היי
תגידו

Drorrrrrr

New member
היי ../images/Emo13.gif תגידו ../images/Emo26.gif

אתם מאמינים שמישהו שרוצה להגשים חלום ילדות שלו, כאילו בתור מקצוע שהוא תמיד חלם עליו, אבל אין לו את האמצעים שמאפשרים לו להגשים את אותו חלום, עדיין יכול להגשים את החלום שלו
כאילו, מישהו רוצה לפתוח אולפן הקלטות, אבל הידיעה שבניית אולפן הקלטות עולה הון כבר גורמת לו להפסיק ל'חלום' ואולי גם מונעת ממנו באיזשהוא מקום את הגשמת החלום שלו לא
מה דעתכם
חג שמח

נו בטח... יש המון כאלה!

זה כמו פנטזיות.. דברים שאתה יודע שאתה לא תוכל להשיג או שלא יוכלו לקרות לך... בשלב מסויים אני מניחה שמפסיקים לחלום על זה... אבל יש דברים שתמיד ישארו בתור פנטזיה או חלום שלא מתממש... למרות שיש דברים שאני מאמינה שגם אם הם נראים הכי בלתי ניתנים להשגה, ורוצים אותם מממששש ומוכנים להשקיע ולתת הכל בשביל זה- אז הם יקרו...
מקווה שעניתי על זה...

skopy

New member
אתה לא אמור לשלול את האפשרות

של אולפן הקלטות. אתה תמיד יכול לפתוח אולפן עם שותף או עם מישהו שממן אותך. ואז כשתתפתח תממן את עצמך יש כל מיני עסקאות שאפשר למצוא היום בשוק אבל אל תיכנע!!! היה חזק!!!

Heavy Thought

New member
כל מקרה לגופו.

אבל אם נתרכז בדוגמא שלך - לא צריך להפסיק לחלום ולשאוף להגשמה בגלל זה. יש מלא מכשולים בדרך להגשמת חלום, וגם אותם צריך לעבור, וזה כולל את עניין הכסף. נכון שזה לא תמיד מצליח, אבל אפשר לנסות. אבא שלי למשל הצליח עם זה.

Drorrrrrr

New member
אבא שלך צריך שותף אולי ../images/Emo8.gif ?

חחחחח
אבל לפעמים כל העניין הכספי כבר מונע ממך את כל הרצון שלך להגשים את אותו חלום, כי אתה יודע שאת החובות האלה יהיה לך קשה להחזיר, ואם אתה עדיין תממש אותו, יהיה לך קשה להחזיר את החובות, ולא בטוח שיילך לך מי יודע מה

SmellyOne

New member
הממממ...

אם אתה בת כל מה שתצטרך זה להיות נאה וליברלית. סתם, נו.. אבל אני מאמינה בהחלט שאפשר להגשים חלומות... לא רק שאפשר - זו חובה!!!. בהצלחה..

למעלה