היי

tweeg

New member
היי../images/Emo13.gif

מה קורה אנשים?הכל טוב בחיים? שאלות קצרות על הi7: *יש אפשרות שגלילה למטה מהסוף תגיע ללמעלה של התפריטים? *לעשות כפתור קיצור לplay mode ולא לjet effect? *ברצוני להביע את מחאתי על התלונות על הממשק של cowon הוא פשוט מאוד,קל ללמידה ונוח ביותר כשמבינים אותו. כמו כן הממשק מגע נוח ביותר גם לדילוג שירים בשאפל ע"י hold ושליטה מהווליום וגם לבניית dpl ושמיעה לפי סדר רצוי. (למרות שאני על low sensitivity ואין לי מושג למה נועדו בכלל normal וhigh) קצת חבל לי שהם מתנגדים לplaylistים,אבל חוץ מזה אין תלונות.

tweeg

New member
די(י?) טוב

סיימתי מסלול,סיימתי קו ראשון,מתחיל עכשיו אימון חורף. עד עכשיו היה כיף מאוד יחסית לצבא,יציאות טובות,אוכל טוב,תנאים טובים ולא הרבה פעילות צבאית,משמע מספיק זמן חופשי ביום.מה עוד אפשר לבקש? איך הולך לך?אתה בי"ב נכון?

יאיר B

New member
היי טוויג,

טוב לשמוע שהכל בסדר אצלך. זה גם טוב שאתה נהנה ממה שאתה עושה שם (לא מכיר הרבה כאלה). לגבי האיאודיו 7: הנושא של הגלילה עובד אצלי כמו שאתה רוצה (אם מחזיק את הלחצן למעלה הוא רץ על התפריט וחוזר חזרה). זה ככה בכל התפריטים. פתור קיצור - טוב לדעת שיש כפתורי קיצור בנגן הזה
מה הוא כפתור הקיצור לג'ט אפקט? לגבי נוחיות הממשק - מילת המפתח היא " כשמבינים אותו" (ציטוט שלך). רוב האנשים לא רוצים להשקיע בלמידה/הבנה של ממשק ולכן טוענים שהוא לא אינטואיטיבי. אני אשמח לשמוע מדי פעם מה שלומך. תשמור על עצמך
יאיר.

מנגר 4

New member
לחיצה ארוכה על כפתור ה MENU

זה יעביר אותך לג'ט אפקט. וכמו שרשמתי, זה ניתן איכשהו לשינוי דרך התפריטים, רק שאני לא זוכר איך

tweeg

New member
היי../images/Emo13.gif

אני דווקא מכיר לא מעט,הרבה אנשים נוטים לקטר על הצבא אבל בתכלס נהנים לא מעט.זה גם תלוי בפרספקטיבה,ברור שבאזרחות יותר כיף אבל הצבא לא כזה נורא כמו שעושים ממנו. בבדיקה שניה הגלילה עובדת ככה בכל מקום חוץ מהתפריט הגדרות,קצת לא מובן לי למה. הכפתורי קיצור זה לחיצה ארוכה על הmenu והרקורד,כל אחד ניתן לתיאום בהגדרות-כללי לצערי מסתבר שהקיצור הוא לג'ט אפקט שפחות שימושי לי מהplay mode (עוד אפשרות זה הכנסה לdpl ויש עוד איזה משהו) לא דיברתי על הבנה במובן של לשבת עם המדריך ולקרוא אותו או מ שהו מסובך. פשוט משחקים עם המכשיר רבע שעה ומבינים אותו. לא כזה מסובך,גלילה למעלה למטה,רקורד play אחורה קדימה,וmenu יציאה כשהרקורד לא עובד(רק במעבר בין מוזיקה לוידאו וכו'). אני אכתוב מדי פעם,שמח לשמוע שאתם גם בסדר tweeg

מנגר 4

New member
נחמד לשמוע שאתה נהנה בצבא ../images/Emo3.gif

אם אני זוכר נכון אפשר לשנות את מקשי הקיצור... האפשרות מתחבאת איפה שהוא בתפריטים של המכשיר... אני לא זוכר איפה בדיוק.

tweeg

New member
תיארתי לעצמי שזה ככה

חשבתי אולי שבגירסא אחרת זה לא היה ככה,כי הרבה יותר הגיוני לעשות קיצור לplay mde שהרבה יותר שימושי מהאפקטים וגם יותר למעלה ככה שיותר קל לנווט אפקטים ככה. (מכיר את זה שאתה עובר על כל ההגדרות,לא מוצא אבל חושב שזה חייב להיות שם כי זה הרבה יותר הגיוני?) ההגדרות המדויקות למי שרוצה: setting general user defiend button ואפשרות לhold,menu,record בכל אחת יש אפשרויות אחרות (לי הכי נוח ג'ט אפקט לmenu,שליטה על הplay mode*,וכפתורים בהולד כקדימה אחורה) *זה בעצם מה שחיפשתי, עכשיו שמתי לב. זה טיפה מגושם,אבל עובד. מקווה שהכל טוב איתך tweeg

tweeg

New member
btw,אני רואה איתו סדרות של 20 דקות

וזה לא בעייתי בכלל (כמובן שסדרות פחות ויזאליות*,אבל עדיין) *south park,how i met your mother,family guy וכו'

למעלה