היי שלום לכולם :) קוראים לי נטע ואני גם מראשל"צ פורום נחמד.
ט טשרניחובסקי שש New member 11/9/05 #1 היי ../images/Emo13.gif שלום לכולם קוראים לי נטע ואני גם מראשל"צ פורום נחמד.
S SoldieRonit New member 12/9/05 #5 אולי זאת אחותך ../images/Emo3.gif לשכנה שלי קוראים נטע - אני בטוחה שזה מאוד מאוד מאוד מעניין אותך. זהו.
אולי זאת אחותך ../images/Emo3.gif לשכנה שלי קוראים נטע - אני בטוחה שזה מאוד מאוד מאוד מעניין אותך. זהו.
C cobainos New member 13/9/05 #6 ממממ... לבת של חברה של אמא שלי קוראים נטע אני בטוח שזה מאד מעניין את כולם.
M Matanhirsch New member 13/9/05 #9 ל.... אחות של חברה של בת דודה של בת דודה של אח של חבר שלי בן דוד שלי גם קוראים נטע... זה הכי מעניין אותכם...חחח
ל.... אחות של חברה של בת דודה של בת דודה של אח של חבר שלי בן דוד שלי גם קוראים נטע... זה הכי מעניין אותכם...חחח
ש שמיניסטית ראשלצית New member 13/9/05 #10 למישהי שהיתה איתי בשכבה.... קוראים נטע! והיא אחות של גילעד.. מעניין נכון?
ק קיר קמט New member 13/9/05 #12 כשהייתי בחטיבה, היו איתי 2 נטעיות בכיתה. אני בטוח שזה מאוד מעניין את כולם.
ט טשרניחובסקי שש New member 16/9/05 #13 חח תודה אני מכירה גם עוד אחת שקוראים לה נטע P: חחח ותודה לכולם