Lista

New member
ענק

אני סתם תוהה, אם עכשיו כשהוצאתי ויזה אני אצטרך להימנע מלקשור את הפיל שלי למדחן כשאגיע לשם... הפיל שלי כל כך רגיל להיקשר למדחנים פה בארץ שאני חושבת שזה מקביל לפסק דין מוות עבורו, התעללות לשמה... יש עוד כמה חוקים שאצטרך להתרגל אליהם, למה אף אל לא זמין כשאני מנסה לעדכן אותו כמה העולם נהיה כזה טראגי?
אני בעד להציע כמה חוקים משלנו! 1. אסור לפרדס להגביל בכמות המילים להודעה. 2. אם המאוורר מתקלקל ואין תקציב למזגן (או שיש אלרגיה למזגנים כמו שיש לי) אין מצב לעמוד לידו ולסובב אותו ידנית לכיוון הנגדי. 3. אם עוטפים ספר בצורה עקומה אסור להשתמש בו יותר. 4.כשנתקלים בהיפופוטם משוטט אסור לשאול אותו "האם אתה מתחבא לפינוקי?". 5.אסור לסדר את הארון בגדים לפני שמגיעה המפולת. 6.יש דברים שאסור לערבב- למשל פופקורן וחומוס, במבה וחלווה או את קיפי 'מרחוב סומסום' עם קרוקס. 7.כשאנשים מצטיירים בעינייך כטיפשים, חובה לעדכן אותם למען פיקוח הנפש. 8.לעולם חייב להישמר האיזון בין כמות הפרסומות המעניינות למשך התוכנית המשמימה. 9.כשהמורה מבקשת להצביע מוכרחים לשאול האם היא קיבלה את האס.אמ.אס. 10. כשאין לך רעיונות איך להעבסיר את הזמן- המצא חוקים אידיוטים, בוודאי יהיו כמה אידיוטים גדולים יותר שיתמכו בהם. ... תורך ותור כל מי שקרא את ההודעה ההזויה הזו להצטרף ולהמציא חוקים, זה כנקמה על מה שעשו לפיל שלי עם המדחן!
אף פעם לא הבנתי מה רע בלהנות מלא לעשות כלום, זו דרך חיים מבורכת שאנשים לא מעריכים מספיק... מזל שאני תמיד זו שמצלמת (אני נשואה למצלמה ולחוק מרפי, הם היחידים שתמיד נאמנים לי) ככה אין שום מצב שיעלו תמונות שלי לפייסבוק כי אני בכלל לא בתמונה!

pennylane11

New member
גם אצלי משחקי הרעב היה הפוגה

ממשחקי הכס הכבד... בסוף לא הגעתי לסיים אותו בכלל
אז עד עכשיו, גייל או פיטה?

Billy Shirs

New member
ברוכה הבאה!
CF

אנחנו שכנות, אני משרתת בשלישות רמת גן
אני דווקא ממש אהבתי את הקטע של המשחקים בספר השני, רק חיכיתי שיחזירו אותם לשם כבר. המשחקים זה הרי הקטע הכי מעניין! אז תספרי קצת, את מי אהבת, איזה קטע אהבת, מה הציפיות מהשלישי?

Ayelet chan

New member
CF

האמת שהייתי כזה 'טוב, המשחקים נגמרו, על מה עוד יש לה לכתוב?' ואז הם התחילו לדבר על המהפכה וזה, אז אמרתי יופי, מעולה, הם ימרדו ויהיה מגניב! ואז כל מה שחשבתי שיהיה בספר נהרס לי. XD אני ממש אוהבת את פיטה, כי יש לי חולשה לבלונדיניים ובכלליות לבנים בסגנון שלו, אני לא אוהבת כלכך בנים שהם באדאס אלא בנים כמו פיטה... אני גם אוהבת את קטניס, סינה, גייל, פיניק 3> והתחלתי לאהוב את רו רק אחרי שהיא מתה כי קטניס חפרה על כמה שהיא התחברה אלייה וזה, למרות שלא היה להן הרבה זמן ביחד. אממ הקטע שהכי אהבתי היה הקטע בהתחלה לפני המשחקים הראשונים שהם ישבו על הגג ודיברו, והיה ביניהם כזה ריחוק וקטניס לא הייתה בטוחה איך להתנהג עם פיטה וזה ממש הצחיק אותי. וגם כל הדברים שהוא אמר היו ממש חזקים כאלה. בשלישי אני מצפה שלא יהיה סוף רומיאו ויוליה ושאני לא אתעצבן יותר מדי.

למעלה