היי IM NEW
J Just Adi New member 11/9/03 #3 חחח וולקאם ../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif אז מה אם אני עכשיו כותבת מהמחשב שלך ואתה על המיטה שלך וכרגע שאלת אותי אם אתה יכול לצבוע את הפלאפון שלי (תקבל מכות! )
חחח וולקאם ../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif אז מה אם אני עכשיו כותבת מהמחשב שלך ואתה על המיטה שלך וכרגע שאלת אותי אם אתה יכול לצבוע את הפלאפון שלי (תקבל מכות! )
י ילד סינטטי כבוי New member 11/9/03 #4 ../images/Emo41.gif ת'נקס כולם במיוחד עדי ../images/Emo41.gif שהטלפון שלה ניצל בדרך נס ... טוב שיהיה .. תודה על קבלת הפנים אנשושים
../images/Emo41.gif ת'נקס כולם במיוחד עדי ../images/Emo41.gif שהטלפון שלה ניצל בדרך נס ... טוב שיהיה .. תודה על קבלת הפנים אנשושים
L lifa girl New member 12/9/03 #7 ברוך הבא!!!!!!!../images/Emo18.gif../images/Emo6.gif אני מעיין)נעים הלכיר))
F fushi e New member 12/9/03 #11 ברוך הבא!(מי זה ברוך????)../images/Emo95.gif והוא הבא במה??? וואי כמה שאני מצחיקה היום~ טוב קיצרררר אני אפרת ! צ'אלום
ברוך הבא!(מי זה ברוך????)../images/Emo95.gif והוא הבא במה??? וואי כמה שאני מצחיקה היום~ טוב קיצרררר אני אפרת ! צ'אלום
D DrKasperrrr New member 12/9/03 #17 ברגע זה. ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif הערכה שלי לחוש ההומור שלך ירדה מאוד. מצטער. "הבא במה?" איזו שנינות.
ברגע זה. ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif הערכה שלי לחוש ההומור שלך ירדה מאוד. מצטער. "הבא במה?" איזו שנינות.
C Cat in a hat New member 12/9/03 #12 בואנה../images/Emo9.gif../images/Emo105.gif כול נוער מרצ באים להתנחל פה. עדי הוא היה איתנו בסמינר.. REMEMBER?
בואנה../images/Emo9.gif../images/Emo105.gif כול נוער מרצ באים להתנחל פה. עדי הוא היה איתנו בסמינר.. REMEMBER?
י ילד סינטטי כבוי New member 12/9/03 #14 ת'נקס שוב על קבלת הפנים וכן שירה כל נוער מרצ פה ... את צריכה מה קורה בפורום של אביב גפן ) מדברים שם כר על הסמינרים ... : ) ) יומטוב
ת'נקס שוב על קבלת הפנים וכן שירה כל נוער מרצ פה ... את צריכה מה קורה בפורום של אביב גפן ) מדברים שם כר על הסמינרים ... : ) ) יומטוב
B bubaale New member 13/9/03 #21 צפרדע |נוער מרץ|....../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif שועשעתי עד מאוד...