היי
מישהו זוכר ...

razi1376

New member
היי ../images/Emo13.gif מישהו זוכר ...

שהיו פעם קלטות וידאו עם שני סיפורים בתוכן ... והייתה בהתחלה פרסומת של עלית, רואים עולם ממתקים ורכבת.. אני זוכרת שהייתה לי את הקלטת (אין לי מושג איפה היא עכשיו..) עם הסיפור של עמי ותמי ועם יורינדל ו..עוד שם ממש דומה לזה - סיפור על זוג אוהבים צעיר שמכשפה אחת הפכה את האישה לציפור אני זוכרת גם שהמכשפה הפכה את האיש לפסל אבן והיה שיר שהציפור שרה.... הייתה לי עוד קלטת מאותה סדרה ששם היה סיפור על מישהי --אני זוכרת רק חלקים קטנים משם-- נראה לי שהיה לה שיער שחור, אני זוכרת שהיא לקחה פרחים מהגינה או משהו כזה.... מוכר למישהו?

M i k e s F a n

New member
בטח שכן../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

איך אני אוהבת את קלטת הזו.. יש לי אותה בבית. קלטת ישנה של שתי אגדות. אצלי הן "עוץ לי גוץ לי" והשנייה "בתולת הים". לפני שהסרט מתחיל (מצוייר) יש פרסומת של עלית עם מלא ממתקים שעושים חשק.. ופרסומת ל"אגוזי".. וגם פרסומת מניבה של "הלו ספנסר" שמספר על חברים מצויירים.."חברים מצויירים בעולם מסתובבים, אוהבים את הילדים, חברים הכי טובים..." איזה נוסטלגיה העלת עכשיו... ברוך הבא

razi1376

New member
אווו נכון!!

שכחתי את ספנסר !! ובפרסומת של הממתקים אני זוכרת שעשו שם כמו רחוב\סמטה עם ופלים או משהו כזה ותמיד שראיתי את זה הלכתי לי לאכול ופלים חחח :) שאלה: בתולת הים --> היה לה שיער צהוב והיה שם מכשף\ה עם עור ורוד כזה או שאני מתבלבלת עם הסדרה המצוירת של בת הים? { -- אני בת ^ ^ והאמת שכתבתי כאן כמה פעמים... אבל בכל זאת תודה
}

M i k e s F a n

New member
את מתבלבלת עם "בת הים הקטנה"...

הסרט שאני מדברת עליו הוא בתולת המים. מגניב נכון

razi1376

New member
האחים גרים...

נראה לי שזאת הסדרה שהייתה.....אולי שם היה את הקטע עם האישה והפרחים שאני לא זוכרת...

למעלה