היי....

היי....../images/Emo13.gif

מממ... אני לא יודעת אם דיברתם על זה כבר בפורום, אבל חשבתי לפני כמה רגעים שנכנסתי לכאן על שאלה שהייתי שמחה אם היה נפתח עלייה דיון... עד כמה האימרות הפוליטיות-שמאלניות בשירים של מוקי משפיעות עלייכם?.. ואולי שאלה יותר טובה-האם יש אנשים מבינייכם שאחת הסיבות שהם שומעים את מוקי זה בגלל שהוא שמאלני
..
אני יחזור לפורום יותר מאוחר, ואני יכתוב גם את דעתי האישית.. אז... מה אתם חןשבים על השאלה שלי?...

סיונול

New member
האמת היא שלא נראה לי שדיברנו על זה

טוב אז ככה:) אני באופן אישי מנסה כמה שיותר להיתחמק מפוליטיקה אז שאני שומעת את מוק לא בגלל הדעות שלא אלה בגלל שהוא יוצר מצויין אבל ברור שיש שירים ואמרות שאני מזדהה איתם מאוד מה שרק מעצים את המוזיקה שלא בעיני

S w e e t Baby1

New member
אני.....

אוקי אז ככה את מוקי לא התחלתי לשמוע בגלל שהוא שמאלני
, נראה לי בכלל התחלתי לשמוע אותו כי התאהבתי בשיר ילדה סוכר..ואז התחלתי לשמוע עוד שירים שלו ולהבין שהוא
של אומן
אמ...וחלק מהאימרות שלו משפיעות עליי....וחלק לא:/

EmGee

New member
בהתחלה מאוד הסתייגתי ממוקי כי

השני סינגלים שהוא הוציא היו בעלי אופן פוליטי חזק מאוד שלא כל כך התאים לי, אבל אחרי זה שמעתי שירים לא פוליטיים שיותר דיברו אלי (זמן שנקום, באתי ממך). תאכלס חבל שהוא בחר במדברים על שלום והאדמה בוכה בתור שני הסינגלים הראשונים שלו, כי זה דופק את הרושם ראשוני...

סיונול

New member
לדעתי זה לא דופק שום דבר

כי מוקי עושה מוזיקה כדיי להעביר את הדעות שלו ואת המסרים שלו.. וזה בעצם כל המטרה של המוזיקה שהוא יוצר ולא כדיי שאנשים יקבלו רושם ראשוני טוב ויאהבו אותו...

EmGee

New member
לדעתי מוקי יוצר מוזיקה בשביל שאנשים

יקשיבו לה ויהנו. לא בכל שיר יש מסר, קחי לדוגמא את תן לפה תמיקרופון, מה המסר בו? או מה המסר בשיר עם פישי? ולא חסרים שירים כאלה. נכון יש לו שירים שנועדו יותר למסרים אבל התכלית היא מוזיקה שאנשים נהנים להקשיב לה.

סיונול

New member
ברורו שהוא רוצה שאנשים יהנו

מהמוזיקה שלו.. אלב אני דיברת על זה שהרושם הראשוני לא צריך להיות זה שקובע לאנשים אם לאוהב אותו או לא.. והוא לא צריך לבחורסינגלים לפי מה ימשוך יותר אנישם למוזיקה שלו... הניסוח לא משו כי הייתה מ11 בשבט וחזרתי עכישו אבל הבנתם.....

אחלה שאלה...

האימרות של מוקי לא משפיעות עליי בכלל, אני פשוט בצד השני של המפה הפוליטית, המסרים הפוליטיים שלו רק עוזרים לי להבין שיש אנשים עם דעות שונות משלי וככה אני לומדת לכבד אותם ולהבין את הדעה שלהם וגם לא צריך להיות השפעה מהדעות שלו על הדעות שלנו כי אנחנו אנשים לעצמנו וכל אחד בוחר את הדעות שלו. ואת מוקי אני שומעת עוד מכיתה ה' מימי שב"ק ס' אז... אין שום קשר בין הדעות שלו לבין זה שאני שומעת אותו הוא פשוט אחד האמנים היותר מוכשרים בארץ.

choul

New member
מבחינתי:

הלהקה היחידה שאני מקשיב לדעות שלה זה הדג נחש כל מי שאני מקשיב לו- להקה או זמר לא אכפת לי מהדעות

shlomitosh

New member
אנצל שירשור זה.. להגיד ש..

אני ימינית ואני שומעת מוקי.. אין לי בעיה עם זה שהוא שמואלני - או איך שרושמים.. ואתם בכלל לא עניתם לי לשאלה! מוקי שונא דתיים או לא?? תחזרו להודעות הקודמות.. אני שאלתי ולא עניתם לי!.. קיצר אני אוהבת את השירים שלו כי הוא שר אותם.. ולפי דעתי יש לו קול יפה.. יש אנשים שחולקים עלי גם בדעה שהוא נראה טוב.. וחלק מהשירים שלו ממש נכונים..

וואי אחלה שאלה..

אוקיי ככה: אני שמאלנית כמו מוקי אבל... א. לא התחלתי לשמוע אותו בגלל הדעות שלו ואני שומעת אותו בגלל כיף טהור ופאנן שהמוסיקה שלו גורמת לי אומנם יש כמה דברים שאני מזדהה איתם בשירים שלו אבל גם אם לא הייתי מזדהה עם הדעות הפוליטיות שלו עדיין הייתי מאזינה לו!! כי הוא זמר ענקק

תודה שעניתם אנשים!ועכשיו אני אענה..

אני אישית שמאלנית גאה (
), ואני גם פעילה בתנועה פוליטית.. *ממממ..סתכלו בחמה ותבינו* השמאלניות של מוקי זה רק "ערך מוסף" מבחינתי, כלומר שזה רק מוסיף לעניין :). אבל זאת לא הסיבה העיקרית שאני שומעת אותו.וכמו ש"גמדה על ענן בפנאן" אמרה (שאני אשמח לדעת גם את שמה האמיתי:), הסיבה העיקרית שאני שומעת אותו זה כיף והתחברות למוזיקה שלו. מצד שני, אני לא יכחיש שמתי שאני שומעת את "האדמה בוכה", בעיקר בהופעה, אני שרה אותו בלהט אמיתי בגלל הדברים הכל כך נכונים שנאמרים בשיר שאני מאמינה בהם ופועלת למענם. (וזה גם השיר האהוב עליי, אז בכלל..
) השיר הזה מבחינתי זה כמו שיר תקווה (של אביב גפן
, לא של סאב'
) מהבחינה הזאת שאני ממש מתחברת אליו בגלל המילים שמדברות אליי.. "נקבור את הרובים ולא את הילדים.. נכבוש את השלום ולא את השטחים.." וכו' וכו'... (אחחחחח, חולה על השיר הזה...)

מוקי שמאלאני?!?!?!?!

תראי, בכלל לא ידעתי שהוא שמאלאני, ובכלל לא חשבתי על הדעות, שיר ראשון שמעתי מדברים על שלום, וזה בכלל לא הפריע לי, היה אחלה קצב ואחלה מילים, אפילו אמא שלי, כל פעם שאני שם את הדיסק של מוקי מתחילה לרקוד (בושה...!), ואומרת שזה אחלה קצב, אבל מילים לא טובות. אני חושב שהתחלתי לשמוע אותו במיוחד בגלל הקצב, אבל לא הפריעו לי המילים.

למעלה