היי ../images/Emo13.gif
אפשר להדחף ולשאול איזו שאלה שלא מוצאת מנוח אצלי? אתמול הייתי באיזה מועדון (לא משנה כרגע). כמובן שזאת לא הפעם הראשונה... עכשיו, בד"כ במועדונים, אני מסתכל על איך בנים אחרים מתחילים עם בנות במועדון, ולעומת זאת, מנסה דרכים אחרות... ודיי הגעתי למסקנה (באדיבותו של חבר, שרצה להוציא אותי מהתמימות שלי
), שכדי להתחיל עם בת במועדון, לא הולכים, מתייחסים אליה יפה ומזמינים אותה לריקוד. מה שצריך לעשות זה להתחיל לדעת לה בגוף או משהו, או "למשוך" אותה אלינו. עכשיו, מה שלא מסתדר לי, אם ברחוב הייתי עושה את זה למישהי, אני מניח (אף פעם לא עשיתי אז אני לא יודע), שהייתי חוטף איזו סטירה מצלצלת לפנים, בצירוף בעיטה רגילה למקום רגיש למטה, שנמנע מציונו כרגע, ולדובדבן שבקצפת, איזו תלונה במשטרה על הטרדה מינית או משהו... מיותר לציין שעדיין לא יצא לי להיות בקשר עם מישהי ממועדון. כל הבנות שהייתי בקשר איתן, זה היה רק קשר ב"מקומות רגילים" בהם לא מתחילים עם מישהי בכך שאני מלטף את הגוף שלה או משהו... אז מה... מה נסגר? איך בדיוק אפשר להתחיל עם בנות במועדון? אני שואל את השאלה, כי כשמשהו לא מתחבר לי, אני פשוט לא מבצע אותו... ובמקרה הזה, כדאי שמשהו יתחיל להתחבר לי.