היי Guys אני טסה היום

T h e G i r l

New member
היי Guys אני טסה היום ../images/Emo160.gif ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

איזה כיייייייייייייףףףףףףףףףף!!!!!!!! אני מזה מתרגשת!!! אני טסה עם חברה שלי לארה"ב לחודש!!! יכול להיות שבשבוע הראשון אני אוכל להתחבר, אבל כנראה שאני אוכל לרשום רק באנגלית או באנגלית עברית.... How ever: אני אתגעגע לכווווווווווולכם!!!! Bye!!

יו איזה כיך לך!

איזה כיף לך!!!! את טסה איתה לבד? בת כמה את? לכי ל-WAL*MART ותקני מלא דברים של התאומות באהבה,

tamarosh

New member
חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif

דבר ראשון: סליחה, סליחה, ושוב סליחה על העובדה שאני לא משרשרת...פשוט...אני מתרגגגגגשת!. אז קודם כל, כפי ששמתם לב חזרתי! ובגדול! למעשה...חזרתי כבר ביום חמישי אבל המחשב שלי מקולקל...ועכשיו אני במחשב של אח שלי...ו...לא יוצא לי להיות פה הרבה. בקיצור, בלי הרבה דיבורים...אממ...אתמול ישנתי אצל עומרק´ה (!!!) והיום בבוקר ראיתי אצלה סוף סוף פרק מ"מזל תאומות"... - נחמד מאוד לא יותר מזה. אה..ודבר אחרון לפני שאני סוגרת ת´הודעה..רציתי לבקש 2 דברים: א)ההיא מאיטליה...הייתי מאוד רוצה לדעת מאיפה השגת דברים על התאומות באיטליה...כי אני אהיה שם עוד שבועיים ואני מאוווד רוצה גם. - תעני בהקדם בבקשה. ב)מי שזאת לא תהיה שהייתה בשייט בקאריבים..והצטלמה עם התאומות, האם תוכלי בבקשה לפרסם שוב ת´תמונה? אם לא אכפת לך כמובן תודה - תודה ושוב תודה מראש! מתה על כולכם ושמחה לחזור!

ענבר 2002

New member
קודם כול..

לא קוראים "ההיא מאיטליה קוראים לי ענבר" קניתי את זה בחנות שקורים לה REAL STUP FOR REAL GIRL ויש לה עוד שם באיטלקית : קונדלר טומטיקוי שם מסובך אני יודעת... והחנות הזאת נמצאת ברומא ובפירנצה!

tamarosh

New member
../images/Emo140.gifלע-נ-ב-ר

תודה רבה! רבה! רבה! וסורי...פשוט שכחתי את שמך... ואם תוכלי לספר לי מה קנית/איפה בדיוק/כתובת מדיוקת וכו...ולשלוח לי במסר...זה יהיה יותר ממצויין! תודה מראש!

T h e G i r l

New member
תודה לכולם!!

תודה- מוטי שי ונועה!! וגם לי לא קוראים זאת מהקריביים... קוראים לי רעות :) ואם אני אוכל אני אפרסם לפני שאני אסע אבל לא נראה לי שאני אספיק כי אני צריכה לסרוק את זה....

למעלה