היי

לימונדה

New member
היי ../images/Emo13.gif

אני לימו בת 15 וחצי... טוב אני בטח ארגיש ממש שוויצרית כשאני אכתוב את ההודעה הזאת אבל כאן מותר לי, נכון? טוב, אז אני בעיקרון כבר ממש יודעת מה אני אהיה כשאני אהיה גדולה, אני יודעת איך אני אשיג את זה, ולמען האמת התהליך מתחיל מעכשיו. כשאני אהיה גדולה אני אהיה כתבת... כשאמרתי שאני מתחילה את התהליך מעכשיו, התכוונתי לזה שכבר עכשיו (למען האמת כבר יותר משנה) אני כתבת ב"ראש1", ועורכת ראשית של עתון בי"הס שלי וכבר יש לי תיק עבודות די מכובד... גם בחרתי במגמת תקשורת (למרות שאצלנו התקשורת המעשית זה לשדר ברדיו) וכשאני אלך לצבא, אני עדיין לא בטוחה שאני רוצה להיות כתבת צבאית או שדרנית בגל"צ, אבל סביר להניח שבסוף אני אמצא את עצמי שם... אחרי הצבא והטיול, אני אלך ללמוד תקשורת ומשפטים (תואר שנותן המון ידע חשוב לכתב) באוניברסיטת ת"א, ותוך כדי אני אכתוב במקומונים או אולי בפנאי פלוס... סביר להניח שאני גם אכתוב בעתון של האוניברסיטה. המממ טוב, אז בעקרון זהו. אני חושבת שאמרתי את מה שהיה לי להגיד ועכשיו אני אסתום
צ'או לימו.

HaMsTeR

New member
וואו... בטוח תצליחי!../images/Emo118.gif../images/Emo155.gif

אבל בהצלחה בכל מקרה....

YaLdoNet 4 EveR

New member
בהצלחה ../images/Emo140.gif

להיות כתבת זה ממש שוס בעיני.. אני מקווה שתצליחי.
בכל מקרה, זה נחמד שאת מתכננת לעצמך את הקריירה, אבל כדאי שתהיי מוכנה לתפניות וכאלה..
אוקצור, מקווה בשבילך מאוד מאוד... תעדכני אותנו.

לימונדה

New member
תודה! ../images/Emo140.gif ../images/Emo13.gif

כן אני תמיד צוחקת על זה ואומרת שבסוף החיים יביאו אותי למקום הכי לא צפוי כמו למשל להיות איזו בעלת חנות חרוזים (כי אני מתה על חרוזים
) או מכשירי כתיבה (כי גם על מכשירי כתיבה אני מתה
) ובסוף אני בכלל לא אהיה כתבת! אבל לא נורא, נכון לעכשיו זה מה שאני רוצה. כמו שכשהייתי קטנה, בואו נאמר מהגן עד לכתה ו' רציתי להיות מורה, ואח"כ מכתה ז' עד כתה ח' בערך, רציתי להיות פרסומאית... ככה שאני מודעת לעובדה שזה יכול בהחלט לעבור לי אבל מה זה משנה... בואו נהנה מההווה במקום לדאגו מהעתיד!
אוהבת-לימו.

מורן108

New member
וואלה?

איפה את לומדת תקשורת? איך קוראים לרדיו שלכם? ואגב...,זה לא כל כך פשוט להכנס לגל"צ...(מנסיון...)

למעלה