היי

dhara

New member
היי ../images/Emo13.gif

לא הייתי פה מלא זמן, מה שלומכן?? החלטתי שלא משנה מה אני רוצה להשיג את Mad as a hatter ואת Absolutely Alice של OPI מקולקציית אליס בארץ הפלאות שלהם -- אבל אני פשוט לא מוצאת! לא בטרנס, ולא באיביי (חיפשתי בחנויות המומלצות מהשרשור שהיה פה וטוגלן..) מי יודעת אולי איפה אפשר להשיג את שני הלקים האלו??? תודה

dhara

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

אני בסדר, מתארגנת לחזרה לארץ בימים אלו! וחוזרת ללקים אחרי שעזבתי את העבודה שאסור היה לי בה לשים לקים
פותחת את העונה עם איזה ירוק של CB, מרגישה כמו צפרדע.. מה שלומך ושלום אריק??? התמקמתם בבית החדש??

Ultra marine

New member
לא ישבנו בסוף על קפה,

אז כשאת חוזרת ההצעה חוזרת על עצמה
ירוק צפרדע זה מעולה ובריא! (כל עוד את לא אוכלת אותה, ואז אני לא ממש אחראית..) אצלנו מעולה! התמקמנו לגמרי בדירה. מרגישה כאילו אני חיה פה כבר מאה שנה (ולא 3 חודשים). אני אמנם טיפוס טריטוריאלי, אבל לא צריכה טריטוריה גדולה, מספיק לי ה little piece of heaven שלי. הכל נכנס ובדיוק זה מה שחשוב!

dhara

New member
נכון

את לא מבינה איזה חודש היה לי פה בארץ
כיף אבל עמוס ברמות קשות! איזה כיף לשמוע שהתאקלמתם טוב
יש איזו תערוכה בקרוב תגידי???

Ultra marine

New member
היתה בשבת ../images/Emo3.gif

אבל יש אחת ב 4 לדצמבר ועוד אחת ב 5 למרץ. שתיהן יהיו בגבעת חיים מאוחד. גם אצלי האמת יש תקופה עמוסה יחסית. זה די מצחיק שאני מרגישה שאני חסרת חיים לחלוטין אבל הלוז שלי עמוס לגמרי חחח

danra

New member
תתקשרי לנייל סטודיו בתל אביב 6764766

תבדקי אם נשאר להם אולי משהו, יש להם שם כל מיני דברים ישנים גם. אולי יש להם במחסן או שיש להם דרך להזמין לך. הבעיה איתם שהם לא מזהים לקים לפי שם אלא לפי מספר/קוד... אז תנסי לבדוק קודם באינטרנט מה המספרים של מה שאת רוצה.

Ultra marine

New member
אולי יותר קל לשאול אם יש כאן למישהי את הלקים

האלה? שתבדוק עבורך..

עינב ג ל

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif

אני אומרת, מה זה?? היא שואלת, היא עונה לעצמה, ואז מופתעת מהתשובה של עצמה??? ואז קלטתי שאלו שני ניקים דומים אבל שונים

dhara

New member
../images/Emo6.gif

הרגת אותי!! את לא הראשונה שזה קורה לה, אם זה מנחם אותך

למעלה