היי
חדשה+בקשה

IamMcGirl

New member
היי ../images/Emo13.gif חדשה+בקשה

היי,אני חדשה כאן,נרשמתי רק היום לתפוז בשביל להיות פעילה כאן :) אז אני דנה,נעים להכיר! יש לי בקשה קצת גדולה,אם יש מישהו שיוכל לעשות את זה אני ממש אודה לו! אני שמה לב שהפורום הזה ממש מעודכן ופעיל,מה שאומר שאתן מעודכנות בקשר למקפליי.. יש מישהי שיכולה לעשות לי סיכום שנה לגביהם או משהו? לעדכן אותי בדברים חדשים,הודעות חדשים,לגבי הלהקה והפנים בפרט? אני ממש אודה למי שיוכל,פעם הייתי ממש מעודכנת,אבל לא יודעת מה קרה.. שוב,נעים להכיר!:)

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifברוכה הבבאה :)

אני יובל , עוד קצת 17 , מהמרכזז ( : שתהייהה לך השתלבות מהירה ומהנננה ! ואת יכולה לראות למטה עשו סוג של סיכום של כל הדברים שאהבנו של מקפליי[=

Serena16

New member
וולקאם../images/Emo24.gif

סרינה, 17, דאגי\הארי
אני בעצמי לא הכי מעודכנת בפרטים אבל אני יכולה להגיד לך שהם הוציאו אלבום חדש מאוד שונה מהאלבומים הקודמים, דאגי ופרנקי נפרדו , דני הסתפר והם פתחו אתר בשם SuperCity דרכו הם יכולים לתקשר עם המעריצים שלהם בכל העולם ועוד כל מיני
השתלבות מהירה

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifHello!../images/Emo13.gif

La La La(רק צופים אדוקים של סיינפלד יבינו..
) אני רותם,אני בת 17 ממודיעין בקשר למקפליי: הלהקה הוציאה אלבום חדש העונה לשם Above The Noise,הסגנון של האלבום הוא דאנס אלקטרוני(מאוד שונה מהאלבום האחרון,רדיואקטיב)והוא נעשה בשיתוף עם טאיו קרוז ודאלאס(תקנו אותי אם אני טועה) האלבום מונה 11 שירים (http://artists.letssingit.com/mcfly-album-above-the-noise-lktdzc) והוא יצא בחודש שעבר הלהקה פתחה אתר שנקרא סופר סיטי שזה אתר של המעריצים שהלהקה עבדה עליו המון אליו אפשר להירשם ויש לו המון אופציות מגניבות כמו לדבר עם הבנים בווב'צאט ואני יודעת שהרשומים(פיונרים) מקבלים כל מיני דברים ויש להם הטבות שמי שלא רשום לאתר לא מקבל.על הסופר סיטי עצמו אני לא יכולה לספר עוד כי אני לא רשומה,יש פה בנות שרשומות ויכולות לספר לך אודות האתר יותר ממני לגבי הבנים עצמם,אני אישית יודעת שדני ודאגי מוסיפים קעקועים,דני השתתף בתכנית אופרה כזו לא מזמן וזהו. זה מה שידוע לי
ואני שמחה שפתחת משתמש בתפוז כדי להיות חלק מהפורום
שתהיה השתלבות מהירה ונעימה!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

עדי, עוד כמה ימים 16, מאזור טבריה דאגלס והארולד
שתהיה השתלבות מהירה ונעימה
בקשר לעדכונים... את יכולה לעבור כמה עמודים בפורום... והייתי מנסה לסכם לך, אבל אני ממש גרועה בזה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifוולקאם ../images/Emo24.gif

קרן, 15, הארי
השתלבות מהירה ונעימה שתיהיה לך

yardenise

New member
../images/Emo185.gifברוכה הבאה! ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

אני ירדן, 13, ב"ש D: נחמד להכיר, השתלבות מהירה! ^^

IamMcGirl

New member
היי כולם ותודה רבה!../images/Emo13.gif

וואי אני חייבת לשמוע את האלבום החדש,מקווה שהם לא השתגעו לי חח.. ואני באמת אשב היום בלילה ואעבור על כל מיני עמודים בפורום.. ואיזה קעקועים הם הוסיפו?:|

למעלה