היי
רק עכשיו גיליתי את הפורום

leikin

New member
היי ../images/Emo13.gif רק עכשיו גיליתי את הפורום ../images/Emo13.gif

קודם כל שבת שלום לכולם ואשמח מאוד אם תוכלו להאיר את עיניי
רקע: אני גרושה. הייתי עם בעלי 7 וחצי שנים, כשמתוכם רוב הזמן הוא בגד בי. בנוסף ההורים שלי אחרי 24 שנים מאוד מאושרות נפרדו. מיותר לציין שהבטחון שלי במערכות יחסים ואמון בכלל בגברים ירד מאוד. להיפרד מבעלי לשעבר היה לי ממש קל, כי לא אהבתי אותו כבר תקופה אז יצא שעזבתי ותוך כמה ימים כבר הרגשתי שאני חייה חיים אחרים יותר טובים. אני בזוגיות כבר שנה. אני מאוד מאושרת, אני מאוד אוהבת אותו. אני מרגישה שגם הוא אוהב אותי. אנחנו גרים ביחד. מדברים על חתונה. אני רוצה לשמוע מה יש לכם לומר על הזוגיות שלי. זה מאוד יעזור לי כי אני לפעמים חסרת בטחון עצמי
ליה 20.09.84 שם האימא אלינה מישה (מיכאל) 13.02.81 שם האמא לודמילה תודה תודה רבה!

leikin

New member
לאונרדו האחת

קודם כל תודה על על מה שכתבת
ממש העלת חיוך על פני!!!!!!!!!!
האם יש מצב לבקשה קטנה? את יכולה לכתוב לי כמה מילים עליו כבנאדם? על בן זוגי? את יכולה לראות מתי אנחנו נתחתן? תודה!

טוב

הוא ישר כסרגל אך שובב ומשעשע... אוהב ספורט וטיולים בחור חייכן ומתוק מה יש לשאול..פשוט תחטפי אותו...ח... אה והוא ואת תנשאו בתווך של השנתיים קרובות..תלוי בגירושין מהקודם .. נראה לי שבשנה הקרובה..אבל זה עשוי להתאחר לגבי פרנסה...גם יהיה בסדר....

leikin

New member
מה זה..... עשית לי צמרמורת ../images/Emo13.gif

זה ב-ו-ל הוא!!!!! אני כבר גרושה מפברואר. אנחנו מדברים על חתונה אבל רוצים להתחתן בחו"ל ולא פה ככה שזה מאוד תלוי בכסף. האם הוא באמת הנשמה התאומה שלי כמו שאני מרגישה? אני מפציצה אותך בשאלות אבל את מדהימה!! את רואה בקרוב ילדים? כמה את רואה?

בשביל לא לזייף בתקשור..נחכה למחר

אני בסוף של התקף מגרנה והרקה הימנית מציקה...נמשיך מחר...

טוב..בוקר טוב..בזכות בעלי החמוד שהביא לי

ת'קפה
למיטה אני במצב תקין..אבל הכאב די מסרב ללכת ..אוף.. טוב לגבי זוגיות עם מישה... (ליה 20.09.84 שם האימא אלינה מישה (מיכאל) 13.02.81 שם האמא לודמילה) יש בניכם הסכם קרמתי..ואף הייתם יחדיו בחיים קודמים, המינוח נשמה תאומה..הוא לא מדוייק בהקשר לשניכם, אך בהחלט קשר נשמתי /חוזה נשמתי/ הסכם קרמתי... ילדים - אני רואה שניים ..אינני יודעת אם הם בהווה מהX או בעתיד ממישה (ואני מודה לך על הפירגון אבל הכל מצוי בנשימה...ולמעשה כל אחד/אחת יכול/יכולה להפוך עצמו לצינור תקשור..כך שבמקרה הנ"ל אני בעיקר הכלי.. והילה מפרסמת פה על סדנאת תקשור שנפתחת ביום ב..אני בטוחה שזה יהיה מדהים..)
שבת שלום....

leikin

New member
איזה בעל חמוד יש לך ../images/Emo13.gif

שאלה אישית אלייך
כשהכרת את בעלך יצא שקיבלת מסר עליו? בקשר אלי
אין לי עדיין ילדים. אני באמת מרגישה קשר חזק מאוד איתו. ואני מודה נדמה לי כל יום לה' שהכיר לי אותו. יש לי שאלה אחרונה אלייך
אנחנו התחלנו מה שנקרא בשיווק רשתי. הוא מאוד מרוצה מזה וחזק בעניין. אני גם בעניין. מאוד רוצה לדעת האם את רואה באמת שנצליח בתחום? כי לשנינו מאוד חשוב לא להיות שכירים. הוא למד בטכניון ועדיין אחרי כל הספרים שהוא קרא (אבא עשיר אבא עני, רנדי גייג'...) אין מצב שהוא יהיה שכיר. מה את רואה בעניין הזה? אתמול דיברנו על חתונה והוא אמר שברגע שיהיה לנו כסף אנחנו טסים ומתחתנים, האם את יכולה לראות האם זה יהיה השנה? זהו יקרתי, אני יודעת אני מפוצצת אותך אבל באמת מעניין אותי לשמוע מה יש לך לומר
)) תרגישי טוב!

כן ..טוב, הכאב חלף....

- הכרתי את בעלי לפני 12 שנים....אני לא תקשרתי אז... אומנם קראתי בקפה לאחרים אבל לא לעצמי...ונבאתעי לא מעט דברים שהתגשמו..אך לעצמי לא. כן ידעתי שזה זה..שבועיים אחרי שהכרנו..חשתי ואף כתבתי לעצמי....שאני חשה כפי שלא חשתי עם איש מאז אלון (חבר ואהוב שמת בצבא)...יודעים כשזה זה.. ואגב פגשנו זה את זו פעמיים לפני שהכרנו רשמית ואף שוחחנו..ושנינו זוכרים את המפגשים שקדמו לפעם השלישית..זו הייתה תזכורת להבטחה.... (אני ובעלי....מגלגול מאוד קדום יחדיו..)..לא תמיד אמנם..היו גם חיים אחרים) - לגבי שיווק רישתי..אני מציעה לך להתפצל לעיסוק נוסף..יהיו זמנים שתרצי אוויר מהביחד הנפלא..ועיסוק משותף עשוי לחנוק אותכם ולהביא למצבי לחץ שניתן למנוע ובכלל לאישיותך דווקא מתאימה עבודה במקום נעים וממוזג עם שיגרה וזה לא סותר אפשרות של משרה חלקית ופיצול לשתי עבודות...יש יתרונות במס לעצמאי -שכיחר..כמו ביטוח לאומי שאם יהיו ילדים בתמונה לא תזלזלי בהם כלל ועיקר תני לו להתנסות בדרכו...ותראו מה ילד יום הכיוון בגדול נכון..יתכן ויתפתח משם עוד..זו התחלה טובה - לגבי חתונה עניתי לך בין שנה לשנתיים... בהצלחה!!!!

leikin

New member
המשך תגובה

את מאמינה בגורל? את חושבת שהפגישה עם בעלך זה גורל? איך נכנסת לתחום של התקשור עם מלאכים? את מאוד צודקת לגבי
כרגע אני בשני תחומים. עובדת במשרה חלקית ובשעות הערב אני גם עוסקת בשיווק הרשתי. הוא, כל כולו בזה. הוא מאוד רוצה להצליח בזה. אני נותנת לו את המרחב ההתנסות הכי גדול שאני יכולה, לא מפריעה לו בשום דבר, נותנת לו לגדול איך שהוא רוצה, ובקצב שלו. לא הבנתי למה התכוונת: שאם יהיו ילדים בתמונה לא תזלזלי בהם כלל ועיקר למה הכוונה? לאונרדו, לא יודעת למה כבר שנים יש לי דאגות לגבי הריון. לא יודעת משהו פנימי שאמר שיהיה לי קשה להיכנס להריון, האם את רואה איזה סיבוך? האם את רואה בערך מתי יהיו ילדים אחרי החתונה? תודה יקירתי!!!

הו אני רואה שהמפגש עימי מעורר בך רעב אינטלקטו

אלי...טוב, בואי נראה עם אצליח לספקו... אני מאמינה שהכל נכתב מראש. אני מאמינה שהכל כתוב והרשות נתונה. (גורל זה דירדור של המהות..למשהו שלא דורש מהאדם בגוף מחוייבות למהלך חייו!) -אני מתקשרת...לא רק עם מלאכים..וכשהחלתי להשיב פה לשאלות ויצרתי קשר עם מנהלת הפורום..היא חיבקה אותי לצידה..והאדימה את שמי..(זה היה בדיוק לפני שבועיים ביום הולדתי ה42!) - כוונתי הייתה שקופ"ח..וביטוח לאומי..ופנסיה זה דברים שטוב שבעבודה מסודרת...בכדי להסדירם כי עם שניכם תהיו עצמאיים זה משהו כמו אלף ש"ח בחודש..שנוטים לשכוח מהם בכל הנוגע לפנטזיה על עצמאות..והאמיני לי אני מדברת מנסיון..גם אני וגם בעל עצמאיים... - ילדים...בערך בעוד שלוש שנים..אולי קודם...יתכן שתתחתני בהריון...

leikin

New member
מה זה רעב את לא מאמינה ../images/Emo13.gif

אבל אנ קצת מפחדת שאני מאיקה עלייך עם כל השאלות, תעצרי אותי עם משהו כי את פשוט הורגת אותי עכשיו עד כמה שאת צודקת
אז קודם מזל טוב על ההצטרפות
נדמה לי שהמנהלת רק אומרת תודה שהצטרפת. את צודקת לכל הדברים האלא, אבל הוא בונה על דברים הרבה יותר גדולים כלכלית
אני מאוד רוצה שהוא יצליח. יש לי שני שאלות אלייך אחרונות ואני מבטיחהההההההההההההה שיותר אני לא שואלת
)))) 1. יש לי כבר המון המון שנים בעיות בבטן - רק לאחרונה גילו שזה המעי הרגיז. אני כבר הרבה זמן בחרדות משהו כמו 5 שנים. כמעט לא נוסעת באוטובוסים, נסיעה לאינשהו זה בכלל סיוט. בקיצור המחשבה על הבטן שלי כל הזמן אצלי בראש. אני מנסה לעבוד על עצמי, ואני מאוד מקווה שאני אצא מזה. האם את רואה יציאה מהחרדות? 2. לפני 5 שנים עזבתי לצפון מהדרום. אני בלי המשפחה שלי לידי כבר המון שנים וזה מאוד חסר לי
אני מנסה קצת לעבוד על החבר שלי שנחזור לגור לשם בשנה הבאה כשייסתיים השכירות. את רואה מה אני יכולה לעשות כדי שזה יקרה? והאם זה יקרה? תודה!!!!!!!!!!! האם את עכשיו שמתעסקת בזה, עושה לעצמך תקשור?

תשאלי כמה שאלות שבא לך....!

1. מדיטציה וחשיבה חיובית...זה הכיוון לפתרון הבעיה 2. זה לא יקרה ממש עכשיו..אחרי שהילד השני יוולד.. הדרום יתפתח בשנים הבאות..בעקבות מהלכים רחבים בגלובוס..כרגע אין לכם מה לחפש שם מבחינה כלכלית..שזה נושא על הפרק.. -אני מתקשרת למי שאני רוצה אני יכולה לעשות כמעט כל מה שבא לי בתחום התקשור והטלפתיה אבל עוצרת הרבה משום שאני רוצה לחיות בהווה ולא בעתיד ולא בפנטזיה וכמו כן לא אמסור כל דבר למי ששואל רק הכוונה לדרך...אם את מבינה את כוונתי.

leikin

New member
המשך תגובה ../images/Emo13.gif

האם למדת הרבה לזה? האם זה משהו שהחלטת שאת רוצה לעשות ופשוט למדת איך לעשות זאת? האם בעלך גם בעניין המיסטיקה? 1. אני כרגע בחשיבה חיובית מתמקדת, אבל אני לא רואה את הסיוט הזה מגיע לסופו. יש לי עוד דרך ארוכה לעבוד על עצמי. האם יש משהו שאת ממליצה לי? 2. הילדים יהיו בהפרשים קטנים מאחד השני? בספטמבר / אוקטובר השנה החבר שלי מתכנן נסיעה לחו"ל עם השותפים שלו בשביל לראות האם ילך שם העסק. יש לי הרגשה שאחרי שהוא יחזור משם הוא יציע
הנסיעה תהיה לחודש. יש מצב שאני צודקת?

יש דרכים שונות ללמוד

למדתי הדרכת טיולים..למדתי הוראה..למדתי באוניברסיטה..למדתי בבצלאל את זה מסרו לי הדריכו אותי זה דרך מאוד מיוחדת..שמתועדת לפרטי פרטים... בעלי ממש לא בקטע 1. בחשיבה חיובית המילה סיוט לא קיימת! 2. לא עונה! יש מצב....אולי... עצת הלאונרדו: את צרייכה ללמוד לנשום..ללמוד חשיבה חיובית..ללמוד טכניקות מדיטציה! אם את רוצה יעוץ והכוונה אישית תפני אלי לתא האישי..כי נראה לי שאנחנו גולשות לתחום טיפולי...תמי

leikin

New member
את צודקת ../images/Emo13.gif)))

קודם אני רוצה להגיד לך תודה, אני חולה בסוף שבוע הזה הייתי ואת מה שנקרא עשית לי את השבת!!!
)) אני אצור אתך קשר בקשר לייעוץ האישי. תודה רבה רבה לך...........
)))) שבוע טוב לך

למעלה