את רוצה להגיד לי שזה מפריע לו?
אני גם כמוך, טיפוס מאד חברותי שתמיד מוקף באנשים. וכן, גם לי היו תקופות של לבד, שפתאום נשארו שאריות חברים מתקופות קודמות של מסגרות קודמות. זאת שאלה של עיתוי. כשאת עובדת במקום עבודה של 'אחרי צבא' פתאום את מוצאת המון חברים, כנ"ל לימודים באוניברסיטה. כשאנחנו בין לבין, נניח בתקופת הטיול-אחרי-צבא וכל ההתאקלמות בארץ, כן, גם לי היה פתאום קצת לבד.
זה נפלא שהשתלבת בחבורה שלו. אני רואה את זה בדיוק קורה לחברה הכי טובה שלי עם החברה של בן הזוג שלה (וגם אני איכשהו נהייתי אחת מהחברה)- במיוחד אם את טיפוס חברותי, את יודעת שזה תמיד כיף להכיר אנשים חדשים. והשלב הזה שאת פתאום מבינה שאת 'אחת מהחברה'- אין על זה
זה הוא שמוזר לו שיש לך רק כמה חברות? טאף לאק באדי, לא כולנו אותו דבר. כל אחד ומה שמספיק לו. זה באמת נשמע קטע די לא בוגר מצידו..
נשמע שטוב לכם מבחינה חברתית ומבחינת הדינאמיקה שלך עם החברים שלו. אל תתני לקטע הזה להרוס משהו, אל תקחי אותו ואת התהיה שלו באופן קשה או מוזר. אולי הוא פשוט בן אדם שקשה לו להבין את זה.
אני אתן לך דוגמא: אחותי הקטנה היא בת 17, ויש לה חברה אחת בכל התיכון והן כמו אחיות תאומות, מעבר לזה- היא רוח רפאים בתיכון, אף אחד לא מכיר אותה והיא לא מכירה אף אחד. זה לא מזיז לה בשיט, היא בחורה מגניבה רצח והיא שמה זין על כל היצורים שלומדים איתה. היא קצת כמו דריה כזאת (אם את זקנה מספיק בשביל להכיר את הסדרה).. אחותי מאד מאושרת, ההורים שלי לעומת זאת נורא לחוצים מהבעיות החברתיות שלה- אין לה שום בעיות חברתיות!!!!! החיים שלה נפלאים מבחינה חברתית, ההורים שלי פשוט לא מצליחים לקבל את הקונספט הזה. אני ויתר האחיות שלי היינו תמיד מוקפות באנשים, כך שפתאום ההורים שלי נבהלים מאחותי, שאולי יש לה קשיים. אין לה. הם פשוט לא מצליחים להבין את זה.
אולי חבר שלך הוא כזה, אחד כזה שצריך את החבורה שלו ולא מבין איך אפשר להסתדר עם כמה חברות וזהו, ולכן משם באות השאלות.
בקיצור, נשמע שטוב לכם מבחינה חברתית אז אני אתן לך את העצה שבשבועות האחרונים כל הסביבה שלי (כולל הפורום הזה) נותנת לי- לא להיכנס לסרטים מיותרים. הכל טוב.
רק אהבה