היי
חדשה

CitizenErased

New member
היי../images/Emo13.gifחדשה

כל הזמן אומרים לי להצטרף ומשום מה עוד לא עשיתי את זה.. אז ננסה. אני מקווה שאני אזכור לבוא לכאן חח
אני לירון, בת 21 מרעננה. עובדת בחנות דיסקים ומוכרת את Grace כמעט על בסיס יומיומי
היי לכל מי שאני מכירה (ולכל מי שלא..
)

ברוכה הבאה!

פעם הייתי אומרת את השם Grace וכולם כזה: "מה? מי זה?... זה שטבע? הוא קשור לטים באקלי?" עכשיו יש הרבה יותר מודעות למוסיקה שלו. עכשיו זה באופנה לאהוב אותו:) בכל אופן, אני אשמח אם תשארי! אנחנו לא נושכים. טוב, רק אם מבקשים מאיתנו....=]

הם היו ממש דומים אבל,

טים מת בגיל 28 והיה ניראה לפעמים כבר ממש זקן! אולי בגלל הסמים, אני לא יודעת, אבל יש פעמים שאני רואה אותו וממש קשה לי להאמין שהוא כל כך צעיר בזמן הזה... וג'ף, בגיל 30 עדיין היה ניראה כמו נער לפעמים, עם כל הטי-שירט הלבנות שלו גם והכל... אבל כמו שחברה טובה שלי אומרת "אלוהים, המשפחה הזאת מיצרת אנשים יפייפים!"

CitizenErased

New member
../images/Emo3.gif

יופי כי קיוויתי שתנשכו.. סתם נו. בכל מקרה, זה לא כל כך קשה להכניס לאנשים את גרייס חח כשמישהו מגיע לחנות ומתלהב למשל מליאונרד כהן.. או כל singer-songwriter אחר, אני פשוט מציעה לו לשמוע את גרייס. אחרי השמיעה 99% הוא יקנה את האלבום. היחידים שהכירו אותו מראש אצלנו זה אלו שמגיעים לחנות שאוהבים את רדיוהד/מיוז
אצלנו גם את טים באקלי לא מכירים, גם דיי עצוב.

CitizenErased

New member
צליל../images/Emo13.gif

בקניון רננים האמת שהשבוע אני אעבוד בצליל כפר סבא, אבל סביר להניח שאני עוד אחזור לרעננה.

אם כבר טים באקלי, אז יש לי שאלה אליכם...

אם אחליט לפתוח קומונה לטים באקלי (כדי שבבוא הזמן תהפוך גם לפורום...) יהיה ביקוש מצידכם? מי מכם ירצה לקחת בה חלק?...

לירון ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה!:) איזה מגניב שאת הולכת לעבוד פה השבוע, אני אבוא להציק לך חח

CitizenErased

New member
חחחח היה כיף לראות אותך היום!! איזה צחוקים..

שבאת בדיוק כששמנו ג'ף
המצחיק הוא שהם לא נתנו לי לשים קודם את ג'ף כי יש שם מישהו שמת עליו והוא אומר שהוא טוב מדי בשביל השמעה בחנות!! חח

חחחחח

אני כזה עוברת ופתאום אני שומעת את הקול של ג'ף בוקע מהחנות
והבחור שרוט... זה בדיוק ההפך, הוא כלכך טוב שאפשר להשמיע אותו ב-כל- מקום.

Kettercat

New member
כיף לראות אותך שוב ../images/Emo8.gif

יו, כמה שגם אני רציתי לעבוד בחנות דיסקים

Kettercat

New member
בהחלט נוסטלגיה ../images/Emo9.gif

אני עובדת גם בתור גרפיקאית פרילנסרית וגם בחברת הייטק כלשהי, בלי קשר לגרפיקה. למרות הכל, לעבוד בחנות דיסקים נשמע לי הרבה יותר נחמד
הייתי אמורה בזמנו לעבוד בטאוור רקורדס אבל הם יכלו להציע לי רבע משרה וזה לא מספיק...

למעלה