היי הכנתי חרוזי פימו, ורציתי לשאול כמה זמן צריך לשים אותם בתנור ועל איזה חום... תודה
ס ספידי WooWoo New member 24/1/06 #1 היי ../images/Emo13.gif הכנתי חרוזי פימו, ורציתי לשאול כמה זמן צריך לשים אותם בתנור ועל איזה חום... תודה
היי ../images/Emo13.gif הכנתי חרוזי פימו, ורציתי לשאול כמה זמן צריך לשים אותם בתנור ועל איזה חום... תודה
א אילאיל זיו New member 24/1/06 #3 באופן עקרוני לפי הוראות היצרן 130 מעלות וחצי שעה. אני שמה על 100 מעלות לחצי שעה ויוצא נהדר - אבל אני חושדת בתנור שלי שהוא לא מווסת מי יודע מה. אז כדאי לבדוק אצלך קודם על סתם חומר ורק אחר כך לשים את החרוזים שהשקעת בהם.
באופן עקרוני לפי הוראות היצרן 130 מעלות וחצי שעה. אני שמה על 100 מעלות לחצי שעה ויוצא נהדר - אבל אני חושדת בתנור שלי שהוא לא מווסת מי יודע מה. אז כדאי לבדוק אצלך קודם על סתם חומר ורק אחר כך לשים את החרוזים שהשקעת בהם.
ג גלי של משה New member 24/1/06 #4 להכניס לתנור כשהוא קר לכוון ל- 100 ולחמם חצי שעה. אחרי חצי שעה לסגור את התנור ולהשאיר את החרוזים בפנוכו עד שהתנור יתקרר. לפתוח, להוציא את החרוזים ולאוורר את התנור טוב טוב.
להכניס לתנור כשהוא קר לכוון ל- 100 ולחמם חצי שעה. אחרי חצי שעה לסגור את התנור ולהשאיר את החרוזים בפנוכו עד שהתנור יתקרר. לפתוח, להוציא את החרוזים ולאוורר את התנור טוב טוב.
ס ספידי WooWoo New member 24/1/06 #5 ../images/Emo204.gif תודה לכולם ../images/Emo204.gif - שאלה2 איך יודעים כשזה מוכן?
א אילאיל זיו New member 24/1/06 #6 כאשר את מכבה את התנור לאחר חצי שעה החרוזים עדיין יהיו חמים מאד ודי רכים למגע. לאחר בערך 10 -15 דקות של קירור את תרגישי שהחרוזים קשים.
כאשר את מכבה את התנור לאחר חצי שעה החרוזים עדיין יהיו חמים מאד ודי רכים למגע. לאחר בערך 10 -15 דקות של קירור את תרגישי שהחרוזים קשים.