היי
, מישהי מכן עשתה דיקור סיני וזה עזר לה?

היי
, מישהי מכן עשתה דיקור סיני וזה עזר לה?

התחלתי במכבי טבעי כדי להרגיע את הגוף והנפש לקראת הריון חדש רק שיהיה הריון בריא ועובר או עוברית בריאים בעזרת השם.
קראתי גם על רפלקסולוגיה. אבל כרגע אני בדיקור קשה להתפזר על יותר מידי דברים.
האם התנסיתן ואתן יכולות להמליץ על דיקור להרגיע את הנפש ולהכין את הגוף להריון? אני קצת סקפטית. מקווה שבחרתי טוב בדיקור ולא רפלקוסלוגיה?

אני עושה

התחלתי דיקור חודש אחרי הלידה השקטה, לחזק את הגוף והנפש לפני ההריון החדש
ואני ממשיכה בדיקור גם בהריון לי זה נותן שלווה ורוגע בימים שאחרי הדיקור.

plumaria

New member
דיקור

היי.
אני התחלתי דיקור ושיאצו כמה חודשים אחרי הלידה השקטה. גם אני עשיתי במכבי טבעי.
אמרתי לעצמי שאני אנסה הכל, שיתפתי את המדקר והמטפל בשיאצו בנסיונות להרות, והם כביבול כיוונו את הטיפול לפוריות.
לשיאצו מאוד התחברתי - המטפל כל הזמן איתך, מבצע מעין תרגילים של מתיחות ומגע באזורים שונים בגוף. לצערי אחרי כמה חודשים המטפל הקבוע שלי החליף ימים וכבר לא עברתי למטפל חדש.
לדיקור לקח לי יותר זמן להתחבר. המטפל שם את המחטים ויוצא מהחדר, ואת בעצם נשארת עם עצמך. עם הזמן הבנתי שהזמן הזה, לשכב רגוע עם המחטים, עוזר לי לחשוב ולהירגע. לפעמים בכיתי קצת, לפעמים חשבתי דווקא דברים חיובים.
גם אני הייתי מאוד סקפטית, אבל החלטתי לפתוח קצת את הראש ובחרתי להאמין שהדיקור יעזור והשתדלתי להקפיד. בסוף, דווקא בתקופה שעשיתי קצת הפסקה מהדיקור בכלל נסיעה לחו"ל וכל מיני דברים, שנייה לפני שהתחלנו כבר בטיפולי ivf גיליתי שאני בהריון טבעי, אז מי יודע - אולי הדיקור במשך כמה חודשים לפני עזר להכין את הגוף להריון חדש...
החלטתי לא להמשיך עם הדיקור במהלך ההריון, אבל זה יותר מהחשש הלא הגיוני שאילו היה קורה משהו להריון הייתי מאשימה את עצמי והעובדה שהמשכתי בדיקור.
אני כן יודעת שהרבה פעמים ממליצים על דיקור גם במהלך ההריון, אולי פחות בטרימסטר הראשון, אבל נראה לי שאחריו זה בסדר גמור.
לפי דעתי, תני לזה צ'אנס, תראי איך הולך לך אחרי כמה מפגשים, תחליטי עבורך האם הפורמט הזה שבו המטפל לא צמוד אלייך מתאים לך ותבדקי באיזו הרגשה את יוצאת אחרי כל טיפול.
אני לא חושבת שזה סותר לנסות במקביל גם דברים אחרים. לא מכירה רפלקסולוגיה, אבל אני נניח קבעתי תמיד את השיאצו והדיקור אחד אחרי השני, וכך בעצם ביום אחד עשיתי שני דברים.
שיהיה בהצלחה.

netas10

New member
כדאי לנסות

היי, אני חושבת שאם את פתוחה לכך כדאי בהחלט לנסות.
אני עשיתי דיקור כחודשיים לאחר ההפלה בהריון הראשון, סבלתי מכאבי ראש, בהתחלה חשבתי שזה הורמונלי אבל בהמשך הבנתי שזה נפשי. גם אני עשיתי את הדיקור במכבי טבעי, לקח 5 טיפולים עד שזה התחיל להשפיע אבל אחרי הטיפול החמישי פתאום משהו נפתח אצלי וממש התחלתי להרגיש טוב יותר לאורך זמן (ולא רק אחרי הטיפול כמו בהתחלה), וגם הכאבי ראש עברו.
אבל אני גם מכירה אשתו של חבר שמאוד מאוד עזרה לה רפלקסולוגיה, לשיקום מאובדן וכניסה להריון חדש, אז כנראה שזה גם יכול לעזור, וזה עניין אישי. מניחה שתצטרכי להתנסות ולראות, אבל לכל אחד מהם צריך גם לתת את הזמן שלו. בהצלחה

amuna100

New member
אכן, דיקור זה מדהים

עשיתי דיקורים כדי להיכנס להיריון אחרי 2 ההפלות (גם עברתי הזרעות היינו ״בלתי מוסברים״....)
הדיקור מאוד עזר לאיזון הגוף עם כל ההורמונים..הקפדתי גם על תזונה נכונה ו״מחזקי רחם״ ורק מים ומלא!
נכנסתי להיריון תוך 3 חודשים אחרי ההפלה הראשונה ואחרי ההפלה השניה..
ממליצה מאוד!!!;)
בהצלחה ורק טוב;)

היי תודה לכן על תגובתכן אבל-

אני מאוד סקפטית לגבי דיקור איך אפשר לייחס רק לדיקור את ההצלחה אם עושים עוד דברים שיכולים לעזור? כלומר, איך ידעתן שהדיקור בפני עצמו עזר ולא דברים אחרים שעשיתן ?

שירהד1

Member
מנהל
כמו שכתבתי לך בפורום השני-

אני חושבת שאת צריכה לעשות מה שמתאים לך. אני לא בטוחה שבנות יכולות להיות משוכנעות שדיקור הוא מה שעזר, אלא הן הלכו למשהו שעשה להן טוב ושהן מאמינות בו, או לפחות רוצות להאמין בו.
אם את סקפטית לגבי דיקור- אז אל תעשי או שתנסי מספר מפגשים כדי להרגיש זאת ולראות בעצמך איך זה משפיע עליך או לא משפיע עליך.
אין פה הרי תשובות של "שחור-לבן"...

שיהיה בהצלחה רבה!!!
שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז
09-7749028

למעלה