היי

אני לא חושבת שאם בחורה מחפשת

סקס ללילה, היא זולה. ומעבר לזה, גם אני לפעמים מחפשת משהו ללילה ולא מערכת יחסית, ועדיין, אם גבר ייגש אליי בצורה כזו במועדון, אחת היא התוצאה - כואבת!

TheWhiteTigris

New member
היי ../images/Emo13.gif

אפשר להדחף ולשאול איזו שאלה שלא מוצאת מנוח אצלי? אתמול הייתי באיזה מועדון (לא משנה כרגע). כמובן שזאת לא הפעם הראשונה... עכשיו, בד"כ במועדונים, אני מסתכל על איך בנים אחרים מתחילים עם בנות במועדון, ולעומת זאת, מנסה דרכים אחרות... ודיי הגעתי למסקנה (באדיבותו של חבר, שרצה להוציא אותי מהתמימות שלי
), שכדי להתחיל עם בת במועדון, לא הולכים, מתייחסים אליה יפה ומזמינים אותה לריקוד. מה שצריך לעשות זה להתחיל לדעת לה בגוף או משהו, או "למשוך" אותה אלינו. עכשיו, מה שלא מסתדר לי, אם ברחוב הייתי עושה את זה למישהי, אני מניח (אף פעם לא עשיתי אז אני לא יודע), שהייתי חוטף איזו סטירה מצלצלת לפנים, בצירוף בעיטה רגילה למקום רגיש למטה, שנמנע מציונו כרגע, ולדובדבן שבקצפת, איזו תלונה במשטרה על הטרדה מינית או משהו... מיותר לציין שעדיין לא יצא לי להיות בקשר עם מישהי ממועדון. כל הבנות שהייתי בקשר איתן, זה היה רק קשר ב"מקומות רגילים" בהם לא מתחילים עם מישהי בכך שאני מלטף את הגוף שלה או משהו... אז מה... מה נסגר? איך בדיוק אפשר להתחיל עם בנות במועדון? אני שואל את השאלה, כי כשמשהו לא מתחבר לי, אני פשוט לא מבצע אותו... ובמקרה הזה, כדאי שמשהו יתחיל להתחבר לי.

לורן29

New member
לא הבנתי

הגעת למסקנה שהדרך הנכונה להתחיל עם בחורה במועדון זה לגעת לה בגוף? כי אם מישהו יגע בי בגוף באמצע מועדון הוא יחטוף סטירה. אם לא לזה התכוונת-אז כדאי שתסביר. ותגיד לחבר שלך, שהדרך המנומסת והנחמדה דווקא כן פועלת. היא פועלת אצל בחורות מנומסות ונחמדות. נסה ותהנה

TheWhiteTigris

New member
ובכן...

אני אנסה להסביר שוב: לפי ה"תצפיות" שלי, הדרך שבנים מתחילים עם בנות במועדון היא דרך מין נגיעה כזאת שהיא כביכול הזמנה לריקוד או משהו... ויש שתי אפשרויות. או שהבת מחמיצה פנים והבן עוזב אותה, או שהיא ממשיכה לרקוד איתו וההמשך ידוע. בכל אופן לא התלהבתי מהדרך הזאת, אז ניסיתי את הדרך של "לבקש ריקוד" או משהו כזה... בואי נגיד, שבדרך הזאת התוצאה עדיין 0...

לורן29

New member
זה כמו רולטה

אתה יכול לפגוע בול, ואתה יכול שלא. אתה נשמע חומד של בחור שהולך על הדרך הנעימה יותר. מה דעתך, אם אתה רואה למשל בחורה עומדת בצד, לבוא ולהתחיל בשיחה? לשאול אם בא לה לרקוד? אם בא לה להצטרף אליך למשקה? זה הכל שם-הרי אין לה הרבה ממה לחשוש. מה שבטוח-תמשיך בדרך הזו. אל תפסיק להתחיל עם בחורות בגלל שפה ושם אתה מקבל את המילה "לא". מי שמנסה-מצליח בסופו של דבר. אתה בסדר

TheWhiteTigris

New member
השאלה היא

אם זה באמת יהיה אפקטיבי. כמו שאמרת, אני לא יכול לדעת אם אני "אפגע" בול, וסביר להניח שאני "אטעה" עוד הרבה, אז השאלה היא האם זה יהיה באמת שווה בשבילי? כי הדרך הפחות "נעימה" בשביל חלק מהבנות מסתבר שהיא יותר אפקטיבית בשביל הבנים... ותודה על המחמאה

לורן29

New member
הא?

"הדרך הפחות נעימה בשביל הבנות היא יותר אפקטיבית בשביל הבנים"???? אם אתה יודע מראש שזו דרך שלא מסבה שיא הנועם לבחורות-אל תלך עליה! תאמין בדרך שלך! בנחמדות! ביושר! בנימוס! ותחשוב איך אתה היית מגיב אם היו מתחילות איתך ככה? ולגבי להתחיל עם בנות-האם שווה לך? את זה רק אתה יכול להגיד. אם יצליח לך 1 מתוך 10-זה הרי שווה לא? חוצמיזה כמו שכתבתי קודם-מי שלא מנסה-לא ידע מה יכל להיות.

תראה....../images/Emo41.gif

כבחורה אני לא יתן שבחור שאני לא מכירה "ילטף אותי" אלא אם כן הסכמתי באיזה שהיא צורה למגע שלו. עכשיו בקשר למה שאמרת... ענית לעצמך- בנות שתכיר ותתחיל איתן במועדון הדבר הכי גדול שיצא מזה, זה סקס פרעי בשירותים במקרה הכי גרוע 2-3 שיחות טלפון בשביל שתבינו שאין מצב... הקטע הוא שבמועדון בחורות שיאשרו לך יחס כזה בד"כ לא ירצו ממך הרבה! ואם אתה שואל אותי- מצאת מישהי שבאת מצאה חן בענייך תוציא אותה לבחוץ ותדבר איתה בארבע עניים בלי רעש וצילצולים מסביב! בהצלחה

חומד...

כל בחורה תעריך אותך יותר, וזה לא משנה איפה, אם תתחיל בשיחה ותהייה אתה כמו שאתה. אולי יש כאלה, שמוכנות לקבל מגע ישיר, לפני כל דיבור, אבל הרוב נרתעות מהמגע הישיר, ויש כאלו, שגם עלולות לסטור לך. אם מדובר במקום רועש מאוד, כדאי להציע משקה, לשבת לשתות יחד ולדחות את השיחה לאחר-כך, לזמן בו יהיה יותר שקט סביבכם.

צלמוות

New member
תמשיך בדרכך

אני כמוך, לא נוגע בבחורה לפני שאני רואה שהיא מוכנה. אני לא מבין למה לא לגשת לבחורה ופשוט להזמין אותה לרקוד או לשתות? הרי בשביל זה היא באה למועדון!!! תהיה מנומס ונחמד, אמנם תזיין פחות אבל הקשרים שכן יהיו לך יהיו אמיתיים יותר.

למעלה