היי
מה עניינים?

NeTuSh2

New member
היי ../images/Emo13.gif מה עניינים?

אני מקווה שהכל טוב שאלה לי אליכם- אתם מכירים מקום באזור בריטניה בשם- אסאקס? אפשר פרטים?.. תודה

NeTuSh2

New member
היי

תודה רבה
אבל אני לא ממש הבנתי את האתר אנגלית זאת לא שפת האם שלי, והסתבכתי
תודה אבל!:) יש מצב שאנשים שמכירים יספרו לי על המקום? וגם אתם לא מכירים מה אתם יודעים? ו-אם אפשר להוסיף תמונות תודה ר ב ה

NeTuSh2

New member
אז

חברה הכי טובה שלי כנראה עוברת לגור שם ואני רוצה לדעת איך שם

stevie1

New member
על גוגל שמעת?

תקלידי ESSEX בגוגל - WWW.GOOGLE.CO.UK אין מה לספר על המקום, אסקס זה מחוז מזרחית ללונדון.

NeTuSh2

New member
כן אבל

אני לא ממש מצליחה בזה אני מסתבכת לגמרי רק רציתי שתגידו לי דברים על המקום מה הוא בדיוק, מי מה מו ואולי לצרף כמה תמונות סכ"ה תודה
לילה טוף

aniviel

New member
אה Essex...

יצא לי להיות שם פעם אחת, לא כל כך רחוק מלונדון, מקום נחמד סך הכל. מקווה שזה לא יישמע רע ואני לא מכלילה, אבל יש לי חברות מEssex ורובן גרות שם בגלל שאין להן מספיק כסף לגור בלונדון. יש שם מספר גדול של אנשים בלי הרבה כסף ובגלל זה קל יותר לגור שם מאשר בלונדון עצמה... אני בטוחה שזו לא האינפורמציה שרצית אבל זה כל מה שאני יודעת על Essex מניסיון שהיה לי

NeTuSh2

New member
היי ../images/Emo13.gif

זה בסדר, כל אינפורמציה תתקבל בברכה
כמובן אני אשמח לעוד פרטים ותמונות מכולכם תודהה

yoo

New member
נו זה ברור...

לונדון זו חתיכת עיר מסריחה (תרתי משמע כמו כל עיר בירה בעולם) עמוסה תיירים, (ובתקופות מסויימות נשטפת ערבים שהפכו את המקום לעזה! ממש לא נעים להסתובב ברחוב. (חחח נהגי המוניות גם לא מפסיקים להתלונן עליהם) ובנוסף לכל היא יקרה בטירוף, אז השאירו את חנויות היוקרה שמתאימות רק למשפחת השיח הסעודי בעל בארות הנפט (ד"א אין לכם מושג כמה זה משעשע לראות בנות מוסלמיות חסודות ועטופות כהלכה, שקונות בגדי מעצבים בהמוניהן, מתי הן לובשות את זה לעזאזל?!, זה משעשע אך עצוב בדיוק כמו לראות מסגד במרכז לונדון) וסעו לאסקס, מחוז מדהים ירוק שקט ומרתק! העיר איפסוויץ' למשל (בה אבא שלי גדל) מציעה מרכז מסחרי גדול מעניין ומודרני הבנוי בתוך העיר העתיקה (כמה מהחנויות הן חנויות עתיקות ממש,כמה נשארו עם אותו השם כבר עשרות שנים, אגב אבא שלי ניגש לחנות פרחים של אבא של חבר ילדות שלו, הנשאה את אותו השם, אך בעל הבית החביב איכזב אותו בהודעה שהם קנו את הבעלים מהבעלים הקודמים שקנו את החנות ממשפחתו של חבר הילדות) עוד מקום מעניין שביקרתי בו במחוז אסקס, הוא בית המלון העתיק ביותר באנגליה הממוקם בקולצ'סטר (שכחתי מה שמו ובאיזה רחוב הוא ממוקם, אני יכול לבדוק אם תרצו),מאוד מעניין במיוחד החדרים העתיקים. (קצת קשה להתרגל לברז חם וברז קר, אבל זה אפשרי) עצה, אל תתארחו בבית המלון הזה בתקופות חמות באנגליה (כמו ב 2001) כי אין להם מזגן, וכשביקשנו מאוורר הם עמלו כדי לחפש את המאוורר היחיד במלון!

yoo

New member
תיקון:

הבעלים לא קנו את הבעלים כמובן אלא קנו את החנות מידי הבעלים הקודמים וכך הלאה

NeTuSh2

New member
YOO חחחחחחחח ../images/Emo13.gif

תודההה
אשמח לפרטים נוספים אבל ל-תמונות תודה

womandl

New member
בלי הרבה כסף?

אתה יודע כמה עולה דירה בלונדון??! גם אנשים שגרים באקסס יש להם כסף. זה רק עניין יחסי. הידעת שעלות דירה באקסס , זהה עלות דירה בת"א בשכונה טובה? רק לידיעה בלי לפגוע.

yoo

New member
סבא שלי גר שם ^^

וזה לא אזור זה מחוז P: והוא גר בקולצ'סטר, מקום שקט יפה ונחמד...

למעלה