נו זה ברור...
לונדון זו חתיכת עיר מסריחה (תרתי משמע כמו כל עיר בירה בעולם) עמוסה תיירים, (ובתקופות מסויימות נשטפת ערבים שהפכו את המקום לעזה! ממש לא נעים להסתובב ברחוב. (חחח נהגי המוניות גם לא מפסיקים להתלונן עליהם) ובנוסף לכל היא יקרה בטירוף, אז השאירו את חנויות היוקרה שמתאימות רק למשפחת השיח הסעודי בעל בארות הנפט (ד"א אין לכם מושג כמה זה משעשע לראות בנות מוסלמיות חסודות ועטופות כהלכה, שקונות בגדי מעצבים בהמוניהן, מתי הן לובשות את זה לעזאזל?!, זה משעשע אך עצוב בדיוק כמו לראות מסגד במרכז לונדון) וסעו לאסקס, מחוז מדהים ירוק שקט ומרתק! העיר איפסוויץ' למשל (בה אבא שלי גדל) מציעה מרכז מסחרי גדול מעניין ומודרני הבנוי בתוך העיר העתיקה (כמה מהחנויות הן חנויות עתיקות ממש,כמה נשארו עם אותו השם כבר עשרות שנים, אגב אבא שלי ניגש לחנות פרחים של אבא של חבר ילדות שלו, הנשאה את אותו השם, אך בעל הבית החביב איכזב אותו בהודעה שהם קנו את הבעלים מהבעלים הקודמים שקנו את החנות ממשפחתו של חבר הילדות) עוד מקום מעניין שביקרתי בו במחוז אסקס, הוא בית המלון העתיק ביותר באנגליה הממוקם בקולצ'סטר (שכחתי מה שמו ובאיזה רחוב הוא ממוקם, אני יכול לבדוק אם תרצו),מאוד מעניין במיוחד החדרים העתיקים. (קצת קשה להתרגל לברז חם וברז קר, אבל זה אפשרי) עצה, אל תתארחו בבית המלון הזה בתקופות חמות באנגליה (כמו ב 2001) כי אין להם מזגן, וכשביקשנו מאוורר הם עמלו כדי לחפש את המאוורר היחיד במלון!