היי..

rain bow

New member
היי.. ../images/Emo13.gif

שלום אנשים, ביום שלישי הפעולה הראשונה שלי, (אל תנסו להבין למה רק ביום שלישי
) ואני מדריכה כיתות ו'.. זאת השנה הראשונה שאני מדריכה קבוצה כזאת ואני רוצה לעשות להם פעולה מגניבה בתור פעולה ראשונה.. אני רוצה פעולת גיבוש כזאת וגם פעולת שוחד
אבל בעיקר? שהם ייהנו.. אני יודעת שיש מאמרים ופעולות מגניבות במילוןמושגים אבל אני רוצה יותר, אחרי שאני יעבור את הפעולה הזאת אני יהיה פחות לחוצה ואז אני אוכל לבנות פעולות משלי, אבל אני רוצה להתייעץ איתכם- אם יש ה מישהו שהדריך כיתות ו' ויודע מה מושך אותם ואיך אני מחזיקה אותם נורמלים במשך שעה.. תודה!
שון.

F00D Is G00D

New member
מממ

אני מתנצל שאני לא נותן לך רעיונות במקום, (זה פשוט לא באידולוגיה שלי) שון, תנסה לקחת את זה למקומות שאתה אוהב, ספר, TV, מוסיקה, עיתון תעבור על כל מילה, תנסה לחשוב בראש מה אתה יכול להוציא ממנה, אם עלה לך רעיון אחד. אחד. אחד! לך על זה למשל: תקשיב למוסיקה ותנסה לחלץ מילים הנה דוגמא אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה וארטיק וסוכריות ותות גינה ממ מיליון דברים משיר אחד *אני* -פעולה על פיתוח המודעות העצמית *אוהב* -זה באמת לא קשה *שוקולד* -פעולה נדושה אבל תמיד עובדת *עוגות* -פה נתקעתי.... *גבינה* -לקחתי רחוק, חשבתי על עברים ואז על ניסויים *וארטיקים* -קור, חורף *ותות* -ריסוס, איכות סביבה *גינה* -אפשר להעביר משהוא על החקלאות והאדמה וזה באמת משהוא בדקה, ברגע שיש אסוציאציה אחת-אפשר לפתח למליון כיוונים מצא את התחום שנוח לך איתו וזרום

למעלה