היי
_

שישיץ

New member
היי ../images/Emo13.gif_../images/Emo79.gif

אני שמחה שפתחו (נפתח מחדש?) פורום לבעיות הכיייייי גדולות שלי. בדר"כ קראתי לזה האובססיות הקטנות שלי, אבל כשזה מפריע לי בצורת החיים התקינה- זו בעיה. פירוט? הנה: -אני מכורה לשוקו, חייבת לשתות כל יום. אני ככה מקטנות ואולי חסר לי משהו ביולוגי, אבל לדוג' בצומים למיניהם הדבר היחידי שחסר לי זה לשתות שוקו.. יש בזה אולי כמות גדולה של קפאין? משהו כימי שגורם להתמכרות? - מכורה ללימון (אבל זה טוב ובריא) - והכי קשה, אני מכורה לאיחורים. או מה שנקרא "מאחרת כרונית". גם אם אני יכולה להגיע בזמן למקומות, אני אשב בבית עושה כלווווום ואאחר. אני תמיד מאלו שנכנסים באיחור ובסערה לכל מקום. חשבתי בהתחלה שאני פשוט אוהבת את התשומת לב אבל זה לא זה, כי אני מאחרת גם לרופא ולדברים כאלו. אני מודה בבעיה, מה עושים הלאה? וזה לא פשוט בכלל להגיד לי 'אל תאחרי פשוט', כמו שרוב האנשים חושבים.. כי זה כמו אנשים שצורכים סיגריות (אגב, אני לא מעשנת ולא צורכת אלכוהול בכלל. אני לא אתחיל אף פעם משהו שיגרום לי לאבד שליטה על עצמי ויזיק לי), זה נותן להם משהו, אולי האיחורים נותנים לי תחושה של שליטה על העולם שלי. כלומר, שהכל ניתנהל בצורה שאני רוצה.. אם חושבים על זה, באמת יש לי קצת נטייה לשתלטנות.. מה עושים? אני גם מכורה לתפוז (האתר כמובן)...

למעלה