היי
שאלה קטנה

היי ../images/Emo13.gif שאלה קטנה

היי, אני בתיכון ,ומאז שאני זוכר את עצמי אף פעם לא נמשכתי מינית אל אף אחד. המחשבה על יחסי מין בעצם דוחה בשבילי, ובינתיים עוד לא היה לי קשר רומנטי (אף על פי כן ששידכו לי מישהי). וזה די מצביע על א-מיניות, לא
אז זהו, שיש כאן עוד גורם. חוץ מהא-מיניות הזו, אני זוכר שתמיד היה לי fetish לשינוי צורה (אני לא חושב שזה משנה איזה סוג fetish, אבל כתבתי ליתר ביטחון). האם אני יכול לקרוא לעצמי א-מיני למרות שיש לי fetish
בויקיפדיה האנגלית כתוב שזה גם סוג של א-מיניות, אבל רציתי חוות דעת אחרת. תודה

p019

New member
ברוך הבא ../images/Emo135.gif

לא יודעת בקשר לfetis וזו פעם ראשונה שאני שומעת על "שינוי צורה" - זה לא שאנשים משנים צורה באופן קבוע סביבי
אפילו ברוב הספרים שאני קוראת זה לא קורה. בכל מקרה, אם אתה לא נמשך מינית לבני אדם אחרים - אתה, בעיקרון, א-מיני. אדם אמיני יחול לחוש התעוררות מינית, אבל זה לא קורה בקשר לאדם אחר. אין לי מושג איך זה בדיוק מתקשר אם מה שאתה מדבר עליו.

תודה

אולם ה-Fetish הזה לא מוכר במיוחד, אבל יש לו קהילה דווקא די רחבה. קחי לדוגמא את האתר הזה. הוא מרכז ציורים שונים של אנשים משנים צורה אל חיות (בלי שום דבר "מגעיל" כביכול. הכול בטעם טוב) וחלק מהציורים מגיעים למספר מדהים של עשרות אלפי צפיות
תודה רבה על החוות דעת. לאט לאט, הכול מתברר לי

ברוך הבא../images/Emo135.gif

אני לא חושבת שפטישים כאלו משפיעים על ההגדרה, כי לא ריאלי שמישהו ישנה צורה ואז המשיכה שלך אליו תשתנה. אני כבר כמה זמן תוהה אם יש א-מיניים שתולים משיכה בדברים לא הגיוניים, כדי שלא ירגישו צורך חברתי לממש אותה. אולי אתה חלק מהתשובה לתהיה? האם אתה א-מיני? לא יודעת. אתה מכיר את עצמך הכי טוב, ועם גיל ההתבגרות והשינויים הביולוגיים שבו, מאוד קשה להעריך. אל תתקבע, אבל לך על ההגדרה שנשמעת לך הכי "קרובה הביתה". ברוך הבא

למעלה