היי

frikin shin

New member
היי ../images/Emo13.gif

אני לא הכי טובה בעריכות בפוטושופ עדין וכל זה אבל.. צלמתי כמה תמונות באיזו חזרה לאיזו "הופעה" והתנאים היו ממש גרועים ולא ידעתי עדין על הצמצם פתוח סגור וכל זה.. אז צלמתי ועשיתי עריכה בפוטושופ... אז אני אשים לכם תמונה אחת במיליון ואחת גרסאות (או... 3-4) ואני אשמח לשמוע את דעתכם.. אולי לערוך בצורה מעניינת יותר ואיך? הצילום עצמו שיהיה מראש טוב יותר וכו'... בתודה דניאל
אוקיי זו תמונה ראשונה בצורה שאני צלמתי אותה בלי עריכה
..

frikin shin

New member
3

עריכה כבר בסגנון שונה קצת.. ד"א עריכה זה בדיוק קונטרסט והבהרה בניסיון להתאים ביניהם.. אז ..

האתגר הגדול

בתמונות חשוכות ולא ברור הוא לא לשרוף את התמונה מזה אומר- שהלבן הוא לבן מדח והשחור שחור מדי יש אחוזים שלפיהם בודקים את זה (משהו שלמדתי בצבא) בכל אופן לא חייבים אחוזים- רואים בעיניים ככל שהלבן יותר לבן אזורים בתמונה מאבדים פרטים קטנים זה מה שאני רואה בתמונות שתיקנת אבל לא נורא אם את רוצה איכות טובה צריך כמה שפחות לשרוף את התמונה וקצת לעשות בלור קיצר ניסיון שלי להחיות קצת את התמונה... בעצם 2... התפרעתי עם זה קצת :)

אשששש

הם נראים משועממים סתם עומדים עם הגיטרות הייתי חייבת לעשות משהו שזה יראה לוהט מטורף כן זה מפוקסל כן לא רואים אותם אבל זה יצירת אומנות מה לעשות :)

MasterCool

New member
עריכה שלי..

לדעתי סטייל שיותר מתאים, אגב הראש של הבחור משמאל לא נעלם, אלה השתלב עם התפאורה השחורה מאחור בגלל כמות האפקטים והפילטרים שהוספתי.. (אל תצתלמו מאחורי דברים כהים, מה שלא יבטיח לכם עריכה טובה, והינה אחד מהם, אבל בכל זאת :) )

למעלה